SURPRISE

  • Skrevet 12.07.2014
  • Klokken 14:09I dag har min kjære mor bursdag. Hun forventet egentlig ikke gave på bursdagen sin siden hun ville bruke pengene i Hellas, men så flott som hun er så bestemte vi oss for å gi henne en overraskelse hun ikke hadde ventet. Så vi kjøpte en off road sykkel til hun siden hun har snakket om at hun ville sykle etter pappa begynte, så de kan trene sammen. Noe som kanskje sier at jeg blir forlatt på spenst alene hvis hun blir for opphengt i syklingen, men jaja. 

Så i dag sto jeg og pappa opp tidelig for å fikse i stand. Pappa henta sykkelen og fiksa mat og jeg blåste noen ballonger. Siden det første mamma gjør er å hente kaffe på kjøkkenet, så plasserte vi alt inn dit og lukket skyvedøren og ventet på at hun skulle åpne opp. Når hun åpna opp ble hun utrolig glad og det er vel det som gjør dagen bedre er det ikke? Se andre mennesker få et smil rundt munnen på grunn av noe du selv har gjort? Det gjør ihvertfall meg glad. Er kvinnen i huset glad, så er vi glade. 


Nå føler jeg meg egentlig som verdens lateste menneske. Ligger og soler meg mens foreldra mine er ute å sykler. Tror jeg trenger et spark bak og røre meg snart. MEN se så glad hun er nå! Låner hjelmen min fra 5 klasse og greier. Når hun fikk sykkelen tror jeg hun gjentok " Du er gæren" opp til flere ganger. Hun fikk iallefall noe hun har glede av i lang, lang tid. 

Hva skal du i dag?


kommentarer: 3
Maria :)

12.07.2014 kl.14:30

Gratulerer til Hilde:) Hils så mye! :)

Benedicte Kristiansen Holm

12.07.2014 kl.14:34

Maria: Det skal jeg! :)

nyttogaltnytt

12.07.2014 kl.22:06

Fin blogg!! : )

Legg igjen en kommentar

hits