Svar på spørsmålsrunde

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 14:27Hvordan data har du?

-Jeg har en Mac retina. 

Hvordan mobil har du?

-Jeg har en Iphone 5.

Hvordan kamera bruker du?

-Jeg har en Canon 550d.

Har du blogget lenge? 

-Jeg har egentlig blogget i gud veit hvor mange år, men jeg har skiftet blogg 3 ganger, og nå har jeg denne der jeg nesten hadde en pause i et år. Så jeg holder meg på denne bloggen, men har variert med pauser ganske mange ganger. POENGET er at jeg tror jeg har hatt denne bloggen i 3-4 år.

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Det som fikk meg til å blogge var at jeg elsker å ta bilder. Så jeg begynte å blogge for å dele bildene min og jeg ville skrive litt. Jeg er egentlig veldig glad i å skrive, og jeg lærer meg bedre skrivemåter og rettskriving. Er ikke alltid like flink på rettskrivingen, men jeg prøver jo!

Hva er favorittstedet ditt i verden?

- Favoritt stedet mitt må jo være et sted i Syden. Så lenge det er et varmt sted med strender, så er det mitt favoritt sted! Tror likevel at det stedet jeg trives best er i enten Hellas eller Gran Canaria! Liker meg ekstremt godt i Gran Canaria!


Hva er din største drøm?

- Jeg har egentlig ingen store drømmer hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg liker å ikke tenke på slikt og tenker på det jeg har. Men kan vel være at jeg flytter ut og bor med en resten av livet. 

Hvor/hvordan ser du deg selv om 10 år?

- Hvordan jeg ser meg selv om 10 år? Det er ikke så lett å si, men jeg tror vel jeg bort et sted i nærheten av Nes (kanskje) og jeg tror nok jeg jobber innenfor eldreomsorg. Forhåpentligvis har jeg vel leilighet/hus og kanskje familie. 

Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser Maddepadde, Styleconnection, eirinkristiansen og Martinekristine. Jeg leser et par andre også, men jeg forholder meg mest til disse.

Hvor lenge har du og Alex hvert sammen, går det bra med dere?

- Hvis jeg skal være helt korrekt så har vi vært sammen i 9 måneder og 15 dager. Hvis jeg bomma nå, så blir jeg nesten litt flau, men tror det er det riktige tallet, ahha! Kan henne jeg telte feil nå meg ja! Fra min side så går det bedre enn noe annet! Jeg føler det ikke kunne blitt bedre. Får da håpe han tenker det samme da! Men ja, det går bra med oss!Hva utdanner/ jobber du som?

- Jeg skal utdanne meg til å jobbe innenfor hjemmebaserte tjenester. Det var iallefall tanken jeg har.

Hvor mange ganger i uka trener du?

- Jeg trener 3-4 ganger i uken, det kommer egentlig helt ann på om jeg møter noen eller ikke! Pleier å trene på studio 3 ganger i uka, men ellers så tar jeg en joggetur en eller to gang i uka. Kan hende jeg tar meg en treningstur på lørdagen og søndagen, men komemr jo ann på om jeg er med noen eller ikke. 

Hva ønsker du å oppnå ved bloggen?

- Jeg ønsker jo selvfølgelig og få en god del faste lesere, men jeg blogger for meg selv først og fremst. Er bare kjempeglad at jeg har fått lesere!

Hvorfor er du så sykt merkelig?

- Jeg er født som jeg er og mer får jeg ikke gjort. Alle er ikke perfekte, det er nok ikke du heller. For ingen er perfekte, det er alltid en feil man finner med hver enkelt person, men har man noe vondt om folk burde man holde det for seg selv. 

 


kommentarer: 8Tok meg fri til en perfekt helg

 • Skrevet 29.09.2014
 • Klokken 11:37

I helgen så tok jeg meg rett å slett fri fra bloggingen. Mest fordi vi hadde utrolig dårlig nett denne helgen, men også fordi jeg syns det er litt kjedelig og blogge når jeg har besøk! Jeg vet hvor usosial jeg kan bli når jeg blogger, det er fordi jeg orker ikke å snakke før jeg er ferdig. Når jeg først snakker så kommer jeg ut av det jeg gjør + at jeg skal redigere bilder og skrive samtidig, så da bruker jeg også litt ekstra tid! Så jeg la faktisk fra meg kamera og pc hele helgen. Jeg har ikke rørt pcen en eneste gang ( helt unødvendig og i det hele tatt ta den med til hytta.) Så jeg tilbrakte tiden med Alex og var sosial. Vi har tatt opp båten og kanoen, gått lang tur, vært i stampen og egentlig hatt det kjempefint!  

Er det noe jeg elsker som jeg og Alex faktisk fikk gjort, så var det å se på stjerner. Jeg er jo helt betatt av verdensrommet, hehe. Så mens vi var i stampen så hadde vi jo hele stjernehimmelen over oss. Aner ikke vor lenge vi satt i stampen og så på himmelen, men ialelfall litt over en time. Hvor nydelig er ikke det når man kan se stjernene klart og tydelig? Jeg kunne ha ligget under en åpen himmel hele natta om jeg fikk lov.Selvfølgelig på vei hjem, så måtte jeg absolutt dra frem kameraet som lå gjemt nede i baggen. Når jeg ikke hadde brukt det i løpet av hele helgen, så måtte jeg da ta noen bilder så innlegget i dag ikke skulle bli helt blankt. Jeg ventet i allefall med bilder til jeg nesten var hjemme. Så har ikke vært hel opptatt av bilder hele helgen.

Jeg hadde jo egentlig planer om å ta med meg kameraet på langturen, men jeg glemte det igjen på hytta, og da orket jeg ikke bilder resten av helgen heller. Da lot jeg det bare ligge, så jeg fikk nyte tiden fullt ut! Kan iallefall si at jeg fikk enda en perfekt helg!

FORRESTEN så kommer svar fra spørsmålsrunden enten senere i kveld eller i morgen! 

Hvordan har helgen din vært?


kommentarer: 8Dagens outfit - new jacket

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 16:45Bukse Urban // Topp BikBok // Jakke Only

Vil også minne på spørsmålsrunden her ! Svarer når jeg får inn nok spørsmål!


kommentarer: 22Spørsmålsrunde

 • Skrevet 22.09.2014
 • Klokken 19:17Nå tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang med en spørsmålsrunde. Så det er bare og kommentere under og stille meg spørsmål, så får se ann når jeg svarer. Legger sannsyneligvis svarene ut i løpet av starten av neste uke! Jeg skal selvfølgelig svare så godt jeg kan, men blir spørsmålene alt for personlige, så må jeg nesten revurdere om jeg skal svare eller ikke. 


kommentarer: 6God morgen

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 11:01

Nå ligger jeg i senga ved siden av en som har et utrolig sovehjerte, men jeg derrimot? Nei.. Så jeg venter egentlig bare på at Alex skal stå opp før jeg skal gjøre noe mer.

Beklager for null blogging i går, men hadde ikke pc, og kom først på i dag at man kan mobil blogge. Det kom i allefall en liten oppdatering i dag da!

Senere i dag skal jeg øvelseskjøre, og så skal jeg møte Alex, igjen. Så dagen min i dag er ikke så allverdens spennende

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 3Sedonalace

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 15:27Nå har det nye concealer patlettet mitt endelig kommet frem! Trodde ikke det skulle komme frem i det hele tatt på grunn av at vi skrev postnummeret feil, men det kom frem. Så jeg ble egentlig ganske glad! Jeg testet det ut med en gang jeg fikk det i går, men jeg hadde ikke tid til å legge ut innlegget da!  Jeg er jo ingen makeup ekspert, men nå jeg så denne så måtte jeg bare ha den! Stort utvalg!

Jeg bruker denne som concealer, highlighter og for å markere enkelte steder litt mørkere. Dette palettet har 10 forskjellige farger som passer alle hudtoner. Jeg har testet den ut en gang, men jeg elsker den allerede! Den er helt perfekt og den kostet bare 100 kr. Det som er litt dumt er at den er nesten håpløs og bruke en børste til, så jeg forholder meg til fingertuppene. Det funker nesten bedre enn en børste. For å gjevne det ut etter på, så bruker jeg en sminkesvamp. 

Jeg kan senere lage et innlegg om hvordan du kan bruke disse concealerne for å markere. Hvis dere vil se det og så lenge jeg ikke glemmer det! Du får kjøpt den her

Har du prøvd dette palettet med concealere? 

