Vitamin well care

  • Skrevet 04.10.2014
  • Klokken 13:39

Ååh nå har jeg fått meg en ny favoritt og det er da drikken fra vitamin well care med smaken av rød granateple. Den har en forfriskende, men samtidig en veldig mild smak. Den inneholder vitamin B12 - Biotin + Folsyre, og vi har nettopp hatt om vitaminer på skolen så kunne vel skrevet en hel bok om vitaminer etter hvor hardt jeg pugget til en prøve vi hadde... Tilbake til drikken; Den er også bare tilsatt fruktsukker. Hvis jeg var dere ville jeg valgt denne ovenfor andre drikker. Man må være bevisst på hva man får i seg, og i denne så får du det du trenger!

Hvert øyeblikk kommer Emilie, så jeg får bytte på senge før hun kommer. Hun skal sove her til i morgen, så det blir utrolig koselig. Blir en liten jentekveld for oss i dag noe som vi har godt av. Så det kommer vel en liten oppdatering i kveld eller i morgen!

Hva skal dere i dag? Har dere smakt denne drikken?


kommentarer: 6Todayś inspiration

  • Skrevet 03.10.2014
  • Klokken 16:27

Hva synes dere?


kommentarer: 10Nystekte boller

  • Skrevet 01.10.2014
  • Klokken 15:15

Dette innlegget skulle egentlig ha vært publisert i går, men jeg får ta det i dag!

I går var mamma en engel og lagde varme nystekte boller! Herlighet det er så utrolig godt, men så utrolig usunt.. Synd at det som er godt skal være så utrolig usunt, men man må vel nyte noe i livet? Man kan ikke bare spise salat og gå på diett! Man må nesten kunne unne seg litt ekstra en gang i blant. Spesielt nå som de fleste har ferie, så kan vi ta igjen treningen når skolen starter! 

Nå skal jeg løpe opp trappa til stua, ta tak i en bolle og slenge meg ned i sofaen. Skal ikke klage på livet for å si det sånn! Fri og boller gjør dagen fin! Har allerede trent, så kan jo virkelig nyet det, haha!

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 10hits