Jul og glede

  • Skrevet 24.12.2014
  • Klokken 13:06

God jul alle sammen. I dag er dagen ganske mange har ventet på. Mange gleder seg til denne dagen, men samtidig så er det mange som gruer seg av forskjellige grunner. Jeg er den personen som gleder meg til julaften om jeg har julestemning eller ikke. Jeg tror at julestemningen bygger vi selv, og det at jeg ikke har den er min egen skyld. Jeg tror ikke at alder har noe å si om man har julestemning eller ei, men hva vi gjør ut av juletiden. Dessverre har jeg nesten ikke gjort noe med denne juletiden, og derfor ingen julestemning. Likevel skal det bli koselig og feire med familien. For meg er familiekosen det viktigste og det å være sammen. Julaften er en spesiel dag som blir feiret med venner og famile og den skal nytes. Så nå skal jeg se litt på julefilmen og ordne litt i stand før kvelden begynner. 

Bilder av kvelden kommer enten i morgen eller senere i dag, det kommer ann på hvor sent det blir. Får håpe dere alle nyter denne dagen og får en fantstisk jul. Husk å legge sorgene til side og se positivt på alt i kveld. Gledelig jul alle sammen.

 


kommentarer: 2
Madde K.K

25.12.2014 kl.10:20

Hadde ikke så mye julestemning, men tror du har litt rett i det du sier!

Ønsker deg en god jul! :)

Benedicte Holm

25.12.2014 kl.16:24

Madde K.K: Er jo ikke et fasit svar, men jeg vil iallefall like å tro at julestemning kommer av hva vi gjør det til selv. Ønsker deg fortsatt en god jul.

Legg igjen en kommentar

hits