Gjensynsglede

 • Skrevet 31.08.2014
 • Klokken 17:12

I dag fikk jeg besøk av Kirsten noe som var veldig koselig! Hun er her enda, så høres det ut som hun har dratt. Typisk meg og skrive på den måte, jaja. Dette blir et veldig typisk hverdags innlegg siden jeg har ikke gjort så mye spennede i dag. Vi startet med å se en episode fra serien 24. Tror jeg klarte å få henne til å måtte se en ny episode.. Typisk at jeg får folk til å bli avhengig av slikt. Ellers har vi egentlig bare gått en tur ut og tatt litt bilder. Kanskje jeg får lurt henne til å se på en episode til med meg, hehe.

Sånn at hun ikke kjeder livet av seg så avslutter jeg her. Dere får ha en fin søndag videre! Nyt den, det er skole i morgen.


Topp Bikbok // Cardigan bikbok // Bukse urban // Sko Dr. Martines

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 12Litt sunnere familie

 • Skrevet 30.08.2014
 • Klokken 10:55

Nå har vi her i Holm familien i huset tenkt å bli sunnere. Nå er det ikke snakk om noe godis osv. Jeg skal fra nå av ikke ha godis i helgene og heller bare spise sunt. Vi skal ta trening litt mer på alvor og ta kostholdet enda mer på alvor. Så vi får se om dette hjelper litt da. Ikke at jeg mener at jeg er stor og trenger å gå ned i vekt.For er faktisk fornøyd meg meg selv. Vi vil bare leve sunnere og være i god form. Jeg vil iallfall være i god form når jeg er voksen. 

Så idag kjørte jeg på med havregryn, rosiner og bananer til frokost. Istedenfor en usunn frokostblanding eller lignende. Sunn mat kan være like godt som usunt, det er bare hva du gjør med maten! Lager man noe ut av maten, så blir den med en gang bedre! 

For jeg er den typen som kan gå i butikken, se noe godt, å kjøpe det. Selvom jeg egentlig ikke er så sulten, så slenger jeg kanskje med en bollepakke siden det er godt. MEN det er det slutt på nå. Uansett hvor godt det er, så gir jeg meg selv et spark bak nå!

Er du sånn som meg som sliter litt når man er i butikken? Tips til en sunn og god frokost?


kommentarer: 6Taking a break

 • Skrevet 29.08.2014
 • Klokken 11:07Nå er vi nettopp ferdig med pausen og lengter etter en ny. Alt for korte pauser med for lange timer med alt for mye informasjon. Er dessverre allerede skolelei og det er jo ikke akkurat et godt tegn, eller?Begynner å bli rastløs veldig fort, så sliter med konsentrasjonen. Jeg får skjerpe meg litt og prøve å holde meg konsentrert. Skolen er jo viktig for all del. Dagen er snart over itillegg så holder ut. Fredager gjør meg jo ekstra rastløs siden det er jo helg etter skolen. 

Akkurat nå har vi naturfag og det er jo ikke faget som interreserer meg mest, men må jo prøve litt. Er egentlig det faget jeg syns er mest vanskelig bortsett fra matte. Matte topper vel alt egentlig. Akkurat nå har om karbonhydrater osv, så det er ikke så vanskelig. Nå får jeg gå tilbake til timen, så får dere ha en fin dag videre.

Hvilket fag liker du minst?


kommentarer: 8Høsten rett rundt hjørnet

 • Skrevet 28.08.2014
 • Klokken 06:51Nå gleder jeg meg faktisk til høsten. Elsker hvordan alt er på høsten, og ikke minst at jeg kan bruke litt tykkere gensere og skjerf utenom å koke over. Jeg elsker virkelig og været ute på høsten. Fargene og alt er så fint på den tiden av året. Det eneste som er dumt er jo at sommeren går over, og vinteren er like rundt hjørnet.. Man får jo gjøre det beste ut av det, eller hva? Høsten er jo fin!

Det ble et grådig tidelig innlegg i dag, men det er fordi jeg ikke har muligheten til å blogge senre i dag. Kommer nok ikke hjem før rundt 9- 10 tiden i kveld, så da er det greit å få blogget nå. Nå skal jeg på skolen, så må nesten avslutte her! Ha en fin dag videre.

Gleder du deg til høsten?


kommentarer: 10Uryddig og irriterende

 • Skrevet 27.08.2014
 • Klokken 14:25

Er det bare jeg som synes at den nye oppdateringen til blogg.no er uryddig, og rett og slett bare et stort rot? Jeg liker virkelig ikke den nye oppdateringen, men er vel ikke så mye å få gjort med det. Merket bare at når jeg logget på i går, så fikk jeg sjokk og trodde den nye macen min hadde klikket, så fikk litt panikk. Pluttselig gikk det opp for meg at designet på blogg.no er forandret, og det kom vel ikke som et sjokk heller. Jeg mener hvor lenge har dem ikke hatt det gamle designet? I flere år uten forandringer, men man liker jo det man er vandt med. Så ma får bare gi etter, og prøve å bli vant med denne nye oppdateringen her inne som alt annet. Nå skal jeg nyete mitt rosa lille bad og slappe av siden jeg har rydde hele huset. Jeg bruker badesåpen fra Lush som jeg viste i et tidligere innlegg. Den lukter fantstisk godt og den har en søt rosa farge i seg. Husk å knekk av den såpen i små biter for å ikke bruke opp hele med en gang.

Siden jeg slutta tidelig i dag så får jeg fred og ro før jeg skal på trafikalt grunnkurs. Er deilig med litt hvile før jeg braser ut for å sette meg ned på en stol i 2 timer. Merker at det blir litt mye, men må jo bare få det unna! Det er jo egentlig bare mandager som er et stort rot for meg siden da trener jeg etter kurset. Etter kurset skal jeg ta en tur til Alex og bli der noen timer før turen går hjem igjen. Blir godt og få vært litt med han nå.

Liker du den nye oppdateringen? Eller er det bare et stort rot?


kommentarer: 12Lille petter edderkopp

 • Skrevet 26.08.2014
 • Klokken 16:28

Lille Petter edderkopp som klatret på min hatt. Så begynte det å regne og Petter ned han datt. Så kom solen og skinte på min hatt. Så ble det liv i Petter edderkopp som klatrer på min hatt.

Fikk litt sånn barne minner når jeg så denne edderkoppen. Jeg trodde jeg skulle ha 6 bra bilder av denne lille søte edderkoppen, men dessverre ble det 6 utrolig dårlige bilder, så applaus til meg. Så på alle bilde og alle var uklare og stygge, men får nå vise dere to stykker uansett. Jeg sa dere skulle få se en edderkopp og her er edderkoppen iallefall. Den eneste som ikke skravla høl i huet på meg hele gårsdagen. Herlighet så slitsomt det var. Alt for mye informasjon på en dag, men nok om det! 

I dag er det min avslapningsdag for en gangs skyld, og jeg skal virkeliig nyte denne dagen. Har ingen planer for resten av dagen og takk for det! Hadde virkelig ikke orka så stort mer enn mitt eget selskap i dag. Tror nok jeg skal se litt på serien min - 24 og bare ligge i sengen resten av dagen. Ingen ting er bedre etter en hard dag. 

Hva skal dere i dag?

 


kommentarer: 14En dag der enden aldri kommer

 • Skrevet 25.08.2014
 • Klokken 20:53

Nå har hodet mitt vært i ett kjør siden kl 08:10. Da satt jeg på skolebenken til kl var 14:55, og da var jeg selvfølgelig ikke hjemme før 15:30. Når jeg kom hjem måtte jeg pakke tøy, rydde litt og ordne et par andre ting før jeg skulle på et grunnkurs. Grunnkurset for lappen varte i 2 timer og jeg trodde jeg skulle bli gal. Endte opp med å drikke kaffe for å holde meg selv i livet.

Når kurset endelig var over, så skulle jeg over til Spenst for å kjøre i gang siste runde. La oss bare si at jeg var helt utmattet og tung i hele kroppen etter en dag som denne. Dessverre kommer det til å bli tre andre like dager som denne, så jeg får bare holde ut så lenge det varer. Må lide for å kunne begynne å kjøre. Gleder meg iallefall til å kunne sette meg bak rattet. Skulle egentlig tatt dette kurset i fjord, men jeg glemte det heeelt bort, så det ble på en måte aldri noe av. Klarte iallefall og komme på det kurset som var nå, så jeg får bare dukke opp alle gangene så er jeg ferdig etter det.

Eneste form for avslapping var når jeg skulle ut denne døra da jeg catcha en edderkopp på veggen. Kommer kanskje noen søte bilder av den i morgen. Orker virkelig ikke å styre med redigering og bilder nå for jeg er helt ferdig. Jeg kommer iallefall til å sove som en stein i natt. Jeg våknet ikke av vekkerklokken i dag, så jeg gjør neppe det i morgen siden jeg er dobbelt så sliten!

Har dere hatt slike dager? Som aldri blir ferdige?


kommentarer: 0Blogg anbefaling

 • Skrevet 24.08.2014
 • Klokken 15:19

Er det en blogg jeg vil anbefale dere jenter å ta en tur innom, så er det Martinekristine.blogg.no. Denne jenta blogger om sminke og hun gir mye insprasjon! Jeg begynte å sminke meg ordentlig etter å lese denne bloggen. Altså jeg tok sminken litt mer alvorlig. Jeg begynte å legge øyenskygge til det ble som jeg ville ha det. Hun har gitt meg mange tips til sminke.

Jeg kunne ikke kopiere bildene fra bloggen hennes siden hun har sperre på bildene. Men anbefaler og ta en tur innom bloggen hennes! Du vil ikke angre!

Har du vært innom bloggen hennes før?


kommentarer: 4Mango temptation and secret charm

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 10:44

Lotioene fra Victoriaś Secret er fantastiske. De lukter fantastisk og ikke minst funker perfekt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive luktene til disse to. Dem har på en måte ikke en lukt som kommer mer frem enn en annan. Klarer bare å si at det lukter utrolig godt. Jeg har dessverre bare to av disse, og det er de over på bildene. Skal prøve alle sammen, men kommer jo ann på hvor lang tid det tar. Har hittil prøvd fire stykker, og alle lukter nydelig. Helt forelsket i luktene på lotione dems, men samtidig kan jeg ikke bruke den så mye pga mye parfyme i dem, dessverre. 

Hva synes du om produktene til Victoriaś Secret?


kommentarer: 20Dagens innkjøp

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 20:04

I dag har jeg vært på shopping med Carina. Vi dro etter skolen i dag og jeg tror jeg aldri har vært så rastløs som jeg har vært i dag. Jeg har ikke klart å sitte stille på stolen engang. Beina mine snurra rundt med stolen og fingrene tappa ned i bordet. Siden det er Fredag har jeg bare lengt etter helg. Merker at skoledagene er lange, men får så mange pauser at det går ganske greit, men fortsatt så blir det litt for lenge å sitte stille. Var iallefall ganske koselig og ta en tur til Strømmen med Carina. Vi er ikke akkurat så flinke med tog.. La oss si at ingen av oss tar toget noe særlig, så ehe vi spørte et par ganger om hvem tog vi skulle på. Til strømmen regna vi med at det gikk greit, men jeg var ikke klar over at vi måtte bytte tog fra Lillestrøm, men herlige Emilie var så snill og sa at vi skulle det. Så vi kom jo frem og fikk brukt opp pengene våres. 

Jeg kjøpe en bokse som kosta 399kr, men da var mamma en reddende engel og sa at hun kunne betale den for meg. Sånn at jeg har 400kr på kortet og snart får jeg itellegg penger inn på kortet og da får jeg tilsammen 800 kr, og da blir det en tur til Oslo med Emilie en tur, hehe. Penger kan være en fin ting det! Hvem sier man ikke kan kjøpe lykke for penger? Neida, hehe. 
 Dr. Denime bukse fra Urban // Leppescrub fra Lush // Badesåpe med farge og vidunderlig lukt fra Lush // Concealer / higlighter fra The Body Shop

 


kommentarer: 10Today´s details

 • Skrevet 21.08.2014
 • Klokken 17:04

Dagens små detaljer for å få litt liv i antrekket.Nå har jeg besøk av Alex samtidig som jeg frustrende prøver å logge meg på itslearning. Blir helt gal siden jeg ikke kommer inn. Trodde det skulle være de to første bokstavene i etternavnet, så de to bokstavene i fornavnet, og så fødselsdato og årstallet man ble født i, men det funka jo ikke. Dessverre har jeg ikke tid til å blogge nå, så dette var en rask tur innom for å si hei.

Hva synes dere? 


kommentarer: 10Bananpannekaker

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 14:10

  

Jeg må dele en fantastisk, enkel og sunn oppskrift med dere i dag. Det er mange som opplever at dem er sugne på noe godt og usunt, men istedenfor kan du få noe som er godt og litt sunnere. Dette er jo ikke pannekaer stappet med sukker og masse usunt. Så det er perfekt å lage til et mellommåltid hvis man vil ha noe litt annet enn brød.

- 2 bananer

- 2 egg

- 1 ss mel

Der har dere en enkel oppskrift på noe som smaker himmelsk. Alt du trenger å gjøre er å starte med å finne frem en bolle. Derreter moser du bananen med en gaffel i bollen til det er mulig å bruke blenderen. Rør derreter inn eggene og tilsett litt mel for å holde røren sammen. Mens disse er i pannen kan man finne frem topping! Det smaker fantstisk med topping av bær som f.eks blåbær og jordbær, eller så kan man bare ta litt syltetøy på toppen.

