Støvet ned og nå tilbake

  • Skrevet 29.06.2014
  • Klokken 20:34

Heisann! Nå begynner det å bli latterlig lenge siden jeg holdt i et kamera. Jeg som alltid elsket bilder og naturen bak kameralinsen. Stadig ser jeg det støvete kameraet på hylla, og jeg føler at noe som koster så mye må bli brukt. Grunnen til at jeg faktisk holdt meg til å ta bilder før var jo denne bloggen. Da jeg bestemte meg for å gi slipp på bloggen ble kameraet plassert på hylla,og egentlig aldri brukt igjen. Nå føler jeg at kameraet må frem igjen og da kommer bloggen dinglende etter. Jeg må nesten ta frem kameraet, men hva tar jeg masse bilder for hvis ingen ser dem? Derfor er bloggen tilbake.

Siden jeg sto opp i dag tidelig har jeg vært ganske så travel. Jeg sto opp midt på natta og begynte å kle på meg. Da jeg skulle sette i gang og sminke meg så jeg at klokka var 3 på natta. Jeg gikk å la meg igjen og våkna ikke før kl var halv 1. Det er ganske overraskende siden jeg ikke sover til mer enn til 10 for tiden! Grunnen til at jeg ble så travel var jo fordi jeg tenkte egentlig og poste et innlegg her når jeg sto opp, men da prøvde mamma å fikse denne vrange pc-en min. Da satte jeg istedenfor i gang med å rydde rommet mitt, men som vanlig roter jeg meg bort i andre tanker og finner på noe HELT annet.Planen var jo egentlig å rydde, støvsuge og vaske litt, men pluttselig var klokka så mye at jeg måtte sminke meg og hoppe i bilen siden jeg skulle på besøk til bestemor. Så alt som jeg egentlig skulle gjøre blir heller et dags prosjekt i morgen. Etter at jeg var hos bestemor besøkte vi grava til bestefaren min. Merker at jeg savner han når jeg står over grava. Nå skal jeg sette meg ned for å se en film så får dere ha en fin kveld videre!

Hva har du gjort i dag?


kommentarer: 1
Linn Therese Dagsland

29.06.2014 kl.20:39

Fin søndagskveld til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund her helt utrolig sliten i fingerene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Etter forrige innlegg kjente jeg at jeg hadde antrengt meg for at det skulle bli bra. Jeg har nemlig hatt et internt prosjekt gående i et par måneder der jeg har bestilt sommerklær fra mange forskjellige nettbutikker, og sammenlignet dem. På den måten har jeg kommer frem til den som er best både på pris, kvalitet, levering og kundeservice! :-D For å finne ut hvem som "vant testen" kan du klikke deg inn på bloggen min, og bla ned til innlegget. Eller du kan komme direkte til det ved å klikke her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/06/28/mitt-beste-tips-til-deg-som-vil-friske-opp-sommergarderoben-billig/ )

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig helg videre!

Legg igjen en kommentar

hits