Da har vi begynt

  • Skrevet 16.12.2016
  • Klokken 10:27

Gårsdagen tok meg med storm. Startet dagen 07.00 med å dra til Oslo for å møte opp på NHI ( norges idrettshøgskole) klokken 09.00. Dette var vårt første oppmøte på NHI, og jeg var ikke sikker på hva som ventet meg. Møtte opp fastende, og gjorde meg klar for tester. Vi skulle ligge i en DXA maskin og måle hvilestoffskifte. Noen lurer sikkert på hva DXA er? Vel det er en maskin som man ligger på i rundt 12-15 minutter. Da vil denne maskinen ta bilder av hele kroppen slik at man får et overblikk over kroppen. Den måler bentetthet mildt sagt. Når de skulle måle hvilestoffskifte, så lå jeg på en madrass med en maske foran munnen i 30 minutter. På den tiden klarte jeg fint å sovne med tanken på null niks mat i kroppen. Kan si jeg var sliten der å da. Det var ingen krevende utfordringer i den første runden på NHI med andre ord, men flere tester kommer vel i vente.

Ettersom jeg var ferdig rundt 10.30, og jeg skulle trene på Haralds klokken 15.00, så hadde jeg virkelig god tid på meg. Fikk handlet alle julegavene til familie og venner, og tuslet rundt i butikker, og var en tur innom et slags julemarked. Selvom det var lenge å vandre før jeg skulle på gymmen, så hadde jeg det likevel koselig alene. Jeg er et menneske som trives i eget selvskap, og det var jeg takknemlig for i dag. Fikk utnyttet tiden godt, og jeg trengte faktisk hvert eneste minutt for å finne gaver. Så er en blid og fornøyd jente ettersom alle julegavene endelig er i boks.


Så alle disse godsakene når jeg vandret inne på det lille markede som var satt opp. Var vel nesten så jeg sikla over disken der jeg gikk og knipsa bilder for meg selv. Selvsagt så er jeg en flink jente og gikk pent forbi. Likevel er jeg sikker på at hvis jeg ikke hadde en diett å følge, så hadde jeg sikkert kasta meg over en.Godt at styrken min sitter godt fast i meg. Når jeg virkelig vil noe, så er det ingen vei tilbake i mitt hode, så jeg regner med at denne dietten vil gå på skinner. 


Når endelig tiden for å få rompa på gymmen var der, så var jeg virkelig sliten. Likevel er jeg alltid utrolig motivert med en gang jeg går inn døra på Harladś. Tanken på at jeg har en trener som pusher meg, og ikke minst med at jeg gir alt selv, det er en fantastisk følelse. Jeg får virkelig utnyttet tiden min riktig, og jeg slet allerede med å gå når økten var ferdig. Noe sier meg at de neste to dagene blir verre. 

I mine øyne så finnes det ikke noe mer motiverende enn å gå inn på Haraldś. Hvert minutt jeg bruker der, er et minutt nærmere mål og drømmer. Jeg får en glede av å være der og se andre motiverte mennesker rundt meg. Det er et sted hvor man kan være seg selv, få hjelp om man spør, og ingen dømmer deg der du står når du gjør ditt beste. 

Som jeg har sagt tidligere så er ikke dietten min hard inntil videre. Jeg har mye energi, får gode måltider, og jeg er rett og slett uthvilt. Det er en veldig god følelse, og jeg håper det fortsetter i dette tempoet til etter nyttår.

 

-Benedicte Kristiansen Holm


kommentarer: 2
Victoria Larsen

16.12.2016 kl.11:19

Såå fine bilder :)

Benedicte Kristiansen Holm

16.12.2016 kl.11:49

Victoria Larsen: Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

hits