 

Elsker disse pannekakene og de er fantastiske når man er sugen på noe godt. Man trenger ikke sukker til pannekakene siden bananen gjør at den får en søt smak. Så hvis du er sulten på noe godt anbefaler jeg å lagebanan pannekaker. 

Har du smakt banan pannekaker?


kommentarer: 12Nye dager med nye vaner

 • Skrevet 19.08.2014
 • Klokken 17:03

Nå er jeg godt plassert forran pcen, og jeg venter egentlig på å dra til Årnes. Må nesten ha meg en nøkkel til skapet på skolen, så ingen stjeler tingene mine. Er ikke som ungdomskolen der man har et eget skap ved pulten. Det er istedenfor felles skap i en liten del av en gang, så må nesten ha en nøkkel så fort som mulig.

Nå er det jo nye dager på en ny skole. Er egentlig utrolig fornøyd og faktik ganske fornøyd med klassen. Er jo litt lengre dager på skolen nå, det er noe som vil ta meg til til å bli vant med. Er jo vant til å komme hjem klokken 2hver dag, og nå kommer jeg hjem klokken halv 4 nesten hver dag. Tror jeg slutter rundt 1-2 tiden på onsdager + litt tidligere på fredager, men er ikke helt sikker.Så det er en forandring, med flere timer, men mye bedre enn forventet. Har jo en del fritimer, så dagen går jo fort unna likevel! For å komme tidsnok til timene siden vi har pause etter hver time, så må jeg se på klokken hele tiden og passe på. Så det har jo blitt nye vaner nå siden det er ny skole, annerledes klasserom, timer, tider når jeg skal hjem, ja egentlig alt.

Dere får ha en fin dag videre!


kommentarer: 4Daglig inspirasjon

 • Skrevet 18.08.2014
 • Klokken 15:02Er det en fantastisk inspirasjonside, så er det weheartit. Jeg er helt avhengig av å være på den siden, og jeg får så mye inspirasjon at hodet sprekker snart. Jeg syns iallefall at det er en fantastisk side, men noen ganger syns jeg den kan være litt klønete, men pytt pytt. Får likevel daglig inspirasjon når jeg er på den siden. Man finner utrolig mye fint og regner med at jeg ikke er den eneste som elsker den siden!

Liker dere Weheartit?


kommentarer: 12Ikke helt klar

 • Skrevet 17.08.2014
 • Klokken 12:03

I morgen er det tilbake på skolebenken med lekser og undervisninger. Forskjellen denne gangen er jo at jeg skal på videregående, så jeg grugleder meg litt. Gleder meg til å få treffe folka igjen, men er virkelig ikke helt klar til skolen. Jeg har ikke døgnrytmen på plass enda, så det vil bli en utfordring. Jeg har lagt meg mellom tre og fem tiden hver dag denne ferien, så det å stå opp klokken halv sju fremover vil bli en forandring. Så det er jo spørs om jeg klarer det, men det må jeg vel uansett. Blir iallefall deilig å starte på skolen klokken elleve i morgen. Da får jeg sovet litt ekstra, men tror jeg likevel står opp halv ti eller før. Jeg liker å være litt tidelig ute når jeg skal på ting, men siden jeg skal til Emilie etterpå, så kommer det vel ann på når vi klarer å sovne i natt. Skal iallefall komme meg opp. Jeg vil jo ikke miste plassen min på skolen bare fordi jeg ikke møter opp første dagen. 

Kamerabilde med et stort hint av fjortiss - det må til en gang i blandt! Kunne ikka akkurat dra frem kameraet når Alex sover og jeg sitter i pysj. Siden jeg er litt for lat til å hoppe ut av senga, løpe ut i åkeren og ta bilder av ting, så ble det sånn. 

Nå skal jeg rydde anekset sånn at vi kan dra litt kjappere. Ikke at jeg vil dra fra Alex, men må jo det hvis jeg vil møte Emilie. Sånn er livet! Blir koselig og se Emilie igjen siden det er en liten stund siden sist jeg så hun. Vet ikke om det blir mer blogging i kveld, men får se ann. Hvis ikke kommer det et innlegg i morgen.

