Babyliss Curl Secret

  • Skrevet 11.07.2014
  • Klokken 13:39

Dette er ingen reklamering.

Nå skal jeg komme med en anbefaling og det er nemlig krølltangen fra Babyliss som heter Curl Secret. En god del av venninnene min har prøvd denne og sier bare fine ting om den, og tro meg den er bra! Noen av venninnene min prøvde den i full fart med at jeg holdt den for dem. Da ble det ingen resultat, men jeg fant jo ut så "smart" som jeg er at man måtte gjøre det selv for at det skulle fungere. Så der har man den løsningen. Tilfelle du selv har prøvd den mens andre holder den for deg og det ikke har fungert! Denne krølltangen er jo egentlig helt genial for man trenger bare og legge litt av håret innvendig, lukke tangen og dermed gjør den resten av jobben for deg! Denne krølltangen er ganske dyr siden man må oppi tusenlappen hvis jeg ikke husker feil. 

Krølltangen fungerer også kjempefint på extentions hvis man bruker det! Det vil ikke bli ekstremt skadet osv. Selvfølgelig blir det jo litt skadet siden man bruker jo varme på håret! Jeg bruker jo ikke extentions til vanlig, men jeg tok dem på for å vise hvordan det blir både med og uten! Jeg vet dette er veldig ujevn krølling, men bildene er tatt sånn halv 1 på natta, så ville gjerne sove! Så det hadde jo blitt et mye bedre resultat hvis jeg hadde tatt meg god tid! 

Denne krølltangen høres kanskje litt for bra ut til å være sann, men det er faktisk sant. Har egentlig aldri pleid å krølle håret mitt siden det er så mye styr og jeg syns ofte krøllene blir dårlige, men nå fant jeg faktisk ett unntak. Selv foretrekker jeg slett hår, men er fint å ha en krølltang å bruke en gang i blant, så kan man jo variere litt. Så kan si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet siden det er utrolig enkelt, tar kortere tid siden det ikke blir så mye styr og det blir krøller som holder seg hvis du gjør som man skal! 

Har du prøvd Babyliss Curl Secret? Hva synes du om den?


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits