Litt sunnere familie

  • Skrevet 30.08.2014
  • Klokken 10:55

Nå har vi her i Holm familien i huset tenkt å bli sunnere. Nå er det ikke snakk om noe godis osv. Jeg skal fra nå av ikke ha godis i helgene og heller bare spise sunt. Vi skal ta trening litt mer på alvor og ta kostholdet enda mer på alvor. Så vi får se om dette hjelper litt da. Ikke at jeg mener at jeg er stor og trenger å gå ned i vekt.For er faktisk fornøyd meg meg selv. Vi vil bare leve sunnere og være i god form. Jeg vil iallfall være i god form når jeg er voksen. 

Så idag kjørte jeg på med havregryn, rosiner og bananer til frokost. Istedenfor en usunn frokostblanding eller lignende. Sunn mat kan være like godt som usunt, det er bare hva du gjør med maten! Lager man noe ut av maten, så blir den med en gang bedre! 

For jeg er den typen som kan gå i butikken, se noe godt, å kjøpe det. Selvom jeg egentlig ikke er så sulten, så slenger jeg kanskje med en bollepakke siden det er godt. MEN det er det slutt på nå. Uansett hvor godt det er, så gir jeg meg selv et spark bak nå!

Er du sånn som meg som sliter litt når man er i butikken? Tips til en sunn og god frokost?


kommentarer: 6
Kamilla Haaland

30.08.2014 kl.11:26

så godt ut!

Benedicte Kristiansen Holm

30.08.2014 kl.11:39

Kamilla Haaland: Det var det!
Ser veldig godt ut :) tenkte å bli litt sunnere selv. Foreløpig har ikke dette med snop og sånn blitt trappet veldig ned på men spiser det veldig sjelden uansett. Har statet å sykle til skolen da :)

Anita

30.08.2014 kl.22:47

Lykke til ;)

Benedicte Kristiansen Holm

31.08.2014 kl.21:20

Simona Lovise, kommenterer all: Bra du tenker på det selv! Haha har slitet lenge med spisingen, men nå må jeg nesten for å få ordentlige resultater. Bra det iallefall! Man får jo mosjon av sykling!

Benedicte Kristiansen Holm

31.08.2014 kl.21:21

Anita: Tusen takk ;) Tror jeg trenger det!

Legg igjen en kommentar

hits