Har du startet på skolen enda? 


kommentarer: 2House interior

 • Skrevet 16.08.2014
 • Klokken 12:37Hva synes dere?


kommentarer: 8Fjelltur

 • Skrevet 15.08.2014
 • Klokken 19:20

I dag sto vi opp kl 10 noe som egentlig var helt jævlig, men hadde ikke så mye annet valg når vi skulle på fjellet i Trysil. Siden Alex klarte å vekke meg et par ganger, og siden han den ene gangen skrudde på varmeovnen på full guffe. Våknet jeg brått med pusteproblemer etter en stund siden jeg er så heldig og har astma. Så etter det fikk jeg ikke sove på en god stund, men det ble nå litt søvn uansett. Derrimot Alex tror jeg ikke sov noe særlig i natt. Jeg slokna tidelig han han satt på telefonen til laaaangt ute på natta. Etter sånn ca 600 meter, så ble Alex sliten og slang seg ned i lyngen, hehe. Han foretrekker mer tven enn turer, men fikk han iallefall med en tur ut i fjellet.

Etter en gåtur på fjellet satte vi oss ned siden pappa skulle fiske. Så vi tok ly under en gapahuk og tente bål for å eta. Var en utrolig koselig tur og burde vel ta flere sånne turer. 

Liker dere fjellturer?

 


kommentarer: 2Sweetness

 • Skrevet 15.08.2014
 • Klokken 10:27

Jeg vet ikke med dere, men dette syns jeg er så nusselig at jeg nesten vil hoppe opp og ned som en liten unge. Jeg mener se på disse gossine dyrene! Ååååh, de er jo helt fantstisk herlige. Vil bare løfte dem opp, klemme dem, ta dem og løpe. Åååh hvorfor er jeg alergisk mot dyr? Kan noen fortelle meg det? Smelter helt når jeg ser sånne søte små som dette. Elsker virkelig dyr. Hvordan kan man ikke like dem?


kommentarer: 4Fin start på dagen

 • Skrevet 14.08.2014
 • Klokken 13:08

I dag tidelig våknet jeg opp til verdensherligste menneske, og jeg følte meg som verdens heldigste jente. Siden Alex sov som en stein ( det gjør han enda), så tok jeg meg en joggetur. Joggeturen endte opp med 6 km og det ble litt vel mye bakkeløping på meg i dag. Så jeg er utslått for resten av dagen regner jeg med. Siden det er ganske overskyet og det kan regne når som helst tror jeg ikke at vi skal ut på en tur eller noe lignende, så dagen blir vel tilbrakt hjemme. Senere skal nok jeg og Alex fortsette med å se på DVD kasetter av barndomsfilmer. Ååh det vekker så mye minner og jeg storkoser meg skikkelig. Skulle ønske dagens filmer på disney var som de var. Hvem husker vel ikke Dumbo, Bambi, Peter Pan, Kaptein Sabeltann, Gnottene, Teletubbies, Bjørnen i det blå huset, mumitrollet eller Olebrum? Ååh det var tider. Vil tilbake i tid for å oppleve det en gang til. 

Husker du disse barnefilmene? Hvem var din favoritt?


kommentarer: 7Håper på mirakler

 • Skrevet 13.08.2014
 • Klokken 13:20

Nå skal jeg straks dra til en øre lege og få skjekket hørselen min. Det har vært noe feil med den lenge og når jeg var hos legen sist, så viste dem ikke helt hva som var feil, så får håpe dem finner ut av det nå. Får pluttselig sånne "dotter" i ørene som f.eks når man sitter i fly og skal opp i luften. Samtidig så må jeg si "Hæææ?" opp til flere ganger i en samtale eller så tror jeg dem sier noe helt annet og babler i vei om noe dem ikke skjønner. Så ja, blir godt og få skjekket det. Får jeg ikke gjort noe med det, så får jeg ikke gjort noe med det, men jeg håper på mirakler. 

Hadde en liten periode i går kveld der kjedsomheten tok av litt. Siden jeg har en søt sånn kamera greie på pcen, så brukte jeg den. Pluttselig ble det litt morsommere da iallefall. Men første bilde der var kjedsomheten på det høyeste nivået. Trodde ikke jeg skulle finne noe å gjøre, men ente opp med et par snapshots og resten av kvelden med serien 24. 

Når jeg er ferdig hos øre legen, så skal jeg og mamma hente Alex, og dermed dra opp til hytta der pappa og Zantos befinner seg. Så det skal bli koselig og komme en tur opp dit. Kanksje vi fyrer opp stampen en dag der oppe også, men vi får se ann på det. 

Hva skal dere i dag? 


kommentarer: 4Fitspo

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 18:33

Det tar tid, men man nærmer seg målet sakte og sikkert! Spis, drikk, tren rikitg og aldri gi opp!

