Sedonalace

  • Skrevet 19.09.2014
  • Klokken 15:27Nå har det nye concealer patlettet mitt endelig kommet frem! Trodde ikke det skulle komme frem i det hele tatt på grunn av at vi skrev postnummeret feil, men det kom frem. Så jeg ble egentlig ganske glad! Jeg testet det ut med en gang jeg fikk det i går, men jeg hadde ikke tid til å legge ut innlegget da!  Jeg er jo ingen makeup ekspert, men nå jeg så denne så måtte jeg bare ha den! Stort utvalg!

Jeg bruker denne som concealer, highlighter og for å markere enkelte steder litt mørkere. Dette palettet har 10 forskjellige farger som passer alle hudtoner. Jeg har testet den ut en gang, men jeg elsker den allerede! Den er helt perfekt og den kostet bare 100 kr. Det som er litt dumt er at den er nesten håpløs og bruke en børste til, så jeg forholder meg til fingertuppene. Det funker nesten bedre enn en børste. For å gjevne det ut etter på, så bruker jeg en sminkesvamp. 

Jeg kan senere lage et innlegg om hvordan du kan bruke disse concealerne for å markere. Hvis dere vil se det og så lenge jeg ikke glemmer det! Du får kjøpt den her

Har du prøvd dette palettet med concealere? 

 


kommentarer: 2
MariaExpressen

20.09.2014 kl.13:47

Har ikke prøvd denne nei, men tusen takk for tips;)

P.S: vi har svart på spørsmålsrunden på bloggen vår;)

Benedicte Holm

21.09.2014 kl.21:52

MariaExpressen: Den anbefales! Tar en tur innom :)

Legg igjen en kommentar

hits