 


kommentarer: 2Et lite smil kan gjøre mye

 • Skrevet 18.09.2014
 • Klokken 12:18

Har du noen gang tenkt på at et bittelite smil kan gjøre dagen til en person bedre? Gjøre at dem føler seg likt, ønsket, tilstedet og rett og slett glad. Jeg leste en ting for en måned siden om hva et lite smil kan gjøre med et menneske, og det er egentlig ganske imponerede. Hvis en jente/gutt har problemer, redsler, dårlig dag eller ser på alt med et mørkt sinn, så kan et smil gjøre at det kanskje blir litt bedre. Selvom det bare er i noen minutter. Det kan hjelpe en person igjennom dagen. 

Husker en gang fra min tid et år tilbake da jeg hadde store problemer. Jeg husker at det var en person som ga meg et smil som jeg ikke hadde sett på lenge. Et stort smil fra øre til øre og jeg følte meg ønsket, tilstede og et par brikker i hodet mitt fallt på plass. Jeg tenkte pluttselig lyst på det som var vondt, selom det bare varte i 5 minutter, så var de 5 minuttene ganske hjelpsomme akkurat da. Så vær gang jeg får øyekontakt med en person, så smiler jeg til dem. Kanksje jeg har hjulpet dem i noen sekunder? Hvem vet, det kan jo hende.

Har du noen gang tenkt over det? Hva et smil kan føre for en person? Du kan gjøre en dag litt bedre på under 5 sekunder. 


kommentarer: 9Barnebrudene

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 14:21

Nå har jeg vært innom en blogg som heter Theasbrylupp. Nei, dette er ikke ekte siden hun er en "stunt" dame. Stopp bryllupet er auksjon for å vise at det er galt å gifte bort ei ung jente på 12 år til en som er eldre. Hun har klart å gjøre ganske mange opprørte,  men hadde dette vært ekte, så husk det hadde blitt stoppet for lengst. Derrimot i andre land, så gjør dem dette støtt og stadig. Derfor er denne bloggen blitt laget. Jeg syns det er utrolig fint at dem viser historiene. Siden da ser man virkelig hvor galt det er. Uansett religion eller bosted, så er det å gifte bort ei jente på 12 år utenkelig. Bloggen som Thea har laget gjør at folk åpner øynene. Det er ikke så mange som tenker det samme når dem ser ei fra et annet land blir giftet bort. Ofte tenker man, det er en tradisjon for dem, men det er jo galt på alle måter, uansett. Ingen jenter burde få oppleve det. Håper at dette opprøre blir så stort at det kan skape store konsekvenser for de som gifter bort ungene sine i tidelig alder. Ingen jenter burde bli settet i en slik situasjon.

Ei jente på 12 år vil jo ikke skjønne at det å bli giftet bort er ille. Dem tenker etter å ha sett brudebilder og ringer, så er alt fantastisk. Dem bli glade og tror det skal være slik. Selvom dem aldri har møtt mannen dem skal gifte seg med, så tror dem det er normal. Siden det er det dem har blitt lært av foreldrene sine. Håper for all del at det bli en stopp på dette! Ingen barn fortjener det. Dem burde få leve et fritt liv til voksen alder.(link til bloggen) Stopp bryllupet er en auksjon som jeg har sagt. På den siden forteller dem historier fra andre jenter som har opplevd å bli giftet bort. Det er flere som forteller at var er redde, forvirret og de kan engentlig ikke beskrive hvordan de følte det når de fikk beskjeden " Du skal gifte deg." De som forteller historiene forteller alle at dem gråt, og mannen som dem ble giftet til kunne ikke forstå hvorfor dem gråt. Det er jo helt utenkelig å gjøre dette i mine øyne. Så jeg håper en del av dere tar dere tid til å gå innom den bloggen, og leser opplevelsene til jentene.  

Hva synes dere om dette? 


kommentarer: 2Quotes

 • Skrevet 16.09.2014
 • Klokken 17:15

Hva synes du?


kommentarer: 8Dårlig av meg, beklager

 • Skrevet 15.09.2014
 • Klokken 17:04

Dessverre så var jeg helt vekk fra bloggen i går. Det er på grunn av at jeg har vært hos Alex i helgen, og jeg har selvfølgelig hatt det kjempefint! Faktisk en av de bedre Lørdagene jeg har hatt på evigheter! Siden jeg var så utrolig trøtt og sliten i går på grunn av mangel av søvn, så ble det ingen blogging. Siden når jeg kom hjem så jeg på film, og da fløy tiden fra meg. Så jeg beklager for det, det var dårlig gjort av meg!Litt gammelt bilde, beklager, men hadde ikke tid til bilder i dag. 

