- Dagens inspirasjon -

 • Skrevet 31.01.2015
 • Klokken 17:00


Hva synes dere?


kommentarer: 6Cæsarsalat

 • Skrevet 29.01.2015
 • Klokken 16:58

Du du trenger er: 

 

1 Kyllingfilee per person

4-5 små tomater per person

1ts Dyon sennep

1 eggeplomme

1 fedd med hvitløk

Salat

Krutonger

Oliven ollje ( Så mye du føler at du trenger)

(Hvis du vil kan du legge til pasta ved siden av. Jeg gjør det noen ganger selv om det ikke er i oppskriften, hehe)

Step 1. Skjær kyllingen i terninger og stek de på høy varme.

Step 2. Kok pasta hvis du vil ha ved siden av kyllingen.

Step 3. Lag dressingen som går ut på: egg, dyon sennep, sitron, hvitløks fedd og olje. Du starter først med å ta eggeplommen, ikke hele egget, men eggeplommen. Så tar du oppi Dyon sennep, sitron og en hvitløk fedd. Derretter visper du det sammen og så tilsetter du olje mens du visper. Husk å vispe hvis ikke vil dressingen skille seg. 

Step 4. Skjær opp salat og tomater. 

Step 5. Server og nyt. 

Jeg må bare si at cæsarsalat er det beste jeg vet om. Virkelig favoritt maten min, v i r k e l i g. Elsker kombinasjonen og samtidig er det en god og sunn middag som metter. Alle synes vel ikke at det metter, men jeg blir iallefall stappmett etter en nydelig tellerken med dette. Liker dere cæsarsalat?

 


kommentarer: 5Cuteness of animals

 • Skrevet 26.01.2015
 • Klokken 16:30


Hvor søte er ikke disse dyrene? De er jo bare helt nydelige. Jeg tror jeg kunne sett på disse søte i flere timer og bladd igjennom hele weheartit listen med dyr. De er jo bare så nydelige på alle måter. Hva synes dere?


kommentarer: 18Ny oppskrift - havrepannekaker

 • Skrevet 24.01.2015
 • Klokken 14:17

Siden det er folk som setter pris på mine oppskrifter som jeg gir til dere, så fortsetter jeg med det. Dages er havrepannekaker og jeg elsker å starte en lørdags morgen med disse velsmakende pannekakene. Jeg vet jeg har en god del oppskrifter med pannekaker til dere, men herlighet hva kan man ikke like med de? De er sunne og gode. Akkurat det en hver person kunne trenge en gang i blandt. Jeg elsker å ha disse en gang i uka og kanskje en lørdag siden det ikke er usunt, men sunt. Man trenger ikke å ha en kjedelig sunn frokost når man kan ha en sunn og velsmakende en.

Det du trenger for disse velsmakende havrepannekakene er :

4 dl havregryn

2 egg

litt mel

litt melkDet er alt du trenger for en god frokost. Kos dere gløgg i hjel for det gjør jeg. Har dere smakt dette før?


kommentarer: 19Fortsette med mattips?

 • Skrevet 23.01.2015
 • Klokken 12:46

I det siste har jeg fått stor lidenskap til mat. Jeg vil hele tiden prøve noe nytt og jeg finner stadig nye oppskrifter som jeg vil dele med dere. Noe jeg da lurte på var om dere vil lese disse oppskriftene? Eller skal jeg blogge som samme gamle? Tenkte dere kan få avgjøre om dette skal være en delevis matblogg en gang i blandt. Jeg kommer mest ut med sunne tips som er for frokost, lunsj eller middag. Selvfølgelig kan jeg komme med litt søte oppskrifter også om det ønskes.

Resten av dagen skal jeg være med Alex og siden han har bestått lappen, så skal vi til Sverige. Det blir enda en harry tur hvor jeg skal kjøpe flere energi drikker som jeg kan nyte, haha. Dere får alle ha en fin dag videre. 

Så hva synes dere? Skal jeg fortsette med mattips til dere?


kommentarer: 6- Intrior design -

 • Skrevet 21.01.2015
 • Klokken 15:19


Hva synes dere?


kommentarer: 9Laks og tagliatelle

 • Skrevet 20.01.2015
 • Klokken 17:40Det du trenger for oppskriften er

4 laks

2 dl vann

1dl matfløte

1 terning fiskebulljong

2 gulerøtter

2 små rødløk

Sitron

Tagliatelle

Salt

PepperStep 1 :  Skyll, rens og del opp grønnsakene.

Step 2 : Putt litt olje i stekepannen og la grønnsakene steke i noen minutter uten at det blir brunt.

Step 3 : Tilsett vann, sitronsaft, fisketerninger, salt og pepper. La det trekke til fisken er gjennomstekt.

Step 4 : Tilsett matfløte.

En enkel og grei oppskrift som er god og enkel å lage. Kjempefin middag i hverdagen eller når man ønsker det.


kommentarer: 2Eplepannekaker

 • Skrevet 18.01.2015
 • Klokken 13:35


Det du trenger til ca 12 små pannekaker er:

2 epler, skrellet og revet

3,5 dl hvetemel

0,5 dl sukker

1,5 ts bakepulver

1ts kanel

1 egg

2,5 dl melk

litt olje / smør til steking1. Skrell først to  epler og derretter riv dem med et grovt rivjern.

2. Mål opp og bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle og rør.

3. Hell melk og egg oppi blandingen og rør slik at det ikke blir klompete. Etter å ha rørt litt så kan du tilsette eplene og røre godt sammen.

4. La røren stå litt før du begynner å steke. Du kan la den stå i 1 minutt, mer trengs ikke. Når røren har stått litt så steker du til de er gjennomstekte på begge sider. 

5. SERVER.

Dette smaker himmelsk og man kjenner det lille hintet av kanel med eplene. En flott frokost/ lunsj i helgen. 

Hva synes dere?


kommentarer: 15Taco kveld

 • Skrevet 17.01.2015
 • Klokken 19:40

Startet dagen tilbake til trening og jeg merker at det var noe jeg virkelig trengte. Når jeg var på skolen på fredagen så trodde jeg at jeg skulle svime av når jeg kom opp trappa. Kan si at en uke uten trening har virkelig ødelagt kroppen helt, så det å trene litt bein i dag, det trengte jeg. 

Etter en varm dusj fikk jeg pluttselig en spontan ide om å dra til Strømmen for å shoppe litt, so we did. Dessverre følte jeg meg dårlig når vi først var på Strømmen, så det var raskt hjem igjen. Tydeligvis er jeg ikke helt frisk, men på god vei da. Fant ingenting som frista, men det er vel like greit. Da sparte jeg de pengene til noe nyttig.

Nå skal taco kvelden fortsette og det skal bli et gledelig måltid. Har vært sulten i et par timer nå, så er på tide med lørdagskosen. Taco er noe som alltid skal være på en lørdag for meg. Er det taco på en fredag eller søndag, så vil jeg egentlig ikke ha det, så det må være lørdager. Er det flere som er sånn? haha. Senere skal jeg vel se om jeg finner en film og ta en rolig kveld i stua. 

Hva har dere gjort i dag? Har dere taco kvelder på lørdager?


kommentarer: 6Frisk som en fisk

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 15:00

Endelig er min sykdomstid ferdig for denne gangen. Får håpe det blir veldig lenge til neste gang. For nå er jeg lei av å ha feber, irritasjonshoste og hele den pakka. Får håpe ingen av dere er så uheldige at dere får det jeg har hatt nå. Har vært syk i 5 dager, så det er ingenting man ønsker seg. 

Bukse Bodypower // Topp (sporten ett eller annet?) // Baggie cardigaen fra samme sted som toppen. 

Siden jeg følte meg frisk i dag, så valgte jeg å dra på skolen. Valgte min baggie cardigan i dag siden jeg orket ikke å ha noe annet enn noe som bare fløyt rundt meg, haha. Den er veldig stor og sykt behagelig. Det er som å gå rundt med et teppe. Nok om cardigan. Jeg overlevde skoledagen og siden jeg føler meg bra, så satser jeg på en svak trening på lørdag og fullt i gang på mandag. 

Litt senere skal jeg ta en tur til Alex og være med han resten av dagen siden vi har vært sammen i 1 år i dag. Et år har virkelig gått fort. Kan virkelig ikke skjønne at tiden går så for som den gjør, det er utrolig egentlig. Er iallefall koselig at han har holdt ut med meg 1 år og får vel håpe han klarer flere, haha. 

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 6- Colerfull inspiration -

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 11:56


Hva synes dere?


kommentarer: 6Sykdom og dagens tips

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 13:12

Nå ligger jeg med feber og jeg vil bare si at jeg vet ikke om jeg orker å poste noen flere innlegg før feberen er over. Hatt feber siden søndag, og tror ikke den blir bedre med det første. Det var derfor det ikke kom et innlegg i går, dessverre. Jeg skal prøve å få til et innlegg, men jeg kan ikke love noe.Dagens tips : I mellomtiden så får dere alle kose dere og ta dere små pauser fra arbeide deres. Hvis dere har skolearbeid, så ta dere tid for å se vennene deres. La oss si det sånn det er et råd og en anbefaling. Jeg har ikke vært flink med det selv og jeg tenker for mye på skolearbeide, så føles ut som vennene mine bare sklir bort. Så ta dere noen minutter for å snakke med dem eller se dem. Venner er like viktig som skolearbeidet ditt. For en dag står du kanskje uten fordi du alltid sa nei. Dagens råd fra meg siden jeg begynte å tenke på vennene mine som jeg nesten aldri ser. 

Tar dere ofte tid til vennene deres?


kommentarer: 10Taken 3

 • Skrevet 11.01.2015
 • Klokken 13:28

Alt jeg har å si er at den filmen er å anbefale. Jeg er jo fan av Taken filmene, så kan hende andre synes den er dårlig, men det er iallefall ikke min mening. Jeg har bestemt meg for å ikke snakke om filmen, siden jeg er den personen som pluttselig røper alt. Så jeg skal ikke skrive og så får dere heller se filmen selv.

Var på kino med disse to herlige jentene. De er virkelig to solstråler som fikk humøret mitt på topp i går. Samtidig så var det utrolig godt å se Ingrid siden er lenge siden jeg faktisk har fått vært med henne. Kan ikke en gang huske sist. Så iallefall Camilla på fredagen og var med henne hele dagen, så var nylig med henne.Likevel kjempegodt å se henne igjen uansett.

Møtte på kjentfolk som var Sanne og Martin. Merket fint at jeg savnet Alex litt siden jeg så de sammen. Heldigvis skal jeg snart møte han siden han venter på bussen hjem nå. 


Siden jeg glemte å si ifra til mamma at hun skulle hente meg 21:29, så måtte jeg stå ute å fryse i hjel. Merket at det begynte å stikke ordentlig i bena mine, så var godt å komme i en varm bil da hun endelig dukket opp. Men herlighet jeg må si at Årnes er en spøkelsesby. Finnes liv til kl 6 og etter det, så er det ikke mange man ser. Det sier jo litt når alle matbutikker er stengt og kulturhuset. Jeg mener siste filmen var 21:29 på en lørdagskveld? Det sier vel egentlig alt. Ja, hva skal man si? Den filmen er bare å bestille biletter til med en gang. Liker du Taken filmene, så liker du virkelig denne.

Har dere sett Taken 3? Hva syntes dere?


kommentarer: 12Kvalitetstid med den herligste jenta

 • Skrevet 10.01.2015
 • Klokken 12:22

Beklager for at jeg ikke fikk lagt ut et innlegg i går, men tiden bare løp fra meg. Gårsdagen ble tilbrakt i Oslo sammen med min kjære Camilla. Utrolig lenge siden sist, og utrolig koselig å se hun nå. Merker at jeg virkelig har svanet den jenta. Så vi fikk endelig kvalitetstid sammen i Oslo. Siden det var så koselig i går, så blir det kino senere i dag med Camilla og Ingrid. Er ikke så lenge siden jeg så Ingrid siden jeg støtet borti henne på butikken. Likevel blir det koselig og tibringe tid med henne siden jeg ellers bare støter borti henne tilfeldig. Så jeg gleder meg masse til etterpå. 

Når vi kom til Oslo startet vi med et besøk på Starbucks, noe som alltid er koselig. Her ble vi sittende lenge og bare prate om alt som har skjedd siden sist vi møtte hverandre. Det vil si at vi altså hadde veldig mye å prate om.

Vi orket ikke å betale 10 kr for å gå på do, så vi gikk til operaen. Der inne har jeg aldri vært før og ble sjokkert over hvor fint det var der inne. Ikke bare veggene og det som var rundt var fint, men til og med toalettene var fine. Selvfølgelig skal jeg dele et nydelig bilde med grimase for dere.

Etter en lang tid på bade med å fikse litt på sminken, hehe, så gikk turen ut. Vi gikk videre opp gatene for å satse på å bruke litt mer penger. Kan si at jeg hadde planer om å kjøpe litt, men det ble to klesplagg og litt småting som sminke. Tok med mye penger, men det ble bare brukt 455kr. 


Etter noen få bilder ved operaen gikk turen oppover gatene. Når vi var ferdig med shoppingen og skulle sette turen hjem, hørte vi en beruset mann som kanskje var lang mer enn beruset, men trengte form for hjelp. Helt ærlig ble jeg utrolig redd for mannen siden han kjeftet ned en dame som hadde mye penger og røyket. Skulle tro han skulle angripe henne, men heldigvis ikke. Merket at beina mine gikk fortere mot toget. Det kan ikke ha vært en behagelig opplevelse for den damen for jeg og Camilla opplevet det som ekkelt. Vi kom oss iallefall i fint behold hjem igjen.

Nå skal jeg snart til trening og få tatt en liten økt siden jeg ikke fikk gjort det i går. Dere får ha en kjempefin dag videre og kose dere masse nå som det er helg. 

Hva skal dere i dag?


kommentarer: 11- Street style -

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 17:36
Hva synes dere?


kommentarer: 12Ovnsstekte grønnsaker med kylling

 • Skrevet 07.01.2015
 • Klokken 17:21
Dette er det du trenger for 2 porsjoner med ovnsstekte grønnsakene. Hvis dere vil ha mer, så er det bare å legge på ekstra.

3 poteter, i tynne båter

1 rødløk, i båter

1-2 gulrøtter. i staver

1 skive sellerirot, i staver

1/2 paprika, i strimler

1/2 squash, i skiver 

1-2 fedd hvitløk, i tynne skiver

5 små tomater

1-2 ss oljeSkal stå i stekeovn : 225grader midt i ovnen i ca. 40 min ( Kan bruke mindte tid enn 40 minutter). Når grønnsakene står i ovnen, så kan man legge tomatene på toppen de siste 5 minuttene siden tomater trenger ikke like lang steketid.

Step 1 : Skyll, rens og del opp alle grønnsakene. Legg poteter i en liten langpanne eller ildfast form og la potetene steke sammen med olje i ca. 15 -20 minutter.

Step 2 : Legg resten av grønnsakene i en form og dryss litt salt, pepper og bland godt. Strø salt og pepper etter dine egne ønsker om hvor mye du vil ha.

Step 3:  Stek derretter videre i ca. 15 minutter.

Step 4: Fordel tomatene oppå grønnsakene og stek videre i 5 minutter.

Step 5: Stek kylling mens de ovnsstekte grønnsakene står i ovnen og hvis man ønsker så legg gjerne til ris. Hvis man ikke ønsker kylling, så kan man ta fisk eller kjøtt.

Skal jeg fortsette med slike mat tips? Er dette noe dere vil prøve ut?


kommentarer: 12Hårfin på hårstasjonen

 • Skrevet 06.01.2015
 • Klokken 19:49

Er det ett sted jeg foretrekker å klipper meg, så er det hårstasjonen på Årnes. De er veldig flinke der og jeg er stort sett fornøyd når jeg kommer ut igjen. Ikke at jeg har gjort så mye annet enn å klippe tuppene mine, men det er det jeg vil og man kan gjøre store feil av å klippe tupper også. Forrige gang var jeg ikke like fornøyd, men jeg fikk rette opp på de slitte tuppene og det litt sjeve håret mitt, så jeg er fornøyd. Forrigang var det nemlig klippet sjevt, men hun som klippet mente at det var best sånn på grunn av luggen eller ett eller annet i den duren. Det sjeve håret mitt er iallefall nesten helt rett nå. Skulle jeg fått det helt rett, så måtte jeg ha klippet mer, men nei takk. Da klipper jeg heller mer neste gang slik at jeg får samla opp litt mer hår først.

Når frisøren først var i gang og det var en stund til neste kunde, så tenkte hun at hun like så godt kunne fikse litt på håret mitt. Jeg tenkte at frisører trenger jo øvelse i slikt, og det er greit og se litt annerledes ut istedenfor det rette håret. Så jeg lot henne kjøre på, men så tenkte jeg ikke på min kjære mor som fryser. Når jeg ruslet ut av frisøren, glad som jeg var, så merket jeg bilen. Jadda, der hadda mamma sittet en time og fryst rompa av etter en tur med bikkja. Får vel gi hun stor applaus for tålmodigheten, haha.Nå skal jeg fortsette med en brosjyre, lekse på 300 ord, finne ut av hva jeg sliter med i engelsk og øve til en prøve som er allerede på torsdag. Fin måte å starte uka på? Nei, det syns jeg virkelig ikke. Det virker kanskje ikke så mye, men etter en lang ferie, så er det et simpelt mareritt. Ikke nok med det, men så startet jeg dagen med en lett hodepine som ble til ett dunkende mareritt utover dagen. Hodepinen er enda ikke over, men jeg får bare lide meg igjennom den og håpe at en god natt søvn i kveld vil hjelpe meg på god vei.

