En dag der enden aldri kommer

  • Skrevet 25.08.2014
  • Klokken 20:53

Nå har hodet mitt vært i ett kjør siden kl 08:10. Da satt jeg på skolebenken til kl var 14:55, og da var jeg selvfølgelig ikke hjemme før 15:30. Når jeg kom hjem måtte jeg pakke tøy, rydde litt og ordne et par andre ting før jeg skulle på et grunnkurs. Grunnkurset for lappen varte i 2 timer og jeg trodde jeg skulle bli gal. Endte opp med å drikke kaffe for å holde meg selv i livet.

Når kurset endelig var over, så skulle jeg over til Spenst for å kjøre i gang siste runde. La oss bare si at jeg var helt utmattet og tung i hele kroppen etter en dag som denne. Dessverre kommer det til å bli tre andre like dager som denne, så jeg får bare holde ut så lenge det varer. Må lide for å kunne begynne å kjøre. Gleder meg iallefall til å kunne sette meg bak rattet. Skulle egentlig tatt dette kurset i fjord, men jeg glemte det heeelt bort, så det ble på en måte aldri noe av. Klarte iallefall og komme på det kurset som var nå, så jeg får bare dukke opp alle gangene så er jeg ferdig etter det.

Eneste form for avslapping var når jeg skulle ut denne døra da jeg catcha en edderkopp på veggen. Kommer kanskje noen søte bilder av den i morgen. Orker virkelig ikke å styre med redigering og bilder nå for jeg er helt ferdig. Jeg kommer iallefall til å sove som en stein i natt. Jeg våknet ikke av vekkerklokken i dag, så jeg gjør neppe det i morgen siden jeg er dobbelt så sliten!

Har dere hatt slike dager? Som aldri blir ferdige?


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits