Forandringer

  • Skrevet 30.06.2014
  • Klokken 13:49

Før jeg sluttet å blogge så hadde jeg hatt et design gud veit hvor lenge. Så nå har jeg skiftet det ut for å skape litt forandringer. Herlige Maria har laget en header til meg, så ble plutselig ikke bloggen min så tom lenger. Så jeg er ganske så fornøyd. Hvis jeg noensinne kommer meg ut av døra og leker fotogen, så skal jeg lage en ordentlig header, men inntil videre så er det sånn. Kanskje den headeren er der for alltid med min viljestyrke til ting. Itillegg så liker jeg at det er så enkelt. 

 Akkurat nå sitter jeg og ser på det fantastiske nydelige været vi har i Norge for tiden. Nemlig skyer og kanskje et glimt av solskinn. Så jeg har tatt meg bryet til å lage meg en kopp med varm te, litt honnikorn og slengt meg ned i sofaen for å se på en ny episode med 24. Sånn skal vel resten av dagen min være til faren min kommer for å okkuperer stua. Senere skal jeg ta meg en kjapp tur på spenst og få trent litt som vanlig. Dagene mine går jo til trening for tiden. Må jo gi ett litt ekstra når man snart skal på ferie! Dere får ha en fin dag videre og nyte sommerferien. For dere som har ferie!

Hva syns du om designet?

 


kommentarer: 6Støvet ned og nå tilbake

  • Skrevet 29.06.2014
  • Klokken 20:34

Heisann! Nå begynner det å bli latterlig lenge siden jeg holdt i et kamera. Jeg som alltid elsket bilder og naturen bak kameralinsen. Stadig ser jeg det støvete kameraet på hylla, og jeg føler at noe som koster så mye må bli brukt. Grunnen til at jeg faktisk holdt meg til å ta bilder før var jo denne bloggen. Da jeg bestemte meg for å gi slipp på bloggen ble kameraet plassert på hylla,og egentlig aldri brukt igjen. Nå føler jeg at kameraet må frem igjen og da kommer bloggen dinglende etter. Jeg må nesten ta frem kameraet, men hva tar jeg masse bilder for hvis ingen ser dem? Derfor er bloggen tilbake.

Siden jeg sto opp i dag tidelig har jeg vært ganske så travel. Jeg sto opp midt på natta og begynte å kle på meg. Da jeg skulle sette i gang og sminke meg så jeg at klokka var 3 på natta. Jeg gikk å la meg igjen og våkna ikke før kl var halv 1. Det er ganske overraskende siden jeg ikke sover til mer enn til 10 for tiden! Grunnen til at jeg ble så travel var jo fordi jeg tenkte egentlig og poste et innlegg her når jeg sto opp, men da prøvde mamma å fikse denne vrange pc-en min. Da satte jeg istedenfor i gang med å rydde rommet mitt, men som vanlig roter jeg meg bort i andre tanker og finner på noe HELT annet.Planen var jo egentlig å rydde, støvsuge og vaske litt, men pluttselig var klokka så mye at jeg måtte sminke meg og hoppe i bilen siden jeg skulle på besøk til bestemor. Så alt som jeg egentlig skulle gjøre blir heller et dags prosjekt i morgen. Etter at jeg var hos bestemor besøkte vi grava til bestefaren min. Merker at jeg savner han når jeg står over grava. Nå skal jeg sette meg ned for å se en film så får dere ha en fin kveld videre!

Hva har du gjort i dag?


kommentarer: 1hits