Flotteste damene fylte år i går

  • Skrevet 04.01.2015
  • Klokken 12:41

Verdens mest flotte damer hadde bursdag i går og det var nemlig bestemor her og bestemor i nord. Siden jeg ikke får dratt til nord for å feire bursdagen til bestemor, så får jeg gi en liten hilsen til henne her. Hun heter Elvine og hun er et kjempeflott menneske med et stort hjerte. Hvis du leser dette så vil jeg si at jeg er veldig glad i deg og jeg håper du hadde en kjempefin dag i går. Gratulerer med dagen som var. 

Den andre bestemoren min som hadde bursdag i går fikk jeg feire dagen med. Det var en utrolig koselig kveld med familie og dems kjære. Altså de som hadde kjærester tok med de og det var fullt hus. Utrolig koselig og se alle igjen og koselig og se nye annsikter.

Dette er da bestemoren min som fylte 80 år i går, og jeg må si at hun tar seg veldig bra ut. 

Tror nok disse var på samme alders nivå denne kvelden. Fullt kjør med gaming av bilspill og latter. Nå skal ikke jeg lure meg unna siden jeg var vel nesten like deltagelig i gamingen som Alexander var, men er da lov til å være litt barn.

Min ene kusine spilte litt fiolin for oss. Hun spilte en sang som bestemor virkelig likte og tror hun flete en tåre. Therese spilte nydelig og ble utrolig avslappet av å høre på det hun spilte. Trodde ikke jeg ville like slikt, men jeg vil egentlig høre det igjen og igjen.

Før åpningen av gaver startet så hadde onkel Øivind en nydelig tale og viste frem en kjempefin video. Videoen var fra alle feriene og minnene vi i familien har med bestemor. Etter talen og videoen fikk bestemor åpne et par gaver og det så ut som hun ble veldig fornøyd. Så ut som hun ble overvelmet og det kan jeg skjønne godt. Hun fikk mye fint og tror hun får mye glede av alt.

Etter åpningen av gaver gikk vi videre til kaken der jeg allerede var stappet full. Det var nydelig dessert og ikke minst en fantastisk nydelig middag. Jeg gikk nesten ikke på kaka, men jeg måtte smake en liten bit. Prøver å holde kostholdet sunt, men jeg sprakk når sjokoladen sto på bordet. Så tar mitt kosthold seriøst når skolen starter og nyter siste dagen.Alt i alt så var det en kjempe koselig kveld og jeg gleder meg til neste gang. Neste gang familien samlet blir i bryllupet til tante og onkel. Det vil nok bli en utrolig flott dag og jeg gleder meg til å dele det minne med dere.

Beklager for at det ble så mørke bilder, men det var veldig mørkt i stua og det ble så stygt med blits. Så dere får overleve med mine mørke og litt uklare bilder. Dere får se de om dere vil eller ikke, for dette er minner for meg. 

Hvordan var deres dag?


kommentarer: 2
Veronica S

04.01.2015 kl.20:34

Så koselig. Gratulerer med dagen til henne! Så ut som en utrolig koselig dame.

Benedicte Holm

05.01.2015 kl.12:26

Veronica S: Gratulerer til de begge. Hun på bilde er en veldig trivlig og koselig dame.

Legg igjen en kommentar

hits