Reisemodus og klar

  • Skrevet 29.07.2014
  • Klokken 11:49

Nå har jeg endelig pakket alt jeg skal ha med til Hellas og jeg gleder meg så innmarri mye at jeg nesten ikke klarer å sitte stille. Er i reisemodus og tror ikke at noe får meg vekk fra det moduset. Vi drar kl 3 på morgnen til flyplassen og tar flyet kl 6, så vi er i Hellas kl 12. Så jeg har hele dagen igjen i Hellas, det er deilig å tenke på. Det første vi trenger å gjøre er å legge fra oss tingene og gjøre det vi vil siden vi har hele dagen igjen. Ååh gleder meg sånn til å komme frem. Bare håper jeg overlever flyturen siden jeg har litt flyskrekk. Når jeg kjenner at flyet vingler får jeg litt noya, men det skal vel gå bra som alle andre ganger. 

Skal bli deilig å komme meg litt vekk fra Norge egentlig. Selv om det har vært syden varme her de siste 2 ukene, så er det ikke det samma som å være i syden. Omgivelsene er helt annerledes og alt er egentlig annerldes. Ikke det at jeg ikke liker Norge, men jeg syns det er så mye mer stas og dra til utlandet. Jeg føler meg alltid så forandret nåt jeg drar hjem igjen etter en syden tur, selv om jeg ikke er det, men føler det på en bra måte. Itillegg er det så mye bedre å se folk når det har vært litt lenge siden. Man blir alltid så mye mer glad for å se personen da. 

Så siden jeg drar kl 3 i natt, så blir det ikke noe blogging før jeg kommer frem til hotellet eller litt uttpå dagen. Kommer ann på hva jeg får tid til og hvor gira jeg er for å se ting. Er jo ett nytt sted, så må jo se meg rundt og se hva som er der borte. Er jo forskjellig fra sted til sted, men samtidig mye likt. Så blir gøy og få sett noe nytt og ikke bare disse fantastiake skogen stappet med grantreerne utenfor huset mitt..

Nå skal jeg dra til kjæresten og bli der resten av kvelden. Han kom endelig hjem igår og jeg tror ikke jeg har smilt og ledd så mye på lenge. Han gjør meg jo så lykkelig og glad hele tiden!Han får meg jo til å le så mye at jeg begynner å lage snorke lyder og jeg begynner nesten å få pusteproblemer fordi jeg får kramper i magen. Skjønner? Det er jo helt rått. Så det kommer kanskje ett innlegg i kveld hvis jeg får tid. 

Skal dere noen steder før feiren? Har du vært noen spesielle steder i ferien?


kommentarer: 2
Hannehm

29.07.2014 kl.15:34

god tur :D

Benedicte Kristiansen Holm

30.07.2014 kl.17:16

Hannehm: Tusen takk! :D

Legg igjen en kommentar

hits