Want you back home

  • Skrevet 09.07.2014
  • Klokken 12:14

Nå sitter vel antagelig kjæresten på flyet og venter på å lande i Sri Lanka. Merker jeg er litt sjalu siden jeg bare venter på å dra på ferie selv. Merker også at jeg kommer til å savne han grådig mye siden han drar fra meg i nesten tre uker og når han kommer hjem har vi en dag sammen, ikke det engang før jeg skal dra til Hellas! Det er nesten som å sitte på pinebenken. Skal iallefall bli ufattelig godt å se han når han kommer hjem igjen. Vil ha han hjem igjen allerede!

I dag skal vel ikke dagen min bli brukt til så mye annet enn å trene, trene og atter trene. Får ræva ekstra i gir når jeg vet at jeg må vandre rundt i bikini halve dagen. Har til og med merka at jeg begynner å få resultater. Hver eneste dag de siste 2 ukene når jeg skal kle på meg merker jeg at klærne blir bare større og større. Snart når jeg målet mitt! 

Skulle ut og ta et par bilder og plutselig står en av kattene til naboene ved siden av meg og bare vil ha kos! Den har fulgt etter meg i hele dag, så måtte nesten heller ta bilder av den skjønne katten!De bildene kommer litt senere i dag! Forresten så har jeg kommet inn på førstevalget mitt på vgs og det er da helse og oppvekst på nes. Kanskje jeg ser noen av dere der? 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits