Kommunikasjonsprosessen

  • Skrevet 10.09.2014
  • Klokken 15:15

Greit nok med at vi hadde en kort dag på skolen i dag, men de siste timene var helt klart grusomme for meg. Auditoriet på skolen har så liten beinplass, og vi fikk ikke pause i løpet av timen og minuttene som gikk. Vi holdt på over en time, og det er så vidt beinplass. Holdte på å falle når jeg reiste meg siden jeg hadde så vondt! Hadde jo ikke sjans til å strekke på beina der inne, men nå skal jeg ikke klage mer om det!

Klagingen over til neste part! I sted på skolen fikk jeg en oppgave om å lage en presentasjon om kommunikasjonsprossesen til i morgen. Som jeg da selvfølgelig må framføre for klassen. heldigvis er det ikke så vrient som man skal ha det til, det er snakk om en sender og en mottaker. Enkelt og greit!

Samtidig merker jeg at jeg angrer på minuttet jeg sa ja til denne oppgaven. Hvorfor gjorde jeg det?Hvorfor sa jeg ja til dette? Det er fordi jeg håper at jeg kanskje blir trekt opp litt i karakter for at jeg gjør noe frivillig, og kanskje jeg da viser at jeg kan litt mer enn det læreren kan se i timen. Jeg er ikke den typen som smetter opp hånden når læreren stiller spørsmål. Enkelte ganger kan jeg svarene, men ofte står det helt blankt. Jeg er litt redd for å feile, så trekker meg litt tilbak, men det skal det bli slutt på.Så nå jobber jeg i ett sett med presentasjonen + at jeg øver litt til en prøve som er i morgen + at jeg skal gå igjennom litt matte siden vi har en slags prøve i det også. Så i dag merker jeg at hodet mitt verker og jeg orker egentlig ikke. Heldigvis kan jeg trøste meg med to avbrekk som er å møte Kristin en liten stund, og trening litt senere i kveld. Får bare håpe jeg blir fort ferdig, så kan jeg heldigvis slappe ordentlig av i morgen!

Er jeg den eneste som syns fremlegg er grusomt?


kommentarer: 4
Hanne Elizabeth

10.09.2014 kl.17:21

Nei, du er absolutt ikke den eneste!! Jeg HATER det :-(
Absolutt ikke! Hater fremføringer..

Sofia

10.09.2014 kl.21:08

hater det og!

Benedicte Holm

10.09.2014 kl.21:08

Sofia: Det er ikke noe særlig nei!

Legg igjen en kommentar

hits