I dag kan jeg jo ikke snike meg unna, så blir jo et innlegg. Jeg skal prøve å få det til å gå igjennom resten av uka også, men kommer det noe i veien, så får jeg bare prøve å legge ut et sent innlegg. Uansett, så skal jeg nå sette meg ned med litt lesing før jeg skal videre til treningen. Dagens trening består av å trene rompe og bein, så blir vel greit støl i morgen. Alltids koselig og være litt støl siden man vet at man har gjort sitt da, hehe!

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 2Personlig almanakk

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 11:37

For noen dager siden fikk jeg endelig min kjære almanakk! Jeg bruker denne til å skrive ned notater, treningsøkter, ting som inspirerer meg, ting jeg må huske og avtaler. Personlig syns jeg det er en veldig smart ting å gjøre. Samtidig så kan man velge designet utenpå selv! Slik at det blir personlig for deg selv. 
 

Man kan lage sin egen almanakk her ! Det er utrolig fornuftig hvis man liker å ha litt orden. Samtidig så syns jeg de er så fine når dem har eget design som inspirerer!

Har du er personlig almanakk?


kommentarer: 8Resultater kommer etter et sunt kosthold og fysisk aktivitet

 • Skrevet 12.09.2014
 • Klokken 18:51

Tror jeg aldri har vært så redd for å vise hvordan jeg så ut før. Jeg følte meg skamfull over meg selv på grunn av kroppen min før, men nå er jeg stolt over meg selv. Jeg har gjort stor fremgang etter de siste 6 måndene.

I en periode før var jeg en sluker på godteri og brus. Jeg elsket det og jeg var avhengig av det. Jeg har alltid vært den personen som snoker i skapet etter noe godt å spise. Jeg var virkelig en ekspert på småspising, det skal jeg love dere! Etter en stund tok jeg og ga meg selv et spark bak siden jeg måtte få et sunt kosthold. Nå kan jeg faktisk ikke tenke på godteri for jeg blir litt små kvalm. Det er fortsatt godt i små mengder, men jeg foretrekker heller en fruktsalat i helgen!

Når jeg var liten ble jeg ofte kaldt for ei stor jente, men jeg så aldri på meg selv som ei stor jente. Jeg ser jo tilbake på bilder at jeg aldri har vært ei tynn jente, men jeg veide jo ikke akkurat oppi 70kg heller! Likevell så hadde jeg alltid dårlig selvtilitt. Jeg følte meg aldri bra nok på grunn av at folk i dag ikke har et hjerte. Personlig syns jeg at barn og ungdom i dag er de slemmeste av dem alle. Bare på bussen hjem for litt siden hørte jeg noen sa " Æsj, hun er jo alt for feit til å sitte her." Jeg mener hvordan kan folk si sånt til andre mennesker? Det er jo helt sykt. Hvor er oppdragelsen? Jeg kan ikke tro det.. Folk tenker ikke over hva ordet "stor" kan gjøre med en person. For meg ble det et helvete, men jeg klarte å komme meg over det i slutten av 9ende klasse.

Dette var for 6 måender siden. Siden jeg begynte å ta trening og kosthold på andre har jeg gått ned. På bilde til høyre veide jeg 65 kg. På bilde til venstre som er fra i dag, så veider jeg 60kg, og det meste er muskler. Så jeg er ganske stolt av meg selv. Selvom kanskje ikke andre syns det er så stort, så er det utrolig stort for meg.

Hva syns dere om dagens barn og ungdom? Har dere oppnådd resultater?


kommentarer: 8Helthy food

 • Skrevet 11.09.2014
 • Klokken 13:26

Sunn mat kan være himmelen hvis man gjør det på riktig måte!

Foretrekker du MCdonalds eller det sunnere kostholdet? 


kommentarer: 10Kommunikasjonsprosessen

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 15:15

Greit nok med at vi hadde en kort dag på skolen i dag, men de siste timene var helt klart grusomme for meg. Auditoriet på skolen har så liten beinplass, og vi fikk ikke pause i løpet av timen og minuttene som gikk. Vi holdt på over en time, og det er så vidt beinplass. Holdte på å falle når jeg reiste meg siden jeg hadde så vondt! Hadde jo ikke sjans til å strekke på beina der inne, men nå skal jeg ikke klage mer om det!

Klagingen over til neste part! I sted på skolen fikk jeg en oppgave om å lage en presentasjon om kommunikasjonsprossesen til i morgen. Som jeg da selvfølgelig må framføre for klassen. heldigvis er det ikke så vrient som man skal ha det til, det er snakk om en sender og en mottaker. Enkelt og greit!