Hva synes du?

 


kommentarer: 2Trening med stikk

 • Skrevet 11.08.2014
 • Klokken 12:13

Er det en ting som er fint på ferie så er det å trene med stikk. Når man er på ferie er det ikke alle som har tilgang til et treningstudio, så da er trening med stikk et perfekt hjelpemiddel. Den er enkel å ta med seg i både koffert og vekse, og man har mange muligheter til å trene med den. Det er utrolig mange øvelser som kan utføres med hjelp av stikk. Du kan få kjøpt strikk i de fleste sportsbutikker. Dem har også et fint utvalg av strik på X-life.

Nå har jeg tatt frem noen eksempler som kan utføres med hjelp av strikk. Som dagt et perfekt hjelpemiddel på ferie tur. Abefaler å trene med strikk hvis man har mulighet til det. Selv trente jeg med strikk hver dag i Hellas for å holde meg litt aktiv, og det har hjulpet. Så en perfekt løsning. Det er ingen unnskyldninger for å sluntre unna trening. ? Skulderpress : Stå på strikken med føttene i skulderbreddes avstand. Stram stikken slik at den gir motstand når man har overarmene vannrett ut ved skulderene og underarmene rett opp. Strikken skal være på baksiden av armene. Dermed før armene opp over hodet. Senk dem til utgangsposisjon. ? Sideløft: Stå på strikken med en skulderbreddes avstånd med føttene. Strikken skal strammes så mye at den gir motstand når man løfter armene til siden i 45 graders vinkel. Løft opp til skulderhøyde. Hold albuene lett bøyd, og senk ned igjen.? Tricepsløft bakover: Stå på strikken med skulderbreddes avstand. Bøy fremover i hofteleddet. Trekk overarmene vakover, og hold dem der. Dermed press underarmene bakover til man kjenner at det tar godt. tilbake i utgangsposisjon.


?Knebøy : Stå midt på strikken med en skulderbreddes avstand mellom føttene. Vikle strikken rundt hendene, og hold hendene litt høyere enn skuldrene, slik at du kjenner at den gir god motstand. Gjør knebøy (squat) der du presser rumpe godt bakover og bøyer knærne, slik at lårene er parallelle med gulvet og du holder overkroppen så rett du klarer.

Dette er enkle øvelser med strikk som jeg pleier å gjøre hvis jeg ikke har et trenigstudio å dra til. Jeg pleier å ta en haug andre også, men dere kan søke dere frem på nettet og finne øvelser som dere selv liker. Istedenfor at jeg ramser opp til 20 øvelser.

Hvem øvelse med strikk liker du best å gjøre?


kommentarer: 0Home sweet home

 • Skrevet 09.08.2014
 • Klokken 12:12

Dere skulle bare visst hvor godt det var å legge seg i senga etter en lang flytur. Har aldri vært så glad i senga mi før, og har aldri vært så glad for å komme til Norge. Utrolig deilig og komme hjem igjen. Siden vi ikke var hjemme før kl tre, så har jeg fått veldig lite søvn. Sovnet ikke før kl halv fem og måtte stå opp halv ti siden vi skulle hente hunde min. Det var så godt og se Zantos igjen. Når vi kom til kennelen og så han ble jeg så lykkelig. Han hadde hatt det bra og var fortsatt den samma gale hunden jeg elsker. Han hadde ikke spist så mye, men det var jo ikke akkurat noe nytt. Han pleier ikke å spise så mye til vanlig når han er hjemme. Så alt var som det skulle være!


Åååh savner stedet allerede, men nå gleder jeg meg mest til å hoppe i bilen og møte Alex på toget! Har sommerfugler i magen siden jeg gleder meg sånn. Skal bli godt å se han igjen. Itillegg skal han sove her til i morgen, så det blir jo koselig. 

