Noen tips for kamera instilling?

  • Skrevet 27.12.2014
  • Klokken 21:34

Her er det en helt nydelig utsikt siden hytta ligger i høyden. Dessverre så klarte jeg ikke å ta bilder siden det er mørkt. Jeg klarer ikke å få et bra bilde ut av det da, så jeg må enda jobbe litt med kameraet og lysstyrker. Jeg får sette meg ned og google litt ved mindre dere har noen tips til meg? Altså både for lyse fine bilder og nattbilder. Hadde vært veldig fint hvis noen kunne hjulpet meg litt, siden jeg er ikke så flink med innstillingene. Jeg har prøvd ganske mye, men likevel blir jeg ikke fornøyd med bildene. Lukkertiden er alltid grei, men fargen blir oftest for mørk ved mindre jeg er ute å tar bilder.

Jeg blir helt lamslått av juletreet til veninna mi. Det er helt nydelig og merker jeg er ekstremt misunnelig siden jeg har alltid hatt lyst på et slikt tree. Etter å ha skravlet om at jeg ikke er i julestemning, så kan jeg endelig si at jeg har julestemning. Bare av å være i stua i denne hytta, så når julestemningen toppen. Jeg mener se på det treet. 
Dette er da Karoline for de som lurer på hvem jeg har menget meg med i løpet av gårsdagen.Det ble ikke bilder av meg selv for det følte jeg ikke for i dag. Det var iallefall utrolig koselig og spise ute med Karoline, men har delte meninger om enkelte ting der. Kan si at det har vært god stemning og hu er alltid like morsom. 

Men er det noen av dere som ahr tips, så hadde det vært strålende. 


kommentarer: 4
Charlotte Kleven

27.12.2014 kl.21:58

jeg har desverre ingen tips, men fine bilder da og fint pyntet tre :)

Benedicte Holm

27.12.2014 kl.22:01

Charlotte Kleven: Takk likevel. Kan si at jeg liker det treet selv.

Madde K.K

27.12.2014 kl.22:27

Veldig fine bilder. Mitt eneste tips er å ikke bruke ISO høyere enn 400/800 inne og passe på å ikke ha altfor høy blender inne da blir det mørkt. Les litt om blender og lukkertid instillinger på nett for da lærer du mer om hvilke innstilliger du bruker i mørkt og lyst lys :)

Ønsker deg en fin romjul & et godt nytt år :)

Benedicte Holm

27.12.2014 kl.22:34

Madde K.K: HAr prøvd, men det er fortsatt uklart og "missfarga", så tror jeg trenger stativ. Ønsker deg å en god romjul og godt nyttår.

Legg igjen en kommentar

hits