Hvor pleier dere å klippe dere? Har dere hatt en hard start på uka?


kommentarer: 10En dag igjen

 • Skrevet 05.01.2015
 • Klokken 12:51

Før jeg la meg til å sove fikk jeg heldigvis beskjed om at jeg skulle starte på skolen i morgen og ikke i dag. Jeg var helt klar til å dra på skolen i går før jeg la meg, så hvis det ikke var for to av vennene mine så hadde jeg stått på en tom skole i dag. Så jeg kan jo si at det ble en uforventet dag hjemme siden jeg fikk en dag ekstra når jeg trodde jeg skulle på skolen. Det passet meg iallefall yppelig med fri siden det ikke ble så mye søvn i natt. Har iallefall en dag igjen før skolen og neste gang jeg har fri, så skal jeg finne ut av når vi skal starte slik at jeg ikke får samme overraskelse. 

Når jeg sto opp i dag tidelig maste magen min om mat. Den romla så mye at det kjentes ut som at jeg skulle få kramper, så da ble det gresk yoghurt med banan, blåbær og druer. Ved siden av ble det vann med sitron for å friske det opp litt.  

Etter en gog og deilig frokost tok jeg turen ut med hunden. Følte at jeg virkelig trengte den turen ut i litt frisk luft. Har ikke akkurat fått vært så mye ute av døren i denne ferien. Når jeg først skulle ut døren, så grep jeg tak i kameraet i et håp om at det kunne bli noen fine bilder. Dessverre var det ingenting som ble et fint motiv bortsett fra hunden min Zantos


Senere i dag skal jeg ta en tur til Spenst for å få kjørt i gang med en ny treningsøkt. Skal trene baksiden av lår og rompe, så regner med at jeg skal bli god og støl i morgen. Samtidig skal jeg vel ta et par mageøvelser på slutten før turen går hjem igjen. Dere får alle ha en fin dag videre.

Hva skal dere i dag? 


kommentarer: 8Flotteste damene fylte år i går

 • Skrevet 04.01.2015
 • Klokken 12:41

Verdens mest flotte damer hadde bursdag i går og det var nemlig bestemor her og bestemor i nord. Siden jeg ikke får dratt til nord for å feire bursdagen til bestemor, så får jeg gi en liten hilsen til henne her. Hun heter Elvine og hun er et kjempeflott menneske med et stort hjerte. Hvis du leser dette så vil jeg si at jeg er veldig glad i deg og jeg håper du hadde en kjempefin dag i går. Gratulerer med dagen som var. 

Den andre bestemoren min som hadde bursdag i går fikk jeg feire dagen med. Det var en utrolig koselig kveld med familie og dems kjære. Altså de som hadde kjærester tok med de og det var fullt hus. Utrolig koselig og se alle igjen og koselig og se nye annsikter.

Dette er da bestemoren min som fylte 80 år i går, og jeg må si at hun tar seg veldig bra ut. 

Tror nok disse var på samme alders nivå denne kvelden. Fullt kjør med gaming av bilspill og latter. Nå skal ikke jeg lure meg unna siden jeg var vel nesten like deltagelig i gamingen som Alexander var, men er da lov til å være litt barn.

Min ene kusine spilte litt fiolin for oss. Hun spilte en sang som bestemor virkelig likte og tror hun flete en tåre. Therese spilte nydelig og ble utrolig avslappet av å høre på det hun spilte. Trodde ikke jeg ville like slikt, men jeg vil egentlig høre det igjen og igjen.

Før åpningen av gaver startet så hadde onkel Øivind en nydelig tale og viste frem en kjempefin video. Videoen var fra alle feriene og minnene vi i familien har med bestemor. Etter talen og videoen fikk bestemor åpne et par gaver og det så ut som hun ble veldig fornøyd. Så ut som hun ble overvelmet og det kan jeg skjønne godt. Hun fikk mye fint og tror hun får mye glede av alt.

Etter åpningen av gaver gikk vi videre til kaken der jeg allerede var stappet full. Det var nydelig dessert og ikke minst en fantastisk nydelig middag. Jeg gikk nesten ikke på kaka, men jeg måtte smake en liten bit. Prøver å holde kostholdet sunt, men jeg sprakk når sjokoladen sto på bordet. Så tar mitt kosthold seriøst når skolen starter og nyter siste dagen.Alt i alt så var det en kjempe koselig kveld og jeg gleder meg til neste gang. Neste gang familien samlet blir i bryllupet til tante og onkel. Det vil nok bli en utrolig flott dag og jeg gleder meg til å dele det minne med dere.

Beklager for at det ble så mørke bilder, men det var veldig mørkt i stua og det ble så stygt med blits. Så dere får overleve med mine mørke og litt uklare bilder. Dere får se de om dere vil eller ikke, for dette er minner for meg. 

Hvordan var deres dag?


kommentarer: 2Gresk yoghurt med tilbehør

 • Skrevet 03.01.2015
 • Klokken 11:48

Nå kommer jeg med enda ett frokosttips til dere herlige lesere. I dag er tipset da Gresk Yoghurt med tilbehør som da er blåbær, bananer og druer. Det smaker himmelsk og det har mye næring. Det inneholder fiber, antioksidanter, vitamin C, mineraler og proteiner. Så man må ikke spise grovt brød til frokost for noen ganger kan man ta en liten vrid slik som jeg gjorde i dag.

Jeg startet med å kutte opp noen få druer som jeg skulle ha i bunden av bollen. Derretter helte jeg gresk yoghurt over, så bananer, gresk youghurt igjen for å så toppe med blåbær og druer.


 Resultatet ble slik som du ser over. En sunn og velsmakende frokost som jeg tror en hver av dere vil like. Alle har jo forskjellige smaksløker og tenker forskjellige, men jeg tror dette faller i smak hos de fleste. Det er jo bare å prøve seg frem.

Har du smakt dette? Skal jeg komme med flere slike tips?


kommentarer: 6Rest bilder fra nyttårsaften

 • Skrevet 02.01.2015
 • Klokken 18:24

Dette var det som var av restbilder som det ble noe ut av. Får håpe dere alle hadde en kjempefin feiring og får et kjempefint år. Får håpe dere oppfyller nyttårsforsettene deres også hvis dere har noen. Selv har jeg ett nyttårsforsett som er å nesten ikke spise usunn mat i det hele tatt. Skal selv lage en del av middagene våres i huset og jeg skal prøve å få et så sunt kosthold som overhode mulig ved mindre det er helg, hehe.

I dag har jeg vært på Fresh for å ta en prøvetime. Det var veldig uvant siden jeg er knytta til Spenst, men det går vel seg til det å. Vet ikke helt om jeg likte meg der, men det får bare være. Blir vel like vant til Fresh som jeg er med Spenst. Det eneste som er dumt er at de jeg trener med eller som jeg bare ser på Spenst, de får jeg ikke se lenger, dessverre. Likevel så varer jo medlemskapet mitt på Spenst i 2 uker til, så jeg får trene meg ferdig der før jeg går videre til et nytt senter.

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 4Flott nyttårsfeiring

 • Skrevet 01.01.2015
 • Klokken 15:12

Før natten startet dekket jeg bordet og mamma laget maten. Maten var nydelig og jeg er stapp mett enda. Perfekt mat og koselig stemning. Noe som var ekstra koselig i år var at Alexander feiret med oss - kjæresten min. Ikke det at vi feirer så stort på nyttårsaften, men alltid like koselig med flere folk rundt bordet enn bare mamma, pappa og meg.


Det var ikke så imponerende bilder i år, det var heller ikke så mye raketter, men likevel like koselig som alltid. Det kommer flere bilder i morgen en gang etter jeg har våknet. Har hatt en super feiring med familie og kjæreste. Når rakettene ble fyrt opp så gjør vi som alltid og roper godt nyttår til hverandre over gata. 

Nå skal jeg fortsette å se på en film som heter Hatch, og den er nydelig. Det er en film om en hund, men har ikke sett hele så får ikke forklart mer. Etter det jeg har sett anbefaler jeg at dere skrur kanalen over til TV2.

Fikk dere noen fine bilder?


kommentarer: 6hits