Paraflight

 • Skrevet 31.07.2014
 • Klokken 19:02


I dag har både jeg og mamma tatt og sugd ut den lille redselen for høyder ut av oss. Vi har nemlig vært på paraflight, det var så utrolig morsom og man fikk en fantastisk utsikt. Trodde jeg skulle være livredd, men ble positivt overasket. Høyden ble ikke et problem siden vi hadde det gøy. Derrimot pappa sto på land og knipsa bilder, men og fly høyt oppe i lufta er ikke akkurat hans greie. Det var iallefall et minne for livet og jeg SKAL gjøre dette igjen. Han som kjørte båten kan jo virkelig hva han driver med, og det så jeg på kjøringa og hvordan han kontrolerte alt. Da vi skulle landa i vannet ble jeg litt sån, uææh, dette vil jeg ikke, men det gikk helt fint. Bare sleit med å få av klypa, men det fikk jeg jo hjelp til. 
Hvis du er på en plass der du kan ta en paraflight tur, så anbefaler jeg virkelig det. Selvom du har høydeskrekk så er det ikke skummelt, og det går heller ikke så fort, det bare ser sånn ut. 
Har dere prøvd paraflight før? Hva syntes dere om det i såfall?

kommentarer: 4Beautiful sunset

 • Skrevet 31.07.2014
 • Klokken 08:05I går når vi skulle ut å spise så jeg en tigger med et guttebarn som han hadde dopa. Ikke nok med at han skulle ha penger, men han hadde dopet det lille barnet. Når jeg gikk forbi fikk jeg vondt i hele magen og jeg ble skikkelig lei meg. Da vi skulle tilbake til hotellet etter å ha spist ble jeg rasende. Ikke bare rasende, men irrtert, sur og nesten på gråten. For da vi skulle tilbake igjen hadde denne tiggeren byttet barn. Han hadde nemlig da en jente på fanget og tigget. Kjente jeg nesten ble forbannn og skulle ønske jeg kunne gjøre noe med deg. De stakkars barna var på mellom 5-6 år og dem var så neddopa at dem ikke kunne bevege en eneste muskel. Har aldri følt meg så dårlig som det jeg gjorde når jeg gikk forbi. Vi mennesker må være de værste som bor på jorda.

Nå skal jeg ta en liten treningsøkt og senere i dag skal jeg og mamma på paraflight. Åååh jeg gleder meg sånn. Aldri gjort det før og det ser så morsomt ut, og litt skummelt. Så kommer ett innlegg senere om det!

Er det bare jeg som nesten går på gråten av sånt? Dope ned ett barn for penger.. 


kommentarer: 6Trygt og vel fremme

 • Skrevet 30.07.2014
 • Klokken 17:27

I dag dro vi med flyet rundt 6 tiden så var vi fremme her rundt kl 11 tiden. Var utrolig deilig siden flyet var ikke halvfult engng, så hadde god plass. Så siden vi kom så tidelig hadde vi jo hele dagen igjen, så vi har tilbrakt dagen i dag ved basseng kanten. Godt og bare ta en dag ved bassenget en gang i bland og ikke bare bade i saltvann.

Været her nede er også helt fantastisk og siden vi har hatt et par varme dager i Norge, så er vi litt vandt til varmen. Utrolig deilig og utrolig nydelig natur i forhold til Norge. Altså Furu trærne har vel en sjarm det å, men det er mye finere her synes nå jeg, men det er veldig tørt her. Siden vi kom så tidelig måtte vi vente til kl 1 for å komme inn til hotellet siden det var da rommet vårt var klart. Så jeg har jo selvfølgelig vært rundt og tatt et par bilder av dette fine stedet. 

Vi havnet på et kjempefint hotell og jeg er utrolig fornøyd. Første etasje er ikke så mye å skryte av, men andre etasje er perfekt. Det eneste som er problemet er at jeg sliter med å få internett, men jeg prøver desperat. Tror jeg har sittet en halvtime og ente opp med å gå til resepsjonen og da fikk jeg endelig nett, men det går tregt. Siden det er litt tregt vet jeg ikke hvordan bloggingen blir de neste 9 dagene. Så er det en dag eller to som det ikke kommer noe innlegg, så vet dere hvorfor. 

Er det varmt der dere er?


kommentarer: 2Reisemodus og klar

 • Skrevet 29.07.2014
 • Klokken 11:49

Nå har jeg endelig pakket alt jeg skal ha med til Hellas og jeg gleder meg så innmarri mye at jeg nesten ikke klarer å sitte stille. Er i reisemodus og tror ikke at noe får meg vekk fra det moduset. Vi drar kl 3 på morgnen til flyplassen og tar flyet kl 6, så vi er i Hellas kl 12. Så jeg har hele dagen igjen i Hellas, det er deilig å tenke på. Det første vi trenger å gjøre er å legge fra oss tingene og gjøre det vi vil siden vi har hele dagen igjen. Ååh gleder meg sånn til å komme frem. Bare håper jeg overlever flyturen siden jeg har litt flyskrekk. Når jeg kjenner at flyet vingler får jeg litt noya, men det skal vel gå bra som alle andre ganger. 

Skal bli deilig å komme meg litt vekk fra Norge egentlig. Selv om det har vært syden varme her de siste 2 ukene, så er det ikke det samma som å være i syden. Omgivelsene er helt annerledes og alt er egentlig annerldes. Ikke det at jeg ikke liker Norge, men jeg syns det er så mye mer stas og dra til utlandet. Jeg føler meg alltid så forandret nåt jeg drar hjem igjen etter en syden tur, selv om jeg ikke er det, men føler det på en bra måte. Itillegg er det så mye bedre å se folk når det har vært litt lenge siden. Man blir alltid så mye mer glad for å se personen da. 

Så siden jeg drar kl 3 i natt, så blir det ikke noe blogging før jeg kommer frem til hotellet eller litt uttpå dagen. Kommer ann på hva jeg får tid til og hvor gira jeg er for å se ting. Er jo ett nytt sted, så må jo se meg rundt og se hva som er der borte. Er jo forskjellig fra sted til sted, men samtidig mye likt. Så blir gøy og få sett noe nytt og ikke bare disse fantastiake skogen stappet med grantreerne utenfor huset mitt..

Nå skal jeg dra til kjæresten og bli der resten av kvelden. Han kom endelig hjem igår og jeg tror ikke jeg har smilt og ledd så mye på lenge. Han gjør meg jo så lykkelig og glad hele tiden!Han får meg jo til å le så mye at jeg begynner å lage snorke lyder og jeg begynner nesten å få pusteproblemer fordi jeg får kramper i magen. Skjønner? Det er jo helt rått. Så det kommer kanskje ett innlegg i kveld hvis jeg får tid. 

Skal dere noen steder før feiren? Har du vært noen spesielle steder i ferien?


kommentarer: 2Rain drops on the flowers

 • Skrevet 28.07.2014
 • Klokken 12:17Nå som jeg har fått ny pc må jeg jo undersøke litt og leke meg med redigeringsprogrammer. Så jeg har redigert et par bilder for å teste ut litt. Beklager for at rein dråpene er litt ute av fokus, men det var nå sånn det ble. Har fått litt mer forståelse med den nye pcen nå. Så tar ikke så lang tid før jeg forstår alt, heldigvis. Det er jo egentlig ikke så vanskelig, men er man ikke vant til apple pc, så er man ikke vant til apple pc. 

Hva synes dere ?


kommentarer: 2Tidelig bursdagsfering

 • Skrevet 27.07.2014
 • Klokken 20:00

Beklager for sen blogging, men jeg har fått ny pc og skjønner ikke hvor bildene har havna når jeg skal bruke photoscape. Kan si at jeg nå føler jeg meg så utrolig bortskjemt, heldig, glad, lykkelig og alt for nå har jeg nemlig fått en Mac. Den er så fin og det er så utrolig uvant. Så kan ta litt tid å vende seg til pcen siden jeg sliter allerede, haha. Trengte en pc som var liten og lett som jeg kunne ha i veska på skolen. Den andre pcen jeg har har vert så tungt at jeg har fått vondt i ryggen, så var utrolig fint å få denne pcen. Virkelig elsker den!

Jeg har jo ikke bursdag i dag, men vi feirer den i dag siden jeg er i Hellas når jeg har bursdag. Så får jo dobbelt opp med feiring. Ikke nok med i dag, men skal få god middag og en fantastisk dag i Hellas. Har jo egentlig bursdag 2 August, så er jo ikke så lenge til det heller.I dag har det reina så ufattelig mye, og ikke minst har det tordnet. Det har braka så mye at det føltes ut som at huset skulle riste. Ble så nærvøs når det braka så mye som det gjorde. Har aldri hørt det bråke så mye før, det var jo helt forferdelig høyt. Har skvettet så mange ganger at jeg nesten hoppet av stolen og kan si jeg virkelig hater torden. Får håpe været blir bedre vær i morgen. Det er derfor dette innlegget har blitt så sent som det ble. Strømmen har gått frem og tilbake ihele dag, så får håpe det ikke skjer i morgen.Se på denne skjønnheten! Kunne ikke blitt mer fornøyd med det jeg har fått nå. Beklager hvis bildene er så lyse og rare, men det redigeringsprogrammet som jeg har nå, det tar litt tid å lære igjen. Jeg har det samme som jeg hadde på den gamle pcen, men det er jo en helt annen verson på denne, så jeg er ekstremt forvirret. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å utforske pcen litt, så får dere ha en fin kveld videre. 

Hvordan pc har du?


kommentarer: 2peaceful and lovely place for inspiration and thoughts

 • Skrevet 25.07.2014
 • Klokken 11:33

Jeg har alltid elsket dette stedet siden vi kjøpte hytta. Da vi kjøpte denne hytta løp jeg rundt som en liten jente for å se meg rundt, og da løp jeg litt inn i skogen og satte meg ned på en stor stein. Siden den første gangen jeg satte meg på den steinen har jeg alltid likt omgivelsene rundt og hvor fredelig det er. Jeg pleier og sitte på dette stedet for å la tankene løpe løs, men samtidig gir stedet meg en inspirasjon til bilder. Bildene over er like rundt dette steder og enkelte av dem er rett ved steinen. La oss bare si at dette stedet gir meg masse av inspirasjon og tanker. 

Har dere et sånt sted som dette? Der dere kan klarne tankene eller et sted som gir deg mer inspirasjon ved tanken på utsikt og omgivelser?


kommentarer: 0Prosjekt badestamp

 • Skrevet 24.07.2014
 • Klokken 12:26

 

Vi har hatt ett prosjekt badestamp der vi bygde platting, beisa to strøk og skulle skyve badestampen på plattingen. Vi har alle jobba så svetten føltes ut som druer på panna og vi har alle stått på. Endelig er dette prosjektet ferdig og nå kan vi bare nyte det. Det ser mye bedre ut enn det gjorde før. Før hadde vi bare badestampen på gresset, så det ble mye mer stas når man fikk platting. Plattingen gjør jo hele opplevelsen med stampen mye bedre. Er iallefall utrolig fornøyd med resultatet. 

Har dere gjort et prosjekt i sommer? 

 


kommentarer: 0Norge overasker stort

 • Skrevet 23.07.2014
 • Klokken 16:53

I dag har jeg fått unnagjort ganske mye egentlig. Beisingen av den nye terrassen er overstått, og nå må det bare tørke før vi skal gjøre et drastisk forsøk på å løfte/ skyve badestampen opp på terrassen. Kan si jeg er ganske imponert over jobben til foreldra mine. Dem har aldri bygget en terrasse før og dem hadde ikke store problemer med å lage den heller. Man kan vel gjøre det meste hvis man setter seg inn i arbeidet. Når man jobber i varmen som jeg og mamma gjorde i dag så merker man at det er varmt. Trodde jeg skulle renne ned i bakken, men endte heller opp med å ta en tur ned til vannet.

Men over til overskriften. Herlighet så varmt det er om dagene nå. Jeg renner jo bort i solveggen og uansett hva jeg gjør så blir jeg  utslått av varmen. I år har Norge virkelig overgått seg selv med været. Dette må være den beste sommeren jeg har opplevd her i Norge selv om alle er på ferie. Det er litt av en heteperiode nå og det skal tydeligvis bli varmere med dagene som kommer! Så hvis du ikke har fått oppleve sommervarmen i Norge enda, så er det enda flere dager igjen. Det har vært så deilig og varmt at jeg, mamma og bikkja tok oss en tur ned til vannet for å avkjøle oss litt. Overraskende nok tok vår vannhund som er livredd for vann en tur i vannet i tillegg. Han er jo helt håpløs i vann siden han er redd for å bli våt og han blir så bekymra for at vi svømmer fra han. Senere skal jeg kanskje ned en tur igjen med mamma, pappa og onkelen min, så får vi alle avkjølt oss alle sammen. Nå skal jeg ut og legge meg litt i hengekøya og kanskje jeg dupper av litt. Man blir veldig sliten når varmen står på hele dagen. Så dere får ha en fin dag videre!

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 8Some inspiration

 • Skrevet 22.07.2014
 • Klokken 16:32

Likte dere inspirasjonen?


kommentarer: 2Frozen Youghurt

 • Skrevet 22.07.2014
 • Klokken 12:05

På grunn av bloggeren bak bloggen Maddepaddee så har jeg endelig funnet den nye fantastiske isen Henning Olsen. Den nye isen heter DUGG og er helt fantastisk. Jeg har blitt helt forelsket i denne isen. Denne isen kommer i flere varianter med forskjellige smaker, så du vil garantert finne en du liker. Isen har høyt innhold av frukt og bær, og et lavt fettinnhold. Vil ikke si at det er sunt med is, men denne er en mer sunnere variant. Så det er fint for de som vil ha noe som smaker godt og er litt sunnere. 

Hva kan man si? En fantastisk is. Tvang tross alt pappa til å lete etter denne isen. Siden jeg har vært i en god del butikker og har aldri funnet den ble jeg glad pappa fant den nå. Den siste butikken man leter i er alt. Kjøpte den forresten på Kiwi for dem som har samme problem med å finne denne isen. Det er iallefall fint for de som er redde for å legge på seg så mye. Siden dette er en sunnere is kan man spise med god samvittighet. 

har du smakt den nye frozen yoghurten fra Henning Olsen? Hvem er din favoritt? 


kommentarer: 0Varme dager

 • Skrevet 21.07.2014
 • Klokken 15:44

I dag har det vært så himla varmt at det føles ut som at man svimer av. Det er ikke det at sola står så spesielt på, men det er greit lummert ute. Sola dukker opp en gang i blant og da står gradene på 30, så det er jo egentlig ganske deilig. Dette er jo fin øvelse til Hellas for der er det sannsynligvis varmere enn det er her i Norge.  Regner vel med at vi tar en tur til en strand som ligger et stykke unna hvis det blir like varmt resten av uka! Vi har iallefall vært heldige med sommervarmen i Norge i år, det kan ingen klage på. 

I sted var jeg en tur på Rena og fikk kjøpt inn lit mat osv. Greit å få det unnagjort, så kan jeg slappe av resten av dagen. Fikk meg et par ting, men tar ikke bilde av det for å vise. Kjøpte en hårbørste, blyanter, viskelær, et Shape Up blad og liten notisebok til å skrive ned fakta og setninger til f.eks lappen. I tillegg fikk jeg is fordi det var så varmt, og det passa meg egentlig perfekt i denne varmen! Jeg fant også en ny parfyme jeg likte som jeg skulle se etter på Taxfree når jeg skal til Hellas. Forhåpentligvis har dem den parfymen for den lukta faktisk godt, det er sjeldent jeg finner en parfyme som luker godt på meg selv. 

 

Nå skal jeg ta meg en tur ut i solen og legge meg i hengekøya før vi kanskje skal begynne å male litt. Dere får ha en fin dag videre og nyte sommerværet ( hvis du har sommervær). Hvis ikke får du slenge beina på sofaen og slappe av foran tv-en.

Er det varmt der du er?


kommentarer: 5Bruker tiden fornuftig

 • Skrevet 20.07.2014
 • Klokken 16:21Nå som det er sommerferie og de fleste er på ferie så må man jo bruke tiden litt fornuftig. Så jeg ha tatt frem boken " Veien til førerkortet" og pugger et par timer hver dag. Er jo ganske så fornuftig og kunne litt ting når man snart skal drive med øvelseskjøring. Kan jo ikke akkurat drepe bilen til pappa først turen! Da hadde iallefall horna sprettet langt ut av panna på han. Så skal jo passe på at jeg ikke kverker bilen hans. Kanskje vi tar mamma sin bil for at ikke pappa skal være nervøs og bite negler. Neida, det går nok sikkert kjempe fint. Kan man det grunnleggende burde det ikke være en krise.Hva gjør dere i ferien?

 


kommentarer: 4Evig lang bil tur

 • Skrevet 19.07.2014
 • Klokken 17:59

Endelig er jeg fremme på hytta etter en evig lang bil tur. I forhold til alle andre ganger vi drar opp til hytta, så skulle vi innom en del ting først. Vi skulle ha maling, mark,  en tur innom polet og selvfølgelig innom butikk så vi ikke sulter ihjel i kveld. Så siden vi skulle dette først måtte vi jo innom Jessheim isteden for å kjøre igjennom Vormsund. Så det ble jo motorveien istedenfor bondeveien. Er jo greit å kjøre en annen vei for en gangs skyld, men pokker så dyrt det er å kjøre på motorveien, uff. I tillegg til at det er dyrt måtte vi jo innom Espa og kjøpe noen boller der, namnam. 

På grunn av stor fart på bilen, en skitten bilrute og en skitten kameralinse, så har jeg jo fantastiske bilder til dere, ehe. De er nå ikke så bra, men det ble jo noe ut av en høy fart. 

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 4Glad jente

 • Skrevet 19.07.2014
 • Klokken 12:13

Først må jeg bare si beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg glemte det egentlig helt av. Ikke att jeg hadde så mye annet å gjøre, men jeg bare glemte det helt. Iallefall så kommer det ett innlegg nå. Nå skal jeg egentlig pakke, men slapper av litt før jeg setter i gang. Skal snart dra opp til hytta og bli der en ukes tid. Hytta er jo til for å komme seg litt vekk og slappe av, men blir ganske mye å gjøre der oppe nå, så har jo egentlig ikke tid til så mye. Skal vel prøve å få slappet av litt når jeg først er der oppe, men får se hva som skjer. Jeg kommer iallefall vekk fra den "fine" festivalen som oppholder seg her. Så er ekstremt glad for at jeg endelig kan legge meg før klokka tre. Får endelig den søvnen jeg trenger.

