Fin start på dagen

 • Skrevet 31.12.2014
 • Klokken 16:06

Sto opp sent, Alex ved siden av, frokost på senga og så på pokemon. Spise egg, bacon med avokado, agurk og tomat ved siden av. En fin start på dagen før dagen blir enda bedre. Gleder meg til fyrverkeri kommer opp mot himmelen. Jeg er jo helt oppslukt i slike ting. Det er nydelig å se på, og alt som kommer opp mot himmelen ser jeg på med store øyne.  

Beklager for at det er så mørke bilder, men jeg var så trøtt at jeg ikke orket å ha på lys. Det ble min lille nattlampe som lyste opp litt, men ikke stort. Senere i dag når maten kommer på bordet, jeg har fikset meg og fyrverkeriet slipper løs,så skal jeg love at det kommer noen bilder. Disse bildene kommer vel i morgen en gang.

Jeg regner med at det ikke kommer flere innlegg i dag siden jeg for det første har besøk og det er mye å gjøre. Derfor ønsker jeg dere alle en fin dag videre og et godt nyttår. 


kommentarer: 8Tips til en sunn frokost

 • Skrevet 30.12.2014
 • Klokken 13:01

Nå skal jeg komme med et sunt frokost tips til dere. Det sunne tipset er da altså avokado. Avokado har en utrolig forfriskende og mild smak. Det er utrolig godt med avokado til brødskive med egg, paprika eller tomat. Det er også godt til salat, kylling og ris og mye,mye mer. Det er bare å prøve ut og plassere det med middagsretter. 

Avokado er rik på proteiner og inneholder vitamin K, E, C og B.  Itillegg innholder denne runde frukten lite sukker som er et stort pluss. Drikken som er under er en protein drikk fra Bodypower. Pleier alltid å drikke en av de før jeg skal trene eller etter jeg har trent. I dette tilfelle så er det før jeg skal trene. Syn sunne grunner for å spise avokado ; 1) Sunt fett for hjerte og kolesterol. 2) En kraftig antioksidant. 3) Godt for huden. 4)Beskytter tarmer. 5)Blodtrykknedsenkende. 6)styrker nerver.7) Folat for foster.

Hva synes du om avokado? Hvordan kombinerer du avokado?


kommentarer: 8Lang dag med langkjøring

 • Skrevet 29.12.2014
 • Klokken 19:53

 

Dessverre tok jeg ikke bilder siden jeg har sovet hos Alex, så har helt glemt det bort, men dere får iallefall høre fra meg nå. Dagen startet med en tur til Spenst for å endelig få trent beina mine ordentlig.Merker at etter en ukes tid så ble kroppen utrolig slapp og sliten, så det var deilig og komme i gang igjen. 

Klokken tre dro Alex, faren hans, mamma og jeg en tur til Liertoppen for å hente bilen til Alex og besøke besteforeldrene hans. Det var utrolig koselig og på hjemveien fikk jeg prøvekjørt bilen til faren til Alex. Utrolig uvant, var anspent hele turen og hadde et par feil siden jeg aldri har kjørt på trefeltsvei. Har egentlig aldri kjørt ved Oslo eller noe rundt der, så det var noe nytt. Neste gang blir iallefall mamma sin bil, siden da er jeg nok ikke like anspent siden jeg er kjent med den bilen. 

 


kommentarer: 2Hjemreise

 • Skrevet 28.12.2014
 • Klokken 12:35

I dag er det hjemreise fra Trysil etter to fine dager med Karoline. Håper virkelig at det ikke tar et år til før jeg ser henne. For det er alt for lenge for meg. Vi har sett hverandre en gang i året siden fjerde klasse. Så håper at det kan endre seg litt, men det er iallefall veldig stas å se henne igjen når det tar så lang tid som det gjør. Gleder meg allerede til neste gang og når skal jeg kose mg med tre til fire timers biltur hjem. 

Har dere en veninne som dere kanskje bare får sett en gang i året?


kommentarer: 10Noen tips for kamera instilling?

