Cæsarsalat

  • Skrevet 29.01.2015
  • Klokken 16:58

Du du trenger er: 

 

1 Kyllingfilee per person

4-5 små tomater per person

1ts Dyon sennep

1 eggeplomme

1 fedd med hvitløk

Salat

Krutonger

Oliven ollje ( Så mye du føler at du trenger)

(Hvis du vil kan du legge til pasta ved siden av. Jeg gjør det noen ganger selv om det ikke er i oppskriften, hehe)

Step 1. Skjær kyllingen i terninger og stek de på høy varme.

Step 2. Kok pasta hvis du vil ha ved siden av kyllingen.

Step 3. Lag dressingen som går ut på: egg, dyon sennep, sitron, hvitløks fedd og olje. Du starter først med å ta eggeplommen, ikke hele egget, men eggeplommen. Så tar du oppi Dyon sennep, sitron og en hvitløk fedd. Derretter visper du det sammen og så tilsetter du olje mens du visper. Husk å vispe hvis ikke vil dressingen skille seg. 

Step 4. Skjær opp salat og tomater. 

Step 5. Server og nyt. 

Jeg må bare si at cæsarsalat er det beste jeg vet om. Virkelig favoritt maten min, v i r k e l i g. Elsker kombinasjonen og samtidig er det en god og sunn middag som metter. Alle synes vel ikke at det metter, men jeg blir iallefall stappmett etter en nydelig tellerken med dette. Liker dere cæsarsalat?

 


kommentarer: 5




Karina Larsen

29.01.2015 kl.17:01

Ser fantastisk godt ut :D

Iselin Renée

29.01.2015 kl.17:29

Det så utrolig godt ut :)

Benedicte Holm

30.01.2015 kl.09:25

Karina Larsen:Det smaker himmelsk.

Benedicte Holm

30.01.2015 kl.09:25

Iselin Renée: Det smaker mer enn bare godt. Anbefaler å lage dette.

Ingrid

30.01.2015 kl.16:07

Ser veldig godt ut :)

Legg igjen en kommentar

hits