Ny tur og ny glede

  • Skrevet 19.12.2014
  • Klokken 17:37

Før vi dro til Sverige i dag så var jeg en svipptur på skolen hvis jeg kan kalle det for en svipptur. Vi fikk karakterkortet også så jeg litt på juletalentiaden som var et lite show. Av de få jeg fikk sett så var det mange flinke og fikk gåsehud på arma to av gangene. Er utrolig fornøyd med dette halvåret siden de endelige karakterene som var satt gikk fra 4- 5 og 6, så jeg er mer enn fornøyd.

Byttet buksa, den er perfekt, ikke hull, sitter som et skudd og jeg er lykkelig. Nå kan ingenting slå feil, eller får iallefall håpe det.Dette var tredje turen til Sverige med feilkjøp, så er sjeleglad for at den buksa endelig er historie. Nå kan jeg bare bruke den og smile fra øre til øre. Samtidig som vi kjøpte buksa så fikk vi en shaker og 6 energi drikker til trening. Siden vi hadde kjørt frem og tilbake til Sveige tre ganger, så tror den dama syntes litt synd på oss eller noe slikt.

Når vi først var i Svergie for sikkert siste gang på lenge, så gikk vi litt bærserk. Vi brukte haug av penger, men ble da fornøyd uansett. Det meste gikk til klær for både meg og mamma, men tenk ikke på det. 

Kan komme med bilder av innkjøpet mitt fra både Strømmen og Sverige på enten Søndag eller Mandag. Vi får se hva jeg har tid til siden har planer om kanskje litt andre innlegg før dette. 


 Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 2
Edel Kristina

19.12.2014 kl.19:30

Høres koselig ut! Jeg har også vært innom skolen og fått karakterer :)

Benedicte Holm

21.12.2014 kl.17:12

Edel Kristina: Var det. Får håpe du ble fornøyd med dine karakterer.

Legg igjen en kommentar

hits