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 0Turister på tur

 • Skrevet 07.08.2014
 • Klokken 18:44
Når har jeg jo rettet opp i en del av skrivefeilene jeg har hatt de siste dagene. Beklager for det, men jeg har hatt litt dårlig tid, så når jeg blir stressa, så ser jeg ikke over skrive feil. Så kommer det skrivefeil, så blir dem rettet opp etter en stund, hehe. I tillegg beklager jeg for at innleggene mine ikke får noe avsnitt osv. Jeg vet ikke hvorfor, men pcen vil ikke lage mellomrom.. Får se om jeg får fikset det!
I dag har jeg fått følelsen avå være en ordentlige turist. Ganske nylig kom jeg hjem fra en 9 timers guida tur til stranda Elafonissi. Har aldri vært så lei av en buss før! Tror jeg skal begynne å gå til steder fra nå av, herlighet så lang tid det tok. Vi stoppa tre plasser underveis for å se litt og strekke på beina før vi ankom Elafonissi. Jeg hadde jo giganstiske forestillinger om at selve stranda var rosa, men tok litt feil der. Det var et styke å gå før jeg fant et eneste rosa sandkorn, men vi fant jo litt tilslutt. Rundt et hjørne et stykke rundt stranda fant vi litt rosa sand. Var utrolig fint å se på, men ble litt skuffet over at det var så lite, men selve stranda var jo kjempefin ellers. 
Fant noen søte katter på de plassene vi stoppet. Vi stoppet først et sted der vi kunne spise frokost og se oss litt rundt, og det andre stoppet var ved et museum, kloster sted. Det var utrolig nydelig utsikt der. Tente også et lys for bestefaren min når jeg var der. Tankene gikk til han og et minne ble satt. 
Så alt i alt har jeg hatt en fin tur. Selvom jeg har fått utrolig vondt i nakken, bein og rygg etter så mange timer i en buss. Fikk iallefall se store deiler av Kreta med en utrolig flott utsikt. Det anbefales å gjør hvis man har god rygg, tålmodighet og hvis du liker buss. Anbefales ikke hvis man har dårlig rygg, nakkeskader, lange bein, klaus for menneskemengder, utålmodighet eller hvis man ikke liker buss. Så enjoy. 
Har du vært på Elafonissi før? Hva syntes du?

kommentarer: 2Ut på nye eventyr

 • Skrevet 06.08.2014
 • Klokken 08:52
For å være helt ærlig med dere, så var det ikke et eventyr. Fin opplevelse, men ikke et eventyr. Vi dro fra hotellet rundt fem tiden på dagen da sola virkelig sto på.  Når vi skulle ut på borgen kasta vi alle av oss toppen og svetta som griser. Tror jeg aldri har svetta så mye før, det var rene treningsøkten. Svetten lå som druer på panna og egentlig overalt. Vi glinsa som glitter, og vi ble sett fra laang avstand. 
Etter vi hadde kommet oss av denne evighetslange borgen, så skulle vi gå og se oss rundt. Siden det var så varmt rant svetten og vi var utrolig tørste. Med en gang vi så et super marked tok vi tre store vannflasker og slukt det greit fort. Har aldri opplevd noe som var så steikenes varmt før, uff. Selvom det var helt grusomt å gå i solsteiken i 5? timer, så var det også utrolig morsomt. Er iallefall noe jeg vil huske i en lang tid. Dessverre ble det ingen rosa strand på meg i dag, men I MORGEN. Da skal vi en tur til elafonissi. Vi skal på en guida tur, så det blir jo spennende og virkelig være en turist på det høyeste nivået. Er to timers tur med buss + at vi skal stoppe på tre forskjellige stder. Mener det iallefall var det. Selv om det er en guida tur, så får vi da fire timer på stranda.
Har dere vært på denne stranda før? 

kommentarer: 6Videre i Chania

 • Skrevet 05.08.2014
 • Klokken 15:11

Dette blir et veldig kort innlegg siden jeg skal ut om 5 minutter.

Det ble ikke den rosa stranda i dag og det ble heller ikke stranda her vi bor. I dag tilbrakte vi dagen ved bassengkanten siden vi skal til Chania. Vi tenkte vi skulle utforske litt mer av hva som er der og gå rundt på borgen der osv. Siden vi ikke gjorde det foriige gang. Skal på en liten safari tur på en måte. Så det vil komme bilder fra turen i morgen. Når jeg nevnte bilder så blir det et bilde fra dag nummer to. Fordi jeg bare har ligget ved bassenget, så har ikke fått dratt opp kameraet. Har iallefall vært godt å ligge på en flytemadrass i bassenget, og bare slappe av litt. Er jo ikke alltid så gøy å ligge ved vannet på samme plassen hver dag. Man trenger litt variasjoner.

