Julen overstått for i år

  • Skrevet 25.12.2014
  • Klokken 12:13

Da var julen over for i år. Eneste som er glede er å ha glede av hvor fint det har vært, tingene man har fått og bruke de til noe nyttig. Slik at man kan glede de vi har fått tingene fra ved å bruke de. Jeg blir iallefall kjempeglad når jeg ser eller hører at noen bruker det jeg har gitt eller har fått nytte av det. Da vet jeg at jeg har gledet noen og jeg vet at de liker det de har fått. Jeg er iallefall strålende fornøyd med de tingene jeg har fått som dere får se under nå. 

Kari traa bag far mamma og pappa.
Morgenkåpe fra mamma og pappa.

Datamus til Mac fra Onkel Øivind. 

Smykker fra en veninne - Agnes

Leppestift fra en veninne - Sandra2700 kr tilsammen fra mamma og pappa, tante og onkel, bestemor, mor og far. 

Selvfølgelig så må jeg komme med litt bilder fra kvelden itillegg til gavene. Selvfølgelig klarte jeg å søle på meg selv, så før jeg klarte å ta bilder av kjolen min, så ble det et annet antrekk istedenfor. måtte slenge på meg noe i farta, men det ble som det ble. Jeg slang iallefall ikke på meg en joggebukse foran familien. Noe som jeg egentlig hadde veldig lyst til, men det passer seg jo ikke akkurat på julaften.

Jeg tok dessverre ikke bilder av familien og den fine familiekosen, men det får bli til neste gang. Tror egentlig ikke at dem er så glade for å bli utlagt på netet uansett.Jeg kan si at julaften i år var en suksess som alltid og mamma gjorde en strålende jobb på kjøkkenet. Litt brannskader og stress, men hun klarte seg igjennom matlagingen. Maten smakte himmelsk og gleder meg egentlig allerede til neste jul. Alltid i et godt selskap når familien er tilstedet. 


Nå skal jeg og foreldrene min opp til hytta og være der til søndag. Jeg skal bare være der oppe i en dag før jeg tar turen over til Trysil for å møte en som heter Karoline. Kan ikke tro at jeg skal inn i hytta dems igjen for det er så utrolig lenge siden. Kan fortelle dere at vennskapet vårt startet ved at vi møttes på en søppelplass når vi gikk tur med hundene i 4 - 5 klasse? Så siden den tiden møttes vi nesten vært år når vi begge skulle til Trysil. Siden vi ikke er på den hytta som er i Trysil siden vi har våres egen, så skal pappa kjøre meg til Trysil. Så jeg geder meg mye til å se Karoline igjen. 

Hva skal dere i dag?

kommentarer: 6
Adriana

25.12.2014 kl.12:15

Ser fantastisk ut

Fortsatt god jul<3

Madde K.K

25.12.2014 kl.12:17

Mange fine gaver :)

Ønsker deg fortsatt en god jul :)

Benedicte Holm

25.12.2014 kl.16:27

Adriana: Det var det. Fortsatt god jul til deg å<3

Benedicte Holm

25.12.2014 kl.16:28

Madde K.K: Syns jeg å. Har iallefall stor glede av gavene. Ønsker deg å en fortsatt god jul.

Thea Andreassen

25.12.2014 kl.17:42

Høres ut som en vellykket julaften! Kos deg masse videre :-)

Benedicte Holm

25.12.2014 kl.18:40

Thea Andreassen: Det var det. Du får kose deg masse du å :)

Legg igjen en kommentar

hits