Håper på mirakler

  • Skrevet 13.08.2014
  • Klokken 13:20

Nå skal jeg straks dra til en øre lege og få skjekket hørselen min. Det har vært noe feil med den lenge og når jeg var hos legen sist, så viste dem ikke helt hva som var feil, så får håpe dem finner ut av det nå. Får pluttselig sånne "dotter" i ørene som f.eks når man sitter i fly og skal opp i luften. Samtidig så må jeg si "Hæææ?" opp til flere ganger i en samtale eller så tror jeg dem sier noe helt annet og babler i vei om noe dem ikke skjønner. Så ja, blir godt og få skjekket det. Får jeg ikke gjort noe med det, så får jeg ikke gjort noe med det, men jeg håper på mirakler. 

Hadde en liten periode i går kveld der kjedsomheten tok av litt. Siden jeg har en søt sånn kamera greie på pcen, så brukte jeg den. Pluttselig ble det litt morsommere da iallefall. Men første bilde der var kjedsomheten på det høyeste nivået. Trodde ikke jeg skulle finne noe å gjøre, men ente opp med et par snapshots og resten av kvelden med serien 24. 

Når jeg er ferdig hos øre legen, så skal jeg og mamma hente Alex, og dermed dra opp til hytta der pappa og Zantos befinner seg. Så det skal bli koselig og komme en tur opp dit. Kanksje vi fyrer opp stampen en dag der oppe også, men vi får se ann på det. 

Hva skal dere i dag? 


kommentarer: 4
Lillebror

13.08.2014 kl.13:31

Håper du får høreapparater😚

Benedicte Kristiansen Holm

13.08.2014 kl.20:38

Lillebror: Ey fikk ikke det!

Emilie-Therese

13.08.2014 kl.23:42

Vet hvordan det er å være plaget med ørene. Da jeg var yngre dro jeg ut og inn av sykehuset oftere en noen andre (føler jeg) var kjempe plaget..

Benedicte Kristiansen Holm

14.08.2014 kl.12:55

Emilie: Uff, det er ikke noe gøy det der.. :/

Legg igjen en kommentar

hits