Varme dager

  • Skrevet 21.07.2014
  • Klokken 15:44

I dag har det vært så himla varmt at det føles ut som at man svimer av. Det er ikke det at sola står så spesielt på, men det er greit lummert ute. Sola dukker opp en gang i blant og da står gradene på 30, så det er jo egentlig ganske deilig. Dette er jo fin øvelse til Hellas for der er det sannsynligvis varmere enn det er her i Norge.  Regner vel med at vi tar en tur til en strand som ligger et stykke unna hvis det blir like varmt resten av uka! Vi har iallefall vært heldige med sommervarmen i Norge i år, det kan ingen klage på. 

I sted var jeg en tur på Rena og fikk kjøpt inn lit mat osv. Greit å få det unnagjort, så kan jeg slappe av resten av dagen. Fikk meg et par ting, men tar ikke bilde av det for å vise. Kjøpte en hårbørste, blyanter, viskelær, et Shape Up blad og liten notisebok til å skrive ned fakta og setninger til f.eks lappen. I tillegg fikk jeg is fordi det var så varmt, og det passa meg egentlig perfekt i denne varmen! Jeg fant også en ny parfyme jeg likte som jeg skulle se etter på Taxfree når jeg skal til Hellas. Forhåpentligvis har dem den parfymen for den lukta faktisk godt, det er sjeldent jeg finner en parfyme som luker godt på meg selv. 









 

Nå skal jeg ta meg en tur ut i solen og legge meg i hengekøya før vi kanskje skal begynne å male litt. Dere får ha en fin dag videre og nyte sommerværet ( hvis du har sommervær). Hvis ikke får du slenge beina på sofaen og slappe av foran tv-en.

Er det varmt der du er?


kommentarer: 5




Maria :)

21.07.2014 kl.16:09

Her er det sommervær, ikke så rart når det er rett over veien for dere om trent akkurat nå da men xD

Hvor i Hellas skal du? :)

Hannehm

21.07.2014 kl.17:36

ja, er varmt her å :D

Benedicte Kristiansen Holm

21.07.2014 kl.21:23

Maria:Er du hjemme? Hvis jeg har tid, så kan jeg komme over en tur på fredag? Skal til Kreta i Agiamarina/ Platanias.:)

Benedicte Kristiansen Holm

21.07.2014 kl.21:23

Hannehm: Utrolig godt med varme da!

Maria :)

22.07.2014 kl.14:12

Jeg er hjemme ja :) jobber nesten bare dag vakter denne uka så :) er ledig fra etter 4 på fredag siden har dagvakt og er ferdig 3 :) Bare å sende melding når du kan :) er hjemme på ettermiddagen hele uka så :)

Legg igjen en kommentar

hits