Over til noe annet. Jeg som er så ufattelig utålmodig fikk endelig det jeg ventet på i går kveld. Egentlig for flere dager siden, men siden vi ikke fikk beskjed om at den var levert på telefonen, mail eller i posten, så trodde vi at den var forsinket. Var egentlig utrolig dårlig at vi ikke hadde fått noe beskjed om at den var fremme, men er nå glad jeg endelig fikk skjørtet mitt. 

Skjørt fra Zalando // topp fra BikBok

Hva synes du?


kommentarer: 4En ferdig og en igjen

 • Skrevet 17.07.2014
 • Klokken 21:12

Nå er vi endelig ferdige med å male garasjen. Skulle bare vist hvor glad jeg er nå. Hånden min verker og ryggen min verker, så deilig å bli ferdig. Eller sa jeg ferdig? Enda har vi igjen anekset på hytta som blir malt på søndag, så en er ferdig og en igjen. Når det da er ferdig så er det forhåpentligvis en GOD del år til neste gang vi skal male igjen. Har vel flyttet ut neste gang vi må male, men må vel hjelpe til uansett. Familie er jo til for å hjelpe. 


Så nå skal jeg bar nyte resten av kvelden og bare slappe av. På grunn av den irriterende festivalen på Hvam, så får jeg virkelig ikke sove om natta. Dem holder jo på til klokken er to på natta, etter det spiller dem egen musikk på tre forskjellige høyttalere, og ikke minst tre forskjellige musikk sjangere. Er rett og slett forbanna på hvor høy musikk dem spiller og på hvor lenge dem holder på. Det er stein drita ungdom og voksen som skriker til klokken tre, det er ikke noe særlig egentlig. Sikkert gøy for dem, men virkelig ikke for meg. Føler meg som en gammel sur nabodame som klager, men tro meg dem bråker..

Dere får ha en fin kveld videre.


kommentarer: 4Hva har jeg gjort nå?

 • Skrevet 17.07.2014
 • Klokken 11:44Nå skal dere høre vettu! I går bestemte jeg meg nemlig for å farge håret. Jeg har vært så inn i ****** usikker på hvem farge. Jeg liker jo å ha det mørkt, men siden jeg skal til Hellas blir håret mitt så innmari bleket av sola, så fargen vil gå ut med en gang. Så utrolig nok så ble jeg blond. Det er ganske uvant, men vender meg vel til det.Jeg er ikke helt blond enda, men kommer nok til å bli lysere etterhvert. Ved tanken på sola og at jeg skal farge det en gang til senere.Hadde ingen før bilder som faktisk stemte med min virkelige hårfarge så fikk ikke tatt før/ etter bilde. Er egentlig ganske så fornøyd med fargen. Tror det blir lysere etter hvert også. Får se om jeg gidder å farge det en gang til. Er så redd for å reagere og miste hår osv. Siden det har skjedd med et par jeg kjenner. Så jeg velger og være litt forsiktig.

Hva synes dere om fargen?


kommentarer: 2Nails addiction

 • Skrevet 16.07.2014
 • Klokken 15:00


Er det noe jeg virkelig er avhengig av så er det virkelig neglelakk! Jeg klarer ikke å gå uten neglelakk, det er virkelig blitt et avhengighets produkt. Hvis jeg ikke bruker neglelakk ender det med at jeg enten biter på neglene mine, river av neglene fordi jeg ser noen spisse kanter og jeg ikke har neglefil der og da, eller så blir jeg bare irritert fordi da ser dem så mye kortere ut og dem ser ikke fine ut da. Så det er min fine lille avhengighet som hjelper meg med å ikke rive eller bite av neglene mine. Selvfølgelig så har jeg jo et tonn med neglelakk, men en del av dem har bare plutselig forsvunnet, så har ikke så utrolig mange akkurat nå, men har de fargene jeg trenger. Jeg er ekstremt glad i sterke farger nå som det er sommer, det lyser jo opp alt. Itillegg gir det også antrekket et lite løft!

Hva er din såkalte avhengighet? 

 


kommentarer: 3Hvordan lage detox water?

 • Skrevet 15.07.2014
 • Klokken 12:55

For ikke så lenge siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift på hvordan man lager detox water. Det er egentlig ingen spesielle oppskrifter, man kan lage etter hva man selv liker. Det er ganske enkelt å lage, det krever ikke mye arbeid! Det du må gjøre for å lage detox water er å velge noen frukter du liker, kutt dem opp, legge dem i en flaske, helle oppi vann og la den stå i 2 timer eller over natta. Under bildene står det oppskrift på enkelte.

Nå som det er mye sol er det også viktig å få i seg nok veske. Ikke alle er så glade i å drikke vanlig vann, så da er dette en perfekt ting å lage, og som varer hele dagen! Jeg pleier å fylle opp flaska med frukt og så helle i vannet. Jeg pleier å kombinere ulike frukter på alle måter og det smaker like godt hver gang. Når du har drukket opp vannet kan man selvfølgelig bare fortsette å fylle på resten av dagen. Egentlig så lenge frukten har smaken sin.Oppskrifter på noen du kan lage.  Selvfølgelig kan du bestemme antall av hva du vil ha oppi selv.

♥  Lime/ sitron og mint blader. Hvis du liker det surt. 

♥ Sitron/ lime, jordbær og mint blader.  

♥ Jordbær og kiwi. 

♥ Vannmelon og mint blader.

♥ Appelsin og grønt eple. 

♥ Jordbær og sitron. Personlig min favoritt av det jeg har prøvd. 

Har du smakt detox water før? Hvem er din favoritt? 


kommentarer: 5Kjapp tur innom

 • Skrevet 13.07.2014
 • Klokken 12:06

Nå skal jeg snart dra til Emilie og overnatte der til i morgen. Jeg skal bli der en god stund før jeg så skal trene, så kan bli veldig sen blogging i morgen hvis det blir noe! Så hvis det ikke kommer et innlegg i morgen så vet dere hvorfor. Siden jeg sto opp har jeg egentlig bare kost meg i sola og slappet av. Nå skal jeg snart sette i gang med å pakke ned tingene mine og vente på at jeg skal dra.

Noen bilder før jeg turer av gårde. Fin start på dagen. Beklager for at dette innlegget ble utrolig kort, men sånn må det nesten bare bli! Dere får ha en strålende dag og de som har sol får bare nyte det.

Hva skal du i dag?


kommentarer: 1SURPRISE

 • Skrevet 12.07.2014
 • Klokken 14:09I dag har min kjære mor bursdag. Hun forventet egentlig ikke gave på bursdagen sin siden hun ville bruke pengene i Hellas, men så flott som hun er så bestemte vi oss for å gi henne en overraskelse hun ikke hadde ventet. Så vi kjøpte en off road sykkel til hun siden hun har snakket om at hun ville sykle etter pappa begynte, så de kan trene sammen. Noe som kanskje sier at jeg blir forlatt på spenst alene hvis hun blir for opphengt i syklingen, men jaja. 

Så i dag sto jeg og pappa opp tidelig for å fikse i stand. Pappa henta sykkelen og fiksa mat og jeg blåste noen ballonger. Siden det første mamma gjør er å hente kaffe på kjøkkenet, så plasserte vi alt inn dit og lukket skyvedøren og ventet på at hun skulle åpne opp. Når hun åpna opp ble hun utrolig glad og det er vel det som gjør dagen bedre er det ikke? Se andre mennesker få et smil rundt munnen på grunn av noe du selv har gjort? Det gjør ihvertfall meg glad. Er kvinnen i huset glad, så er vi glade. 


Nå føler jeg meg egentlig som verdens lateste menneske. Ligger og soler meg mens foreldra mine er ute å sykler. Tror jeg trenger et spark bak og røre meg snart. MEN se så glad hun er nå! Låner hjelmen min fra 5 klasse og greier. Når hun fikk sykkelen tror jeg hun gjentok " Du er gæren" opp til flere ganger. Hun fikk iallefall noe hun har glede av i lang, lang tid. 

Hva skal du i dag?


kommentarer: 3Babyliss Curl Secret

 • Skrevet 11.07.2014
 • Klokken 13:39

Dette er ingen reklamering.

Nå skal jeg komme med en anbefaling og det er nemlig krølltangen fra Babyliss som heter Curl Secret. En god del av venninnene min har prøvd denne og sier bare fine ting om den, og tro meg den er bra! Noen av venninnene min prøvde den i full fart med at jeg holdt den for dem. Da ble det ingen resultat, men jeg fant jo ut så "smart" som jeg er at man måtte gjøre det selv for at det skulle fungere. Så der har man den løsningen. Tilfelle du selv har prøvd den mens andre holder den for deg og det ikke har fungert! Denne krølltangen er jo egentlig helt genial for man trenger bare og legge litt av håret innvendig, lukke tangen og dermed gjør den resten av jobben for deg! Denne krølltangen er ganske dyr siden man må oppi tusenlappen hvis jeg ikke husker feil. 