Samtidig merker jeg at jeg angrer på minuttet jeg sa ja til denne oppgaven. Hvorfor gjorde jeg det?Hvorfor sa jeg ja til dette? Det er fordi jeg håper at jeg kanskje blir trekt opp litt i karakter for at jeg gjør noe frivillig, og kanskje jeg da viser at jeg kan litt mer enn det læreren kan se i timen. Jeg er ikke den typen som smetter opp hånden når læreren stiller spørsmål. Enkelte ganger kan jeg svarene, men ofte står det helt blankt. Jeg er litt redd for å feile, så trekker meg litt tilbak, men det skal det bli slutt på.Så nå jobber jeg i ett sett med presentasjonen + at jeg øver litt til en prøve som er i morgen + at jeg skal gå igjennom litt matte siden vi har en slags prøve i det også. Så i dag merker jeg at hodet mitt verker og jeg orker egentlig ikke. Heldigvis kan jeg trøste meg med to avbrekk som er å møte Kristin en liten stund, og trening litt senere i kveld. Får bare håpe jeg blir fort ferdig, så kan jeg heldigvis slappe ordentlig av i morgen!

Er jeg den eneste som syns fremlegg er grusomt?


kommentarer: 4Hukommelsesvikt

 • Skrevet 09.09.2014
 • Klokken 21:14

Beklager for enda et sent innlegg, men dessverre så skylles det hukommelsen. Jeg glemte helt bloggen selv om jeg hadde tid. Istedenfor har jeg vært 2t med alex, og 1 t ute og kjørt. Så har jo fått gjort litt likevel + at jeg har øvd litt til prøver. Tilbake til den egentlig grunnen for overskriften .Jeg hadde pakket alt, gjort meg klar, og før jeg tok sjekk listen min, så var det visst en ting som ble igjen. Den lille tingen, men som likevel var det viktigste å huske, det var laderen til min kjære Mac. Så jeg gikk desperat på skolen i går for å finne noen med en Mac lader, siden jeg hatte inimun med strøm igjen. Jeg spurte alle jeg så som hadde Mac om de hadde lader til min pc. Neida, der sto jeg og spurte alle som en, men hadde noen lader til min Mac? Nei, det hadde dem ikke. For alle hadde lader til Mac Air osv, men ingen til Retina, og var det noen som hadde, så hadde dem ikke med lader. 

Siden jeg skulle ha en prøve som foregikk på pc i dag, så ville ikke pappa at jeg skulle få anmerkning. Jeg fløy i taket siden jeg ikke hadde lader, og jeg var egentlig bare helt frustrert over meg selv for å ha glemt den. Så pappa tok bilen og kjørte til hytta kl 5 og kom hjem 10-11 en gang! For min skyld henta han laderen, så jeg skyller han en del nå! Forresten ; ja, den prøven gikk fint!

Noen som har gjort samme tabben?


kommentarer: 6Funny makeup looks

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 16:10

Har du sett slike før?


kommentarer: 6Lazy morning

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 10:42God morgen alle skjønne lesere. Morgnen i dag har vært så lat og slapp at jeg har ikke ord. Jeg føler meg helt grønnsak i kroppen.. Likevel må jeg hoppe opp av sengen, få i meg mat og kjøre litt med pappa. Kan jo ikke la en fin dag som denne gå vekk! Slev om jeg heller vil ligge i sengen, vri meg, se i taket, sitte på pcen og bare vente på å dra hjem. Tror vi skal dra litt tidelig hjem, men kommer vel egentlig ann på om pappa skal fiske først eller ikke. Får se hva vilja hans går til.

 

Får straks se og komme meg ut av pysjen og inn i joggebuksen. Ligger i min fantasiske, søte minion pysj bukse og vil egentlig ligge sånn resten av dagen, men det finnes da grenser. Gleder meg til å endelig dra hjem til min ordentlige seng, og hvis jeg er heldig kanskje jeg får sett Alex? Får se om han er hjemme eller ikke, eller om jeg i det hele tatt har tid. Det eneste som er litt kjipt er jo at vi alle må på skolen eller jobb i morgen. Ikke akkurat det jeg gleder meg mest til, men da får jeg iallefall ta mine runder på Spenst igjen, og bare komme tilbake til hverdagen. 

