En dag igjen

  • Skrevet 05.01.2015
  • Klokken 12:51

Før jeg la meg til å sove fikk jeg heldigvis beskjed om at jeg skulle starte på skolen i morgen og ikke i dag. Jeg var helt klar til å dra på skolen i går før jeg la meg, så hvis det ikke var for to av vennene mine så hadde jeg stått på en tom skole i dag. Så jeg kan jo si at det ble en uforventet dag hjemme siden jeg fikk en dag ekstra når jeg trodde jeg skulle på skolen. Det passet meg iallefall yppelig med fri siden det ikke ble så mye søvn i natt. Har iallefall en dag igjen før skolen og neste gang jeg har fri, så skal jeg finne ut av når vi skal starte slik at jeg ikke får samme overraskelse. 

Når jeg sto opp i dag tidelig maste magen min om mat. Den romla så mye at det kjentes ut som at jeg skulle få kramper, så da ble det gresk yoghurt med banan, blåbær og druer. Ved siden av ble det vann med sitron for å friske det opp litt.  

Etter en gog og deilig frokost tok jeg turen ut med hunden. Følte at jeg virkelig trengte den turen ut i litt frisk luft. Har ikke akkurat fått vært så mye ute av døren i denne ferien. Når jeg først skulle ut døren, så grep jeg tak i kameraet i et håp om at det kunne bli noen fine bilder. Dessverre var det ingenting som ble et fint motiv bortsett fra hunden min Zantos


Senere i dag skal jeg ta en tur til Spenst for å få kjørt i gang med en ny treningsøkt. Skal trene baksiden av lår og rompe, så regner med at jeg skal bli god og støl i morgen. Samtidig skal jeg vel ta et par mageøvelser på slutten før turen går hjem igjen. Dere får alle ha en fin dag videre.

Hva skal dere i dag? 


kommentarer: 8
Madde K.K

05.01.2015 kl.18:15

Åh, beste frokosten og for en skjønn hund!

I dag har jeg vært på skolen, trent og nå skal jeg slappe av! Ha en fin dag videre :)

Emilie Alexandra

05.01.2015 kl.19:05

Heldig som har en ekstra fridag! Kjenner det var vanskelig å komme seg opp av sengen i dag ja!

Benedicte Holm

05.01.2015 kl.21:20

Madde K.K: Ja, det er virkelig den beste frokosten. Kan si meg helt enig i at han er det.
Hørtes ut som en fin dag. Slik dagene mine er så vet at jeg synes de er fine, haha. Du får selv ha en fin dag videre.

Benedicte Holm

05.01.2015 kl.21:21

Emilie Alexandra: Merket selv at det var en stor lettelse med en ekstra dag fri. Tror jeg får samme problemet med å stå opp i morgen. Blir en hard morgen, haha.

Marie Louise

05.01.2015 kl.21:42

Så flink du er! Kjempefine bilder av hunden din :-) godt med en ekstra dag fri, får håpe du er ordentlig uthvilt i morgen :-)

Tina Charlene Dehdar

06.01.2015 kl.15:51

Kjempesøt hund!

Benedicte Holm

06.01.2015 kl.16:23

Marie Svardal: Tusen takk. Fikk heldigvis en god natt søvn og jeg er ordentlig utvilt i dag.

Benedicte Holm

06.01.2015 kl.16:23

Tina Charlene Dehdar: Tusen takk. Kan si meg enig, haha.

Legg igjen en kommentar

hits