Krølltangen fungerer også kjempefint på extentions hvis man bruker det! Det vil ikke bli ekstremt skadet osv. Selvfølgelig blir det jo litt skadet siden man bruker jo varme på håret! Jeg bruker jo ikke extentions til vanlig, men jeg tok dem på for å vise hvordan det blir både med og uten! Jeg vet dette er veldig ujevn krølling, men bildene er tatt sånn halv 1 på natta, så ville gjerne sove! Så det hadde jo blitt et mye bedre resultat hvis jeg hadde tatt meg god tid! 

Denne krølltangen høres kanskje litt for bra ut til å være sann, men det er faktisk sant. Har egentlig aldri pleid å krølle håret mitt siden det er så mye styr og jeg syns ofte krøllene blir dårlige, men nå fant jeg faktisk ett unntak. Selv foretrekker jeg slett hår, men er fint å ha en krølltang å bruke en gang i blant, så kan man jo variere litt. Så kan si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet siden det er utrolig enkelt, tar kortere tid siden det ikke blir så mye styr og det blir krøller som holder seg hvis du gjør som man skal! 

Har du prøvd Babyliss Curl Secret? Hva synes du om den?


kommentarer: 0Lovely

 • Skrevet 10.07.2014
 • Klokken 11:49God morgen alle sammen! Nå sitter jeg ute på terrassen med det som kalles detox water. Jeg hadde ikke alt jeg trengte for den typer jeg skulle lage, men det ble som det ble og det smakte fantastisk uansett. Utrolig forfriskende på en varm dag i sola. Spesielt i dag som det er utrolig varmt ute. Allerede før kl 12 er det 25 grader ute og jeg koker snart over her jeg sitter. Er jo så varmt at det er nesten umulig å gå ute, men må prøve å få litt farge. Merker med min astma at jeg må ta det litt rolig når det er så varmt ute, men likevel så er varmen fantastisk! Hva trenger man Syden for når Syden været har kommet til Norge?


kommentarer: 6Ett søtt lite vesen

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 16:46


Koselig å ha en liten stalker på tomta noen ganger. Ved mindre den spiser opp blomsterbedet til mamma som en av kattene her gjør. Aner ikke hvem sin den er, men den er nusselig. Dessverre så er jeg allergisk mot pels, så jeg kunne ikke kose med den lenge før jeg merka at øynene mine rant og klødde. 

Liker du katter? 


kommentarer: 4Want you back home

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 12:14

Nå sitter vel antagelig kjæresten på flyet og venter på å lande i Sri Lanka. Merker jeg er litt sjalu siden jeg bare venter på å dra på ferie selv. Merker også at jeg kommer til å savne han grådig mye siden han drar fra meg i nesten tre uker og når han kommer hjem har vi en dag sammen, ikke det engang før jeg skal dra til Hellas! Det er nesten som å sitte på pinebenken. Skal iallefall bli ufattelig godt å se han når han kommer hjem igjen. Vil ha han hjem igjen allerede!

I dag skal vel ikke dagen min bli brukt til så mye annet enn å trene, trene og atter trene. Får ræva ekstra i gir når jeg vet at jeg må vandre rundt i bikini halve dagen. Har til og med merka at jeg begynner å få resultater. Hver eneste dag de siste 2 ukene når jeg skal kle på meg merker jeg at klærne blir bare større og større. Snart når jeg målet mitt! 

Skulle ut og ta et par bilder og plutselig står en av kattene til naboene ved siden av meg og bare vil ha kos! Den har fulgt etter meg i hele dag, så måtte nesten heller ta bilder av den skjønne katten!De bildene kommer litt senere i dag! Forresten så har jeg kommet inn på førstevalget mitt på vgs og det er da helse og oppvekst på nes. Kanskje jeg ser noen av dere der? 


kommentarer: 0Summer Inspiration

 • Skrevet 08.07.2014
 • Klokken 11:37

Liker dere inspirasjons bilder? Er det noe jeg skal fortsette med? 


kommentarer: 6Times like this

 • Skrevet 06.07.2014
 • Klokken 22:27

Nå har jeg og Maria funnet frem Crash Bandicoot  og spilt det den siste timen eller to?  Vi fant plutselig ut at vi savnet de gamle spillene fra playstation 1-2, så vi fant Crash Bandicoot.Utrolig morsomt spill og ufattelig ræva kvalitet, men kan ikke huske sist jeg spilte noe som var så gøy! Savner når spill var med Crash! 

Maria kom til meg rundt 3 tiden i dag og da begynte vi å se på bilder av klassen våres på barneskolen fra 2009 til 2011. Herlighet som vi så ut på den tiden, spesielt meg, hjelpes. Ler meg jo ihjel når jeg ser på de bildene! Skal til og med tørre og vise noen til dere. Det er virkelig lov til å le av disse bildene! Jeg hadde iallefall en god latter når jeg så igjennom.


Sefølgelig skulle vi lage oss brownies, men selvfølgelig så jeg feil mellom matpapiret og bakepapiret, så la oss bare si at brownisen satte seg fast i matpapiret siden jeg ikke brukte bakepapir. Veldig flink må jeg virkelig si. Brownisen var utrolig god selv om den ble litt misslykka da! Første gang jeg har måtte skrapet brownien med skje opp fra panna for å ikke spise papiret under. 

Har du noen gang gjort samme feil med brownis? 

 


kommentarer: 0Koselig besøk

 • Skrevet 05.07.2014
 • Klokken 13:02

Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg hadde overnattingsbesøk av Alex og da glemte jeg egentlig hele bloggen. Det var utrolig koselig og utrolig uvant. Jeg er så vant til at han drar rundt 11- 12 tiden, så det var utrolig koselig at han sov her. 

I dag sto jeg itillegg opp tidelig, så jeg bestemte meg for å gi frokost på senga til Alex. Så jeg lagde bananpannekaker som faktisk ikke er usunt, det er bare det man har på etterpå som er usunt. Det eneste man trenger er 2 bananer, 2 egg og litt mel for å holde røra sammen. Det smaker ganske spesielt, men det er både godt og mektig. Så itillegg til en fin start på dagen så er det jo 23 varmegrader ute, og vi er i Norge! Utrolig deilig at vi får god været. Hadde så lyst til å sole meg i dag, men sola er jo bare bak skyene. Så jeg får heller finne på noe annet å gjøre. 

Hva skal du i dag?

 


kommentarer: 2Lat dag i sola

 • Skrevet 03.07.2014
 • Klokken 15:21

Endelig har sola begynt å komme tilbake igjen. Siden jeg skal til Hellas i sommer så må jeg nesten ha en grunnfarge. Så selv om det blåser litt så begynner skilla og komme sakte frem. Selv om jeg er i sola skal jeg ikke akkurat skryte på meg mye. For jeg er ikke den personen som ut lenge i sola. Jeg holder ut i en halvtime, så må jeg inn og ta en liten pause før jeg kan kjøre på igjen. Så skilla kommer som sagt sakte når jeg ikke orker å ligge så lenge. Men litt farge får jeg nå uansett.  Itillegg er det så mye bedre og ta en lat dag i sola enn å sitte inne hele tiden. 

Nå skal jeg straks ned å kle på meg treningstøyet og ta en tur til spenst. Etter det skal vi plokke opp Alex og så skal jeg tilbringe resten av dagen med han. 

Hva skal du i dag?

 


kommentarer: 722 Jump Street

 • Skrevet 02.07.2014
 • Klokken 12:41

Dette er en film jeg vil anbefale folk å se hvis dem liker komedier. Lo igjennom hele filmen og er egentlig sjeldent jeg liker komedie filmer. Fikk nesten latterkrampe i enkelte av scenen i filmen! Så har du ikke sett 22 Jump Street? SE den!

Forresten så var det Maria jeg dro på kinoen med. Alltid like koselig og være med hun, men dessverre så er det alltid ganske lang tid mellom hver gang vi møtes! Så vi bestemte oss for å finne på før jeg drar til Hellas! Så det blir jo koselig. Sist vi var sammen utenom kino var i 8 klasse! Vi har gått på samme skole i 10 år, men kommer man i forskjellige klasser, får nye venner, så blir det jo dessverre sånn! Likevel klarer vi å holde kontakten og møtes! Selv om det er lang tid mellom hver gang er det heldigvis aldri klein stemning! 

Jeg hadde egentlig flere bilder å dele med dere, men dessverre kom alle  i forskjellige størrelser, så jeg måtte bare holde meg til dette! Så beklager for det. 

Har du sett 22 Jump Street? Hva syntes du om filmen?

 


kommentarer: 6Water balloon

 • Skrevet 01.07.2014
 • Klokken 13:28Skulle jo egentlig få ballongen til å sprenge, men det gikk ikke som planlagt. Så det ble nå bare disse misslykka, men likevel ble det litt ut av noe som bare er en ballong! Senere i dag skal jeg på kino med Maria og se 22 Jump Street! Så det blir koselig siden jeg ikke har vært med hun på utrolig lenge! Så det kommer enten et innlegg i morgen eller senere i kveld. Får se hva jeg orker!


kommentarer: 7hits