Tiden mot konkurransen

  • Skrevet 09.12.2016
  • Klokken 17:41

Da var jeg her igjen, og tenker på om jeg skal starte opp igjen. Jeg har mange tanker om det, og vet at jeg stadig starter noe nytt, men vansker med å holde det oppe. Jeg var i fullt fres med YouTube videoene mine, men så tok redigeringsprogrammene mine slutten, og dermed tok YouTube slutten. Da er bare spørsmålet jeg sitter igjen med om jeg er tilbake for å bli. Inntil videre er planen å ha denne bloggen oppdatert igjen for min egen del.

Nå er jeg i den periode hvor jeg trener frem mot et bikinifitness konkurranse. Jeg trener nå fem dager i uken, og har en diett som gir meg mye energi som kroppen min trives med, men det vil ikke alltid forbli slik. Etter hvert vil dette bli mer vanskelig fysisk og ikke minst psykisk. Derfor vil jeg ha et sted å dele dette. Det vil bli både gode og dårlige tider fremover som jeg ser frem til.Ikke bare er dette utfordrene for meg, men det er en opplevelse. En opplevelse jeg tror jeg kommer til å vokse av. 

Jeg har mye som står fremover for meg nå. Jeg har mye å dele. Jeg skal også delta i en undersøkelse som varer til mars 2017. Det er en undersøkelse som Norges Idrettshøyskole har latt meg bli med på. Denne undersøkelsen handler om hva som skiller fitnessutøvere fra de vanlige aktive i gata. Når er det vi vipper over grensen våres fysisk og psykisk. Hva slags tankesett må man ha som en fitnessutøver? Hva skjer om man får "cravings" og vipper over? Har man det bra med seg selv på diett? Dette er noe undersøkelsen vil omfatte. De vil også kjøre ulike tester som finner ut om hvor sterkt skjelettet er, hva hvilestoffskiftet er, om man mister effekten av så hard trening over så lang tid, og hva som egentlig skjer med kroppen under dietten. 

Allerede gleder jeg meg mot denne tiden som står foran meg. Jeg føler jeg har mye å se frem til, samt en del å kanskje grue meg til. Tankesettet er det viktigste, og så lenge det er på plass, så er jeg på plass. Håper dette kan bli interresant for både dere og meg selv. Jeg vil dele det jeg har på hjertet og hva som skjer under hele tiden frem mot konkurransen. 

-Benedicte Kristiansen Holm


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits