Hukommelsesvikt

  • Skrevet 09.09.2014
  • Klokken 21:14

Beklager for enda et sent innlegg, men dessverre så skylles det hukommelsen. Jeg glemte helt bloggen selv om jeg hadde tid. Istedenfor har jeg vært 2t med alex, og 1 t ute og kjørt. Så har jo fått gjort litt likevel + at jeg har øvd litt til prøver. Tilbake til den egentlig grunnen for overskriften .Jeg hadde pakket alt, gjort meg klar, og før jeg tok sjekk listen min, så var det visst en ting som ble igjen. Den lille tingen, men som likevel var det viktigste å huske, det var laderen til min kjære Mac. Så jeg gikk desperat på skolen i går for å finne noen med en Mac lader, siden jeg hatte inimun med strøm igjen. Jeg spurte alle jeg så som hadde Mac om de hadde lader til min pc. Neida, der sto jeg og spurte alle som en, men hadde noen lader til min Mac? Nei, det hadde dem ikke. For alle hadde lader til Mac Air osv, men ingen til Retina, og var det noen som hadde, så hadde dem ikke med lader. 

Siden jeg skulle ha en prøve som foregikk på pc i dag, så ville ikke pappa at jeg skulle få anmerkning. Jeg fløy i taket siden jeg ikke hadde lader, og jeg var egentlig bare helt frustrert over meg selv for å ha glemt den. Så pappa tok bilen og kjørte til hytta kl 5 og kom hjem 10-11 en gang! For min skyld henta han laderen, så jeg skyller han en del nå! Forresten ; ja, den prøven gikk fint!

Noen som har gjort samme tabben?


kommentarer: 6
Dina

09.09.2014 kl.21:16

Huff så dumt at du glemte laderen, men bra det ordnet seg til slutt. Har aldri glemt mac laderen min, men har glemt mobillader osv. Så bra det gikk fint på prøven også!

Ta gjerne en titt på bloggen min :)

Benedicte Holm

09.09.2014 kl.21:21

Dina: Det var dumt! Flaks jeg har så snill far! Det er kjipt det å glemme mobillader også. Er egentlig fælt å glemme alle type ladere! Følte det gikk bra iallefall!
Det gjør jeg!

Anette

09.09.2014 kl.23:05

Kjenner meg veldig godt igjen. Glemmer nesten alltid laderen!:)

Tonje Sivertsen

10.09.2014 kl.09:42

Gjort den tabben alt for mange gang :p hehe

Benedicte Holm

10.09.2014 kl.14:47

Anette: Uff, det er ikke noe særlig når man trenger pcen! Jeg er jo avhengig av den iforhold til skole for å ikke få annmerkning

Benedicte Holm

10.09.2014 kl.14:47

Tonje Sivertsen: Det er ikke noe særlig

Legg igjen en kommentar

hits