Hva skal du i dag?


kommentarer: 5Tut og kjør

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 14:13

Dagen i dag har gått til øvelseskjøring! Trodde aldri at jeg en gang skulle klare å kjøre selv, men gjett hva? Jeg har allerede klart å kjøre og rygge. Føler meg ganske stolt siden jeg aldri har kjørt før.Har aldri engang tutcha en pedal.. Klart at jeg kvælte den 3-4 ganger i løpet av turen, men jeg fikk den da iallefall på riktig vei!

Ja, det er trygt for dere å kjøre på veien for jeg kjører ikke på vanelig vei enda. Jeg vil helst bli vandt til å kjøre før jeg setter meg ut på veien! Er ikke helt trygg på bilen enda for jeg er rimelig nervøs, men det går seg vel til. 

Mamma er så grei og ødela konsentrasjonen min med å ta bilder, men da fikk jeg iallefall bilder som passer til innlegget, hehe. Jeg kan innrømme at når jeg satte meg i bilen etter en leksjon på selve bilen, så var jeg utrolig nervøs. Satt nesten og skjalv fordi jeg var redd for å bulke bilen, men det gikk overskende bra! Har fått kjørt i et par timer i dag, så jeg er fornøyd! Blir mer i morgen, så går vel litt bedre da.

Er jeg den eneste som er nervøs når man skal kjøre? Har du begynt å kjøre?


kommentarer: 10God helg

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 19:32

Etter jeg kom hjem i dag hentet jeg baggen min og hoppet rett i bilen. Gjett hvor jeg skulle? Til hytta laang i skogen. Er utrolig deilig og komme litt vekk fra det vanlige da, men foretrekker jo å sitte med typen i helga. Istedenfor skal jeg og pappa øvelseskjøre litt, og jeg skal stort sett bare lære mer om bil dennne helgen! Skal også øve til en prøve som er på tirsdag, men den er jo ikke akkurat vanskelig, så går nok ganske fint!


Nå skal jeg bare slappe av og nyte livet etter en laang biltur og en joggetur. Merker at jeg ikke har noe særlig vondt på siden av magen lenger, så jeg kan endelig begynne å små løpe litt. Ble vist litt før en måned av likevell, og det er jo bare positivt! Jeg får likevell være litt forsiktig da.

Dere får alle ha en super helg, så hører dere kanskje fra meg i morgen! 

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 13Make up inspiration

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 16:02

Hva synes dere?


kommentarer: 8Gjevner ut hårfargen

 • Skrevet 03.09.2014
 • Klokken 21:23

Nå sitter jeg og venter på at de siste 5 minuttene blir ferdig, så jeg kan hoppe i dusjen og få hårfargen ut av håret. Maaange har spurt meg om jeg har farget håret nylig, og neeeei, det har jeg ikke, men nå! Siden en god del av dere sier at jeg ser blondere ut øverst i håret, og litt mørkere nederst, så jeg gjevner ut fargen nå så det blir likt! Sånn at jeg bare blir ferdig med det hår tullet.

Ble sent i dag å på grunn av trafikalt grunnkurs, men har en god nyhet nå, og det er at det er over! Nå mangler jeg bare mørkekjøring og så er det i boks. Blir deilig og kunne kjøre selv. Har gleda meg til det i en god stund, men samtidig er jeg litt redd da, det kan jeg innrømme. Nå skal jeg fikse litt ting for å så hoppe inn i dusjen! Dere får ha en fin kveld videre!

Har dere hatt trafikaltgrunnkurs? 


kommentarer: 6Poison berries

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 09:55

Hva synes dere?


kommentarer: 6Tiden flyr

 • Skrevet 01.09.2014
 • Klokken 21:34

Jeg får håpe de fleste som har lest bloggen skjønte at jeg har hatt en travel dag i dag, så jeg har ikke hatt en anledning til å blogge før nå! Dette blir et lite innlegg for å si hei, og at jeg enda lever. Selv om jeg likegodt kunne ligget dø i sengen nå etter denne dagen. Har nettopp dusjet etter en økt på spens, og før det var jeg på grunnkurset. Så siden jeg kom hjem fra skolen fikk jeg en halvtimes pause der jeg bare måtte nyte den før jeg dro videre. Derfor har jeg ikke fått tid før nå, men nå skjønner dere! Nå kan jeg endelig slappe av for nå er jeg til og med ferdig med leksene! Så nå skal jeg straks legge meg ned i sengen for å sove!

Har dere noen dager som er ekstra slitsomme? 


kommentarer: 6hits