Formsjekk

  • Skrevet 13.01.2017
  • Klokken 23:24

Tiden for en ny formsjekk med coachen min var inne, og det var for å se hvordan jeg ligger ann. Inntill videre, så er jeg langt fra der jeg burde være, men når dietten skal slå ordentlig til, og treningen står så høyt på lista, ja da vil det ligne noe annet. Videre nå er planen å fortsette slik jeg gjør, og bygge mer muskler. Bygge mer muskler slik at jeg kan komme høyere opp med sjansene mine når jeg skal stille. Nå er det bestemt, og jeg skal stille i 2018, så dette året vil være å bli den beste versjonen av meg selv. Bli den beste jeg overhode kan bli, slik at jeg kan stille på senen og føle at det jeg har jobbet for, ja det var verdt det. Stå på senen med en stolt følelse. Prosessen for å komme på senen er hard, og den skal være verdt det. Vært sekund skal telle, og jeg skal stille og føle at jeg har nådd drømmen og målet mitt. Jeg er et konkurranse menneske, og jeg vet at jeg skal gå hardt inn, og nå det jeg drømmer om.

Planen er å fortsette å trene på Haraldś en - to ganger i uken, så det blir mye pendling. Bare det å trå foten inn på den gymmen er verdt den lange turen. Det å få et miljøskifte, det har virkelig mye å si for meg. Å se motiverte mennesker, dedikerte mennesker, og mennesker som til og med er villige til å hjelpe deg om det trengs, det er motiverende. Motiverende å ha noen rundt som er like opphengt i fitness som en selv. 

Så dette er min nåværende form. Den er ikke der den skal være, men det er et utgangspunkt. Et utgangspunkt som ikke er så alt for ille, men et utgangspunkt som gir meg områder å fokusere på. Når de områdene hvor fokuset ligger er fikset, ja da er jeg klar for å stille. Dette krever til og fokus. Jeg gir ikke opp før målet er nådd. Slik er planen, og slik blir det.Håper dere som følger med vil fortsette igjennom reisen min dette året. Det blir et år med fokus på trening og kosthold. Om det er noe dere ønsker at jeg skal skrive et innlegg om, så sleng inn forslag. Jeg er villig for forslag. 

-Benedicte Kristiansen Holm


 


kommentarer: 2
Victoria Larsen

14.01.2017 kl.00:05

WOW, du er flott!

Benedicte Kristiansen Holm

14.01.2017 kl.12:49

Victoria Larsen: Åh det ble jeg utrolig glad for å høre. Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

hits