Hva skal dere i dag? 

kommentarer: 2Beach day

 • Skrevet 04.08.2014
 • Klokken 17:53I dag har det vært enda en hot dag på stranda med enda mer soleksem på kroppen. Helt flotters. Skal ikke klage så mye nå for når jeg kommer hjem vil jeg nok tilbake igjen. Er litt stor forskjell fra Norge og Hellas når det kommer til sol, områder, omgivelser og ikke minst strender. Men jeg må si at selv om vi bor i Norge der det skal være så kaldt og dårlig, så er det et grådig fint sted når det kommer til trafikk, mat og regler. Itillegg har vi vært heldige med varmen i år, og det er ikke dårlig. Her nede er jo trafikken for å si det mildt - rett og slett helt jævlig. Er lykkelig for å bo i Norge når jeg ser trafikken her nede. Bare man krysser gata risikerer man å bli drept. Bilene stopper ikke for noe eller noen, dem driter i alle trafikkregler og dem kjører i 100 km bare på små gater der det går 100 mennesker. Vi klager på at det er så mye trafikk, men på den ene resturanten vi var på for noen dager siden sa servitøren « Trafikken i Norge er så rolig og fin.» Kan være 100% enig når jeg ser hvordan dem kjører her nede. Må jo løpe over veien uansett for å ikke bli påkjørt. 

Etter vi kom fra stranda ble vi sittende alene ved bassengkanten og fikk slappet av litt i skyggen. Måtte komme meg litt vekk fra sola og bare kjøle meg ned en gang i blandt. Er utrolig deilig og kjøle seg ned når det har vært 40 grader i sola. 
I morgen skal vi kanskje til en strand der det er rosa aktig sand. Noe som jeg ikke helt tror før jeg får se det! Så vi får se i morgen. Nå skal jeg fikse meg litt og senere skal vi ta en tur ut å spise. 
Er det varmt hjemme i Norge?

kommentarer: 10Gårsdagen i Chania

 • Skrevet 03.08.2014
 • Klokken 09:18

Forresten vil jeg starte med å takke alle som var innom bloggen min i går. Fikk helt sjokk når jeg så lesertallet var på 118. Så det var en veldig positiv overaskelse. Setter stor pris på at dere leser bloggen eller bare går innom en gang i blant.

I går dro vi til Chania for å feire bursdagen min. Det var utrolig koselig og Chania er jo utrolig vakkert. Det er mange sjarmerende bakgater og hovedgatene var fine dem å. Som vanlig så har jo Chania resturanter, men herlighet så slitsomme de som skal dra deg inn er. Han ene dytta meg inn i resturanten, så jeg måtte bare løpe ut. Han andre sto og sa " Dette er et rolig og fredelig sted. Ingen maser å deg og alt er fint" Der hadde ikke han skjønt tegninga. For han masa mer enn alle andre som dro folk inn på resturantene, så jeg måtte bare le. Helighet så slitsomme sånne folk egetlig er. 

Siden vi likte oss i Chania, så skal jeg og mamma ta en tur til dit og pappa blir kanskje med. Han er ikke helt sikker siden han har litt ryggproblemer og han er ikke så fan av å se at jeg og mamma løper i butikker, hehe. Dere får ha en fin dag, så turer jeg ned til stranden en tur for å grille meg litt. 

Hva synes dere om bildene?


kommentarer: 4Sweet 16

 • Skrevet 02.08.2014
 • Klokken 17:02

I dag har jeg bursdag og er endelig ett år nærmere 18, hehe. Som pappa sa i dag tidelig « Nå ser du eldre ut jo?» Det gikk jeg alltid på når jeg var lite, men ikke nå. Litt morsomt for vært år jeg hadde bursdag, løp jeg alltid til speilet, satt meg ned på en stol, og ventet i spenning for å se om jeg ble eldre, haha.

Senere i kveld skal jeg kanskje en tur til Chania og feire litt der, eller bare være i område her vi bor. Vi får se hva vi orker å gjøre i dag.Det kommer noen bilder i morgen tidelig regner jeg med. Vi alle er slitene og jeg er så utrolig sur fordi jeg egentlig ikke kan bade eller sole meg, men gjør jo det likevell. Var på apoteket og fikk noe som skulle hjelpe for å få sårene til å gro igjen. Åh, forresten så dere skjønner hva jeg snakker om, så har jeg klart å skrape opp begge bena mine og litt på magen. Dette klarte jeg på grunn av at jeg skulle skli over en stein, og over til det andre bassenget. Siden jeg er så lat og ikke orket å gå opp og over, så skrapet jeg meg på den ruglete kanten, dessverre. Har iallefall lært meg at jeg heller skal gå rundt neste gang.
Som du ser så ser det vel mer ut som om jeg har vært på en sykkel ulykke eller lignende, men sårene er såppas svære så får håpe jeg ikke får tre fine firkanter som skille på bena! Nå skal vi snart ut, så dere får ha en fin dag videre!

kommentarer: 8hits