Ikke helt klar

  • Skrevet 17.08.2014
  • Klokken 12:03

I morgen er det tilbake på skolebenken med lekser og undervisninger. Forskjellen denne gangen er jo at jeg skal på videregående, så jeg grugleder meg litt. Gleder meg til å få treffe folka igjen, men er virkelig ikke helt klar til skolen. Jeg har ikke døgnrytmen på plass enda, så det vil bli en utfordring. Jeg har lagt meg mellom tre og fem tiden hver dag denne ferien, så det å stå opp klokken halv sju fremover vil bli en forandring. Så det er jo spørs om jeg klarer det, men det må jeg vel uansett. Blir iallefall deilig å starte på skolen klokken elleve i morgen. Da får jeg sovet litt ekstra, men tror jeg likevel står opp halv ti eller før. Jeg liker å være litt tidelig ute når jeg skal på ting, men siden jeg skal til Emilie etterpå, så kommer det vel ann på når vi klarer å sovne i natt. Skal iallefall komme meg opp. Jeg vil jo ikke miste plassen min på skolen bare fordi jeg ikke møter opp første dagen. 

Kamerabilde med et stort hint av fjortiss - det må til en gang i blandt! Kunne ikka akkurat dra frem kameraet når Alex sover og jeg sitter i pysj. Siden jeg er litt for lat til å hoppe ut av senga, løpe ut i åkeren og ta bilder av ting, så ble det sånn. 

Nå skal jeg rydde anekset sånn at vi kan dra litt kjappere. Ikke at jeg vil dra fra Alex, men må jo det hvis jeg vil møte Emilie. Sånn er livet! Blir koselig og se Emilie igjen siden det er en liten stund siden sist jeg så hun. Vet ikke om det blir mer blogging i kveld, men får se ann. Hvis ikke kommer det et innlegg i morgen.

Har du startet på skolen enda? 


kommentarer: 2
Magnhild :)

24.08.2014 kl.23:51

Jeg er veldig klar for skolestart, dessverre har jeg jo streik. :-P Haha.

Så utrolig fin du er!

Benedicte Kristiansen Holm

25.08.2014 kl.15:58

Magnhild: Uff, streik er ikke noe særlig.. Tusen takk :)

Legg igjen en kommentar

hits