Trygt og vel fremme

  • Skrevet 30.07.2014
  • Klokken 17:27

I dag dro vi med flyet rundt 6 tiden så var vi fremme her rundt kl 11 tiden. Var utrolig deilig siden flyet var ikke halvfult engng, så hadde god plass. Så siden vi kom så tidelig hadde vi jo hele dagen igjen, så vi har tilbrakt dagen i dag ved basseng kanten. Godt og bare ta en dag ved bassenget en gang i bland og ikke bare bade i saltvann.

Været her nede er også helt fantastisk og siden vi har hatt et par varme dager i Norge, så er vi litt vandt til varmen. Utrolig deilig og utrolig nydelig natur i forhold til Norge. Altså Furu trærne har vel en sjarm det å, men det er mye finere her synes nå jeg, men det er veldig tørt her. Siden vi kom så tidelig måtte vi vente til kl 1 for å komme inn til hotellet siden det var da rommet vårt var klart. Så jeg har jo selvfølgelig vært rundt og tatt et par bilder av dette fine stedet. 

Vi havnet på et kjempefint hotell og jeg er utrolig fornøyd. Første etasje er ikke så mye å skryte av, men andre etasje er perfekt. Det eneste som er problemet er at jeg sliter med å få internett, men jeg prøver desperat. Tror jeg har sittet en halvtime og ente opp med å gå til resepsjonen og da fikk jeg endelig nett, men det går tregt. Siden det er litt tregt vet jeg ikke hvordan bloggingen blir de neste 9 dagene. Så er det en dag eller to som det ikke kommer noe innlegg, så vet dere hvorfor. 

Er det varmt der dere er?


kommentarer: 2
Ingrid

30.07.2014 kl.17:38

Så herlig :)

Benedicte Kristiansen Holm

31.07.2014 kl.07:50

Ingrid: Det er det!

Legg igjen en kommentar

hits