Tok meg fri til en perfekt helg

  • Skrevet 29.09.2014
  • Klokken 11:37

I helgen så tok jeg meg rett å slett fri fra bloggingen. Mest fordi vi hadde utrolig dårlig nett denne helgen, men også fordi jeg syns det er litt kjedelig og blogge når jeg har besøk! Jeg vet hvor usosial jeg kan bli når jeg blogger, det er fordi jeg orker ikke å snakke før jeg er ferdig. Når jeg først snakker så kommer jeg ut av det jeg gjør + at jeg skal redigere bilder og skrive samtidig, så da bruker jeg også litt ekstra tid! Så jeg la faktisk fra meg kamera og pc hele helgen. Jeg har ikke rørt pcen en eneste gang ( helt unødvendig og i det hele tatt ta den med til hytta.) Så jeg tilbrakte tiden med Alex og var sosial. Vi har tatt opp båten og kanoen, gått lang tur, vært i stampen og egentlig hatt det kjempefint!  

Er det noe jeg elsker som jeg og Alex faktisk fikk gjort, så var det å se på stjerner. Jeg er jo helt betatt av verdensrommet, hehe. Så mens vi var i stampen så hadde vi jo hele stjernehimmelen over oss. Aner ikke vor lenge vi satt i stampen og så på himmelen, men ialelfall litt over en time. Hvor nydelig er ikke det når man kan se stjernene klart og tydelig? Jeg kunne ha ligget under en åpen himmel hele natta om jeg fikk lov.Selvfølgelig på vei hjem, så måtte jeg absolutt dra frem kameraet som lå gjemt nede i baggen. Når jeg ikke hadde brukt det i løpet av hele helgen, så måtte jeg da ta noen bilder så innlegget i dag ikke skulle bli helt blankt. Jeg ventet i allefall med bilder til jeg nesten var hjemme. Så har ikke vært hel opptatt av bilder hele helgen.

Jeg hadde jo egentlig planer om å ta med meg kameraet på langturen, men jeg glemte det igjen på hytta, og da orket jeg ikke bilder resten av helgen heller. Da lot jeg det bare ligge, så jeg fikk nyte tiden fullt ut! Kan iallefall si at jeg fikk enda en perfekt helg!

FORRESTEN så kommer svar fra spørsmålsrunden enten senere i kveld eller i morgen! 

Hvordan har helgen din vært?


kommentarer: 8
MK

29.09.2014 kl.13:33

förnuftig av deg å ta en bloggfri helg :-) Noen ganger så er det faktisk nødvendig, så kan man heller fokusere på det som skjer der og da! Høres ut som du har hatt en fin og avslappende helg :D

Beauty by Eline

29.09.2014 kl.14:30

Høres kjempe koselig ut :) Min helg har vært veldig fin og avslappende!

Benedicte Holm

29.09.2014 kl.15:05

MK: Det er det noen ganger ja! Har hatt en kjemåefin og avslappende helg, det var en pause jeg trengte

Benedicte Holm

29.09.2014 kl.15:05

Beauty by Eline: Det var utrolig koselig. Deilig med en avslappende helg!

Caroline Nordbæk

29.09.2014 kl.15:20

Det er jo litt deilig å bare ha slike helger også da hvor man kan legge fra seg alt som får fokuset vekk fra det sosiale. Syns nesten det er synd, men idag tilbringer hver eneste nordmann litt for mye tid foran sosiale medier, telefoner og internett :-) Deilig for deg var det nok uansett! Helgen min var veldig fin, brukte den på å lese pensum og kose meg med god mat og serier :)

Benedicte Holm

29.09.2014 kl.15:36

Caroline Nordbæk: Enig der! All tiden til oss mennekser går bort til mobiler og pcer, det er ganske trist. Fint du har hatt en bra helg da! Du får ha en fin dag videre!

Nadine Olsen

29.09.2014 kl.15:45

Åh det hørtess ut som du har hatt en utrolig herlig helg! Av og til kan det rett og slett vere greit å ta seg litt fri fra bloggen og bare nyte dagene ilag med familie, venner og kjente og ikke bare sitte og trykke hele dagen! :)

Benedicte Holm

29.09.2014 kl.19:09

NadineOlsen: Har hatt det utrolig fint! Det er deilig med litt fri en gang i blant. Man kan ikke sitte å trykke hele dagen, man burde helelr ta en tur ut og nyte dagen!

Legg igjen en kommentar

hits