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 21:34

Her er det en helt nydelig utsikt siden hytta ligger i høyden. Dessverre så klarte jeg ikke å ta bilder siden det er mørkt. Jeg klarer ikke å få et bra bilde ut av det da, så jeg må enda jobbe litt med kameraet og lysstyrker. Jeg får sette meg ned og google litt ved mindre dere har noen tips til meg? Altså både for lyse fine bilder og nattbilder. Hadde vært veldig fint hvis noen kunne hjulpet meg litt, siden jeg er ikke så flink med innstillingene. Jeg har prøvd ganske mye, men likevel blir jeg ikke fornøyd med bildene. Lukkertiden er alltid grei, men fargen blir oftest for mørk ved mindre jeg er ute å tar bilder.

Jeg blir helt lamslått av juletreet til veninna mi. Det er helt nydelig og merker jeg er ekstremt misunnelig siden jeg har alltid hatt lyst på et slikt tree. Etter å ha skravlet om at jeg ikke er i julestemning, så kan jeg endelig si at jeg har julestemning. Bare av å være i stua i denne hytta, så når julestemningen toppen. Jeg mener se på det treet. 
Dette er da Karoline for de som lurer på hvem jeg har menget meg med i løpet av gårsdagen.Det ble ikke bilder av meg selv for det følte jeg ikke for i dag. Det var iallefall utrolig koselig og spise ute med Karoline, men har delte meninger om enkelte ting der. Kan si at det har vært god stemning og hu er alltid like morsom. 

Men er det noen av dere som ahr tips, så hadde det vært strålende. 


kommentarer: 4Morgen, formiddagen, ettermiddag?

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 15:39

Jeg har tross alt ligget i sengen i hele dag og ventet på at Karoline skulle oppstå fra de døde. Hun kom seg ikke opp før klokken halv 3 - 3 en gang. Da klarte jeg endelig og få hun med opp for å spise frokost, lunsj, middag? Noe rundt der iallefall. Spiste en nydelig kylling med ris, advokado og tomater. Fin start på dagen, formiddagen, ettermiddagen eller hva man sier på denne tiden.

Test bilder for lysstyrke på kameraet:
Akkurat nå så prøver jeg å fikse med lysstyrker på kameraet som jeg skrev over bildene, så dere får heller forvente ordentlige bilder senere. Kan komme med ett innlegg senere i dag når jeg blir fornøyd. Samtidig så skal jeg og Karoline kanskje ned på Peppes, så tar med kameraet slik at det blir noen bilder til dere. Samtidig så har jeg ikke så mye å ta bilder av nå, det eneste er den vakkre dress/onepice/ drakten til Karoline og hennes store bad. 

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 4Hair inspiration

 • Skrevet 26.12.2014
 • Klokken 16:18

Hva synes dere?


kommentarer: 12Julen overstått for i år

 • Skrevet 25.12.2014
 • Klokken 12:13

Da var julen over for i år. Eneste som er glede er å ha glede av hvor fint det har vært, tingene man har fått og bruke de til noe nyttig. Slik at man kan glede de vi har fått tingene fra ved å bruke de. Jeg blir iallefall kjempeglad når jeg ser eller hører at noen bruker det jeg har gitt eller har fått nytte av det. Da vet jeg at jeg har gledet noen og jeg vet at de liker det de har fått. Jeg er iallefall strålende fornøyd med de tingene jeg har fått som dere får se under nå. 

Kari traa bag far mamma og pappa.
Morgenkåpe fra mamma og pappa.

Datamus til Mac fra Onkel Øivind. 

Smykker fra en veninne - Agnes

Leppestift fra en veninne - Sandra2700 kr tilsammen fra mamma og pappa, tante og onkel, bestemor, mor og far. 

Selvfølgelig så må jeg komme med litt bilder fra kvelden itillegg til gavene. Selvfølgelig klarte jeg å søle på meg selv, så før jeg klarte å ta bilder av kjolen min, så ble det et annet antrekk istedenfor. måtte slenge på meg noe i farta, men det ble som det ble. Jeg slang iallefall ikke på meg en joggebukse foran familien. Noe som jeg egentlig hadde veldig lyst til, men det passer seg jo ikke akkurat på julaften.

Jeg tok dessverre ikke bilder av familien og den fine familiekosen, men det får bli til neste gang. Tror egentlig ikke at dem er så glade for å bli utlagt på netet uansett.Jeg kan si at julaften i år var en suksess som alltid og mamma gjorde en strålende jobb på kjøkkenet. Litt brannskader og stress, men hun klarte seg igjennom matlagingen. Maten smakte himmelsk og gleder meg egentlig allerede til neste jul. Alltid i et godt selskap når familien er tilstedet. 


Nå skal jeg og foreldrene min opp til hytta og være der til søndag. Jeg skal bare være der oppe i en dag før jeg tar turen over til Trysil for å møte en som heter Karoline. Kan ikke tro at jeg skal inn i hytta dems igjen for det er så utrolig lenge siden. Kan fortelle dere at vennskapet vårt startet ved at vi møttes på en søppelplass når vi gikk tur med hundene i 4 - 5 klasse? Så siden den tiden møttes vi nesten vært år når vi begge skulle til Trysil. Siden vi ikke er på den hytta som er i Trysil siden vi har våres egen, så skal pappa kjøre meg til Trysil. Så jeg geder meg mye til å se Karoline igjen. 

Hva skal dere i dag?

kommentarer: 6Jul og glede

 • Skrevet 24.12.2014
 • Klokken 13:06

God jul alle sammen. I dag er dagen ganske mange har ventet på. Mange gleder seg til denne dagen, men samtidig så er det mange som gruer seg av forskjellige grunner. Jeg er den personen som gleder meg til julaften om jeg har julestemning eller ikke. Jeg tror at julestemningen bygger vi selv, og det at jeg ikke har den er min egen skyld. Jeg tror ikke at alder har noe å si om man har julestemning eller ei, men hva vi gjør ut av juletiden. Dessverre har jeg nesten ikke gjort noe med denne juletiden, og derfor ingen julestemning. Likevel skal det bli koselig og feire med familien. For meg er familiekosen det viktigste og det å være sammen. Julaften er en spesiel dag som blir feiret med venner og famile og den skal nytes. Så nå skal jeg se litt på julefilmen og ordne litt i stand før kvelden begynner. 

Bilder av kvelden kommer enten i morgen eller senere i dag, det kommer ann på hvor sent det blir. Får håpe dere alle nyter denne dagen og får en fantstisk jul. Husk å legge sorgene til side og se positivt på alt i kveld. Gledelig jul alle sammen.

 


kommentarer: 2Mitt nylige innkjøp

 • Skrevet 22.12.2014
 • Klokken 15:15

Cardigan Rut&Circlel - sportsbutikk // Topp Rut&Circle - sportsbutikk // Bukse Freddy WR.UP


Bukse Freddy WR.UP// Genser X- Trail - sportsbutikk 
Treningstights Sporten// Treningsgenser Sporten 
Bukse Cubus // T- skjorte H&M 

Bukse Freddy Wr.UP

Dette var mitt nylige innkjøp fra Strømmen og Sverige. Det ble brukt mye penger på disse turene, men nå blir det lenge til penga flyr igjen. Skal ikke bruke noe på en stund nå for å si det sånn. I tillegg til det jeg har vist av klær, så har jeg også kjøpt litt små ting, men det orker jeg ikke å finne frem nå. 

Hva synes dere?


kommentarer: 11Christmas lights

 • Skrevet 21.12.2014
 • Klokken 17:19


Jeg prøver nå desperat å få frem julestevningen i meg selv ved å bla igjennom bilder på WeHeratIt. Irriterer meg grådig at snøen enda ikke har falt på bakken. Siden det ikke er snø, så finnes det ikke et hint av julestemning. Tror jeg må prøve alt for å få frem julefølelsen i år hvis ikke blir det en kjedelig jul. 

Jeg fikk ikke blogget i går på grunn av at jeg har sovet borte. Jeg hadde jo planer om å komme hjem på kvelden på lørdagen, men slik ble det jo ikke. Så jeg kom heller hjem i dag, men slikt skjer. Har hatt det utrolig koselig og håper dere selv har hatt det koselig. Nå skal jeg ikke skravle så mye siden jeg ser på film. Dere får ha en fik kveld, så slår jeg til med et innlegg i morgen. 

Har dere julestemning?


kommentarer: 4Ny tur og ny glede

 • Skrevet 19.12.2014
 • Klokken 17:37

Før vi dro til Sverige i dag så var jeg en svipptur på skolen hvis jeg kan kalle det for en svipptur. Vi fikk karakterkortet også så jeg litt på juletalentiaden som var et lite show. Av de få jeg fikk sett så var det mange flinke og fikk gåsehud på arma to av gangene. Er utrolig fornøyd med dette halvåret siden de endelige karakterene som var satt gikk fra 4- 5 og 6, så jeg er mer enn fornøyd.

Byttet buksa, den er perfekt, ikke hull, sitter som et skudd og jeg er lykkelig. Nå kan ingenting slå feil, eller får iallefall håpe det.Dette var tredje turen til Sverige med feilkjøp, så er sjeleglad for at den buksa endelig er historie. Nå kan jeg bare bruke den og smile fra øre til øre. Samtidig som vi kjøpte buksa så fikk vi en shaker og 6 energi drikker til trening. Siden vi hadde kjørt frem og tilbake til Sveige tre ganger, så tror den dama syntes litt synd på oss eller noe slikt.

Når vi først var i Svergie for sikkert siste gang på lenge, så gikk vi litt bærserk. Vi brukte haug av penger, men ble da fornøyd uansett. Det meste gikk til klær for både meg og mamma, men tenk ikke på det. 

Kan komme med bilder av innkjøpet mitt fra både Strømmen og Sverige på enten Søndag eller Mandag. Vi får se hva jeg har tid til siden har planer om kanskje litt andre innlegg før dette. 


 Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 2Værsyk

 • Skrevet 18.12.2014
 • Klokken 17:18

Merker at man blir rimelig lei av at det er mørkt så tidelig. Jeg kom inn døren 15:30 og allerede så er det mørkt. Jeg hadde store planer til et par bilder i dag, men istedenfor ble det noen bilder av busken med julelys siden det ikke er lys ute. Når det er slik som det er ute nå, så merker jeg at jeg blir værsyk. Blir lei utrolig fort, mister lysten til ting og man får så lite inspirasjon, men en ting som er positivt på denne tiden av året er jula. Merker at jeg ikke har jelestemning, men den kommer vel.

Blir dere leie av dette været? At det blir mørkt så tidelig?


kommentarer: 0Harry tur og skuffelse

 • Skrevet 17.12.2014
 • Klokken 20:38Harry turen til Sverige gikk ikke som planlagt. Når jeg hadde kjøpt boksa den lørdagen som var, så merket jeg når jeg først var hjemme at det var hull i den. Noe som er veldig kjipt når buksa koster 899 kr og ble kjøpt i Sverige. Så siden det var hull dro vi tilbake til Sverige i dag og styra med denne buksa. De hadde ikke buksa igjen det ene stedet, så de ringte til en annen butikk. De hadde den buksa, men da vi kom dit så var det noe som så feil ut med den, men likevel ble den kjøpt. Når vi kom HJEM igjen, så merka vi hva som var feil. Det var feil type bukse. Så den som sto bak disken hadde altså ikke gjort jobben for å si det sånn. Han skjekke opp buksene mot hverandre, men likevel fikk jeg feil bukse. Nå blir det altså en ny Sverige tur med mamma på fredag. Merker at jeg er rimelig irritert for at jeg ikke prøvde den likevel, men er litt sent å bli irritabel for det nå.
Likevel så kan jeg vel si at det har ikke bare vært skuffelser. Jeg har vært litt nedenfor i dag, men Alex har fått humøret mitt for opp igjen. Så har jo vært en grei tur likevel selvom jeg ikke har vært i topp humør.

Har du hatt slike irritable tabber med ting?


kommentarer: 0Back.

 • Skrevet 16.12.2014
 • Klokken 20:14

Nå er det utrolig lenge siden sist jeg la frem noe her på bloggen.Blogging er jo noe jeg synes er veldig morsomt, men det tar mye av tiden min. Så hvis jeg skuffer dere og ikke blogger hver dag, så beklager jeg. I dag klarte jeg nemlig ikke å se på det nødstøva kameraet mitt lenger, jeg måtte nesten ta det frem. Så fra og med i morgen skal jeg starte. Denne uka er litt hektisk for meg, men samtidig koselig, så får dere bare se om jeg klarer å henge med i svingene når det kommer til posting av innlegg. 

 I dag har jeg vært på strømmen med mamma. Vi fikk unnagjort resten av julegavene, og kjøpt litt til meg selv som jeg kan vise på torsdag. Vi hadde en veldig koselig tur og vi fortsetter turen i morgen da vi skal til Sverige. Ble ikke så mange bilder siden jeg helt glemte at kameraet var med, så ble bilder i siste liten.

Gjerne kom med noen tips om hva dere ønsker å se på bloggen.


kommentarer: 4hits