Norge overasker stort

  • Skrevet 23.07.2014
  • Klokken 16:53

I dag har jeg fått unnagjort ganske mye egentlig. Beisingen av den nye terrassen er overstått, og nå må det bare tørke før vi skal gjøre et drastisk forsøk på å løfte/ skyve badestampen opp på terrassen. Kan si jeg er ganske imponert over jobben til foreldra mine. Dem har aldri bygget en terrasse før og dem hadde ikke store problemer med å lage den heller. Man kan vel gjøre det meste hvis man setter seg inn i arbeidet. Når man jobber i varmen som jeg og mamma gjorde i dag så merker man at det er varmt. Trodde jeg skulle renne ned i bakken, men endte heller opp med å ta en tur ned til vannet.

Men over til overskriften. Herlighet så varmt det er om dagene nå. Jeg renner jo bort i solveggen og uansett hva jeg gjør så blir jeg  utslått av varmen. I år har Norge virkelig overgått seg selv med været. Dette må være den beste sommeren jeg har opplevd her i Norge selv om alle er på ferie. Det er litt av en heteperiode nå og det skal tydeligvis bli varmere med dagene som kommer! Så hvis du ikke har fått oppleve sommervarmen i Norge enda, så er det enda flere dager igjen. Det har vært så deilig og varmt at jeg, mamma og bikkja tok oss en tur ned til vannet for å avkjøle oss litt. Overraskende nok tok vår vannhund som er livredd for vann en tur i vannet i tillegg. Han er jo helt håpløs i vann siden han er redd for å bli våt og han blir så bekymra for at vi svømmer fra han. Senere skal jeg kanskje ned en tur igjen med mamma, pappa og onkelen min, så får vi alle avkjølt oss alle sammen. Nå skal jeg ut og legge meg litt i hengekøya og kanskje jeg dupper av litt. Man blir veldig sliten når varmen står på hele dagen. Så dere får ha en fin dag videre!

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: 8
ingabrandvik

23.07.2014 kl.16:55

Så fin blogg du har !

Ha en fin sommer :)

Sandra

23.07.2014 kl.17:10

På Auli er det 57 grader i sola! Overlever ikkeee i denne varmen :o

Hannehm

23.07.2014 kl.18:05

slapper av, er rundt 30 grader her, så er varm.. haha :)

Benedicte Kristiansen Holm

23.07.2014 kl.20:22

ingabrandvik: Tusen takk! Du får ha en fin sommer du å :)

Benedicte Kristiansen Holm

23.07.2014 kl.20:23

Sandra: TULLER DU? Åh herre.. Hadde ikke jeg overlevd heller. Må møte deg snart<3

Benedicte Kristiansen Holm

23.07.2014 kl.20:23

Hannehm: Er 32 grader i sola her! Smelter bort.
Jaa, denne sommeren har vært over forventningene når det kommer til været. Da er det bare godt å avkjøle seg inni mellom :)

Benedicte Kristiansen Holm

24.07.2014 kl.12:28

Siri: Har jo vært fantastisk vær! Det er det år varmen står på.

Legg igjen en kommentar

hits