Times like this

  • Skrevet 06.07.2014
  • Klokken 22:27

Nå har jeg og Maria funnet frem Crash Bandicoot  og spilt det den siste timen eller to?  Vi fant plutselig ut at vi savnet de gamle spillene fra playstation 1-2, så vi fant Crash Bandicoot.Utrolig morsomt spill og ufattelig ræva kvalitet, men kan ikke huske sist jeg spilte noe som var så gøy! Savner når spill var med Crash! 

Maria kom til meg rundt 3 tiden i dag og da begynte vi å se på bilder av klassen våres på barneskolen fra 2009 til 2011. Herlighet som vi så ut på den tiden, spesielt meg, hjelpes. Ler meg jo ihjel når jeg ser på de bildene! Skal til og med tørre og vise noen til dere. Det er virkelig lov til å le av disse bildene! Jeg hadde iallefall en god latter når jeg så igjennom.


Sefølgelig skulle vi lage oss brownies, men selvfølgelig så jeg feil mellom matpapiret og bakepapiret, så la oss bare si at brownisen satte seg fast i matpapiret siden jeg ikke brukte bakepapir. Veldig flink må jeg virkelig si. Brownisen var utrolig god selv om den ble litt misslykka da! Første gang jeg har måtte skrapet brownien med skje opp fra panna for å ikke spise papiret under. 

Har du noen gang gjort samme feil med brownis? 

 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits