Svar på spørsmålsrunde

  • Skrevet 30.09.2014
  • Klokken 14:27Hvordan data har du?

-Jeg har en Mac retina. 

Hvordan mobil har du?

-Jeg har en Iphone 5.

Hvordan kamera bruker du?

-Jeg har en Canon 550d.

Har du blogget lenge? 

-Jeg har egentlig blogget i gud veit hvor mange år, men jeg har skiftet blogg 3 ganger, og nå har jeg denne der jeg nesten hadde en pause i et år. Så jeg holder meg på denne bloggen, men har variert med pauser ganske mange ganger. POENGET er at jeg tror jeg har hatt denne bloggen i 3-4 år.

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Det som fikk meg til å blogge var at jeg elsker å ta bilder. Så jeg begynte å blogge for å dele bildene min og jeg ville skrive litt. Jeg er egentlig veldig glad i å skrive, og jeg lærer meg bedre skrivemåter og rettskriving. Er ikke alltid like flink på rettskrivingen, men jeg prøver jo!

Hva er favorittstedet ditt i verden?

- Favoritt stedet mitt må jo være et sted i Syden. Så lenge det er et varmt sted med strender, så er det mitt favoritt sted! Tror likevel at det stedet jeg trives best er i enten Hellas eller Gran Canaria! Liker meg ekstremt godt i Gran Canaria!


Hva er din største drøm?

- Jeg har egentlig ingen store drømmer hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg liker å ikke tenke på slikt og tenker på det jeg har. Men kan vel være at jeg flytter ut og bor med en resten av livet. 

Hvor/hvordan ser du deg selv om 10 år?

- Hvordan jeg ser meg selv om 10 år? Det er ikke så lett å si, men jeg tror vel jeg bort et sted i nærheten av Nes (kanskje) og jeg tror nok jeg jobber innenfor eldreomsorg. Forhåpentligvis har jeg vel leilighet/hus og kanskje familie. 

Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser Maddepadde, Styleconnection, eirinkristiansen og Martinekristine. Jeg leser et par andre også, men jeg forholder meg mest til disse.

Hvor lenge har du og Alex hvert sammen, går det bra med dere?

- Hvis jeg skal være helt korrekt så har vi vært sammen i 9 måneder og 15 dager. Hvis jeg bomma nå, så blir jeg nesten litt flau, men tror det er det riktige tallet, ahha! Kan henne jeg telte feil nå meg ja! Fra min side så går det bedre enn noe annet! Jeg føler det ikke kunne blitt bedre. Får da håpe han tenker det samme da! Men ja, det går bra med oss!Hva utdanner/ jobber du som?

- Jeg skal utdanne meg til å jobbe innenfor hjemmebaserte tjenester. Det var iallefall tanken jeg har.

Hvor mange ganger i uka trener du?

- Jeg trener 3-4 ganger i uken, det kommer egentlig helt ann på om jeg møter noen eller ikke! Pleier å trene på studio 3 ganger i uka, men ellers så tar jeg en joggetur en eller to gang i uka. Kan hende jeg tar meg en treningstur på lørdagen og søndagen, men komemr jo ann på om jeg er med noen eller ikke. 

Hva ønsker du å oppnå ved bloggen?

- Jeg ønsker jo selvfølgelig og få en god del faste lesere, men jeg blogger for meg selv først og fremst. Er bare kjempeglad at jeg har fått lesere!

Hvorfor er du så sykt merkelig?

- Jeg er født som jeg er og mer får jeg ikke gjort. Alle er ikke perfekte, det er nok ikke du heller. For ingen er perfekte, det er alltid en feil man finner med hver enkelt person, men har man noe vondt om folk burde man holde det for seg selv. 

 


kommentarer: 8
Beauty by Eline

30.09.2014 kl.14:32

Fine svar ! :)

Karoline

30.09.2014 kl.14:35

Bra svar! :)

cheerchrissy.blogg.no

30.09.2014 kl.16:41

kjempe bra svart :)

Sandra Pedersen

30.09.2014 kl.17:31

kjempefine svar!

Benedicte Holm

30.09.2014 kl.20:56

Beauty by Eline:Tusen takk!

Benedicte Holm

30.09.2014 kl.20:56

Karoline: Tusen takk!

Benedicte Holm

30.09.2014 kl.20:56

cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk!

Benedicte Holm

30.09.2014 kl.20:56

Sandra Pedersen: Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

hits