Turister på tur

  • Skrevet 07.08.2014
  • Klokken 18:44
Når har jeg jo rettet opp i en del av skrivefeilene jeg har hatt de siste dagene. Beklager for det, men jeg har hatt litt dårlig tid, så når jeg blir stressa, så ser jeg ikke over skrive feil. Så kommer det skrivefeil, så blir dem rettet opp etter en stund, hehe. I tillegg beklager jeg for at innleggene mine ikke får noe avsnitt osv. Jeg vet ikke hvorfor, men pcen vil ikke lage mellomrom.. Får se om jeg får fikset det!
I dag har jeg fått følelsen avå være en ordentlige turist. Ganske nylig kom jeg hjem fra en 9 timers guida tur til stranda Elafonissi. Har aldri vært så lei av en buss før! Tror jeg skal begynne å gå til steder fra nå av, herlighet så lang tid det tok. Vi stoppa tre plasser underveis for å se litt og strekke på beina før vi ankom Elafonissi. Jeg hadde jo giganstiske forestillinger om at selve stranda var rosa, men tok litt feil der. Det var et styke å gå før jeg fant et eneste rosa sandkorn, men vi fant jo litt tilslutt. Rundt et hjørne et stykke rundt stranda fant vi litt rosa sand. Var utrolig fint å se på, men ble litt skuffet over at det var så lite, men selve stranda var jo kjempefin ellers. 
Fant noen søte katter på de plassene vi stoppet. Vi stoppet først et sted der vi kunne spise frokost og se oss litt rundt, og det andre stoppet var ved et museum, kloster sted. Det var utrolig nydelig utsikt der. Tente også et lys for bestefaren min når jeg var der. Tankene gikk til han og et minne ble satt. 
Så alt i alt har jeg hatt en fin tur. Selvom jeg har fått utrolig vondt i nakken, bein og rygg etter så mange timer i en buss. Fikk iallefall se store deiler av Kreta med en utrolig flott utsikt. Det anbefales å gjør hvis man har god rygg, tålmodighet og hvis du liker buss. Anbefales ikke hvis man har dårlig rygg, nakkeskader, lange bein, klaus for menneskemengder, utålmodighet eller hvis man ikke liker buss. Så enjoy. 
Har du vært på Elafonissi før? Hva syntes du?

kommentarer: 2
Emilie-Therese

07.08.2014 kl.20:12

SÅ herlige bilder! Det så nydelig ut.

Benedicte Kristiansen Holm

12.08.2014 kl.20:54

Emilie: Det var det!

Legg